Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Bels uzstāda rekordu, "Steelers" izrauj uzvaru pēdējā ceturtdaļā

Juris Miņins
Juris Miņins

Bels uzstāda rekordu, "Steelers" izrauj uzvaru pēdējā ceturtdaļā
Liveons Bels (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Pēdējā Nacionālās futbola līgas (NFL) 11. spēļu nedēļas mačā Pitsburgas “Steelers”, pateicoties Liveona Bela lieliskajam sniegumam, ar 27:24 pieveica Tenesī “Titans” komandu.

Nevarētu teikt, ka šajā spēlē pitsburgieši bija ievērojami pārāki pār saviem oponentiem, taču viņi izdarīja tieši tik daudz, lai izcīnītu uzvaru. Protams, visvairāk izdarīja komandas pussargs Liveons Bels, kurš guva 204 jardus (salīdzinājumam - iepriekšējās četrās spēlēs kopā viņa kontā bija 205 jardi), kas ir šīs sezonas viena mača rekords. Tāpat Bela kontā arī viens piezemējums.

Savukārt Bens Rotlisbergers aizvadīja ne to spožāko maču šajā sezonā, taču ar to vienalga bija gana, lai izcīnītu uzvaru, vēl vairāk, tieši peč viņa piespēles pēdējā ceturtdaļā Antonio Brauns nogādāja bumbu ieskaites zonā, kas viņiem ļāva izvirzīties vadībā un, kā izrādījās vēlāk, arī izcīnīt uzvaru. Interesanti, ka vēl pēdējās ceturtdaļas sākumā “Steelers” atradās iedzinējos ar 13:24.

Zaudētāju rindās piezemējumus guva Neits Vašingtons un Čeiss Kofmans, kuri abi notvēra Zaka Metenbergera piespēles, attiecīgi, 80 un 4 jardus tālas.
Bez divām rezultatīvām piespēlēm Metenbergs izcēlās arī ar vienu pārtveru bumbu un 263 jardiem, savukārt jau pieminētais Vašingtons ar vienīgo notverto 80 jardu piespēli arī bija produktīvākais spēlētājs uzbrukumā.

Uzvarētājiem Rotlisbergers guva 207 jardus un arī vienu reizi kļūdījās piespēlē, bet Antonio Brauns, tverot 9 no 11 piespēlēm, guva 91 jardu.

Aizsardzībā Tenesī komanda pielietoja 77 spēka paņēmienus pret Pitsburgas 43. Labākais aizsargs šajā mačā bija “Titans” lainbekeris Eiverijs Viljamsons, kurš astoņas reizes apturēja pretiniekus, kā arī divas reizes apturēja Benu Rotlisbergeru pirms viņš izdarīja piespēli.

NFL regulārā sezona, 11. nedēļas spēles

ViesiMājniekiRezultāts
BillsDolphins9:22
LionsCardinals6:14
RaidersChargers6:13
VikingsBears13:21
TexansBrowns23:7
SeahawksChiefs20:24
FalconsPanthers19:17
BengalsSaints27:10
BuccaneersRedskins27:7
BroncosRams7:22
49ersGiants16:10
EaglesPackers20:53
PatriotsColts42:20
SteelersTitans27:24

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...
ESPN: The Worldwide Leader In Sports

     [+] [-]

, 2014-11-18 12:13, pirms 9 gadiem
mazliet jocīgi tā salīdzināt Bela status. toties iepriekšējajās četrās viņam bija 215 jardi pa gaisu. un arī bez vakardienas 204 viņš būtu līgas ceturtais RB. un ar saviem nepilniem 500 pa gaisu viņš ir turpat kur A.J. Green , Calvin Johnson , un citi WR smagsvari. neslikta kompānija?
bet tas nu tā. piesiešanās vārdiem.
par spēli - nu i nafig . bez matiem var palikt, bet labi ka tā. gandrīz necerēju , ņemot vērā bēdīgo pieredzi šogad - zaudēt gandrīz visām winless komandām. brr.

     [+] [-]

, 2014-11-18 23:27, pirms 9 gadiem
steelers rakstīja: mazliet jocīgi tā salīdzināt Bela status. toties iepriekšējajās četrās viņam bija 215 jardi pa gaisu. un arī bez vakardienas 204 viņš būtu līgas ceturtais RB. un ar saviem nepilniem 500 pa gaisu viņš ir turpat kur A.J. Green , Calvin Johnson , un citi WR smagsvari. neslikta kompānija?
bet tas nu tā. piesiešanās vārdiem.
par spēli - nu i nafig . bez matiem var palikt, bet labi ka tā. gandrīz necerēju , ņemot vērā bēdīgo pieredzi šogad - zaudēt gandrīz visām winless komandām. brr.
Jā, steelers faniem varēja būt labas izjūtas