Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Teodosičs izpelnās Eirolīgas mēneša labākā spēlētāja godu

Rolands Eliņš

Teodosičs izpelnās Eirolīgas mēneša labākā spēlētāja godu
Milošs Teodosičs
Foto: TASS/Scanpix

ULEB Eirolīgas vadība paziņojusi, ka par sezonas pirmā mēneša labāko spēlētāju atzīst Maskavas CSKA līderis Milošs Teodosičs.

Milošs Teodosičs ir pašreizējais Eirolīgas čempions un pagājušās sezonas MVP, kurš arī jaunās sezonas sākumā turpinājis spēlēt iespaidīgi. Viņš palīdzējis CSKA uzvarēt visās četrās Eirolīgas spēlēs, komandai kopā iekrājot 53 punktu pārsvaru. Vēl ar četrām uzvarām Eirolīgā var lepoties tikai Stambulas „Fenerbahce”, visas pārējās 14 komandas jau izjutušas zaudējuma garšu.

Teodosičs šajās četrās spēlēs vidēji izcēlās ar 13 punktiem, taču viņa galvenais ieguldījums bija komandas saspēles veidošanā. Ar kopā veiktām 38 rezultatīvām piespēlēm viņš ir pārliecinošs līgas līderis, apsteidzot Vasili Spanuli par piecām piespēlēm. Savukārt trešajā vietā šajā rādītājā ir Niko Zizis no Jāņa Strēlnieka pārstāvētās „Brose Bamberg”.

Teodosičs arī izcēlās ar desmit trāpītiem tālmetieniem un tikai deviņām kļūdām četrās spēlēs. Pamazām Teodosičs tuvojas vēsturisku pakāpienu sasniegšanai, jo visu laiku labāko Eirolīgas piespēlētāju sarakstā no trešajā vietā esošā Teo Papalukas atpaliek vairs tikai par 11 piespēlēm, turklāt tālu nav arī maģiskā 1000 piespēļu robeža. Pagaidām Teodosičam ir 967 piespēles.

Nākamo spēli CSKA un Teodosičs aizvadīs trešajā novembrī viesos pie „Olympiacos”, kamēr Strēlnieka komanda dienu iepriekš uzņems Itālijas „Emporio Armani”. Savukārt Dairi Bertānu un trenerus Ainaru Bagatski un Oskaru Ernšteinu sagaida vizīte Kauņā pie vietējā „Žalgira”.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines EuroLeague MVP for October:...

     [+] [-]

, 2016-10-31 18:25, pirms 8 gadiem
Šogad kāds izņemot Teodosiču un Nando Del Colo kandidēs vēl uz mvp?

  -1 [+] [-]

, 2016-10-31 19:03, pirms 8 gadiem
Pēc 15-1 troikās vienā spēlē VTB līgā - noteikti MVP

     [+] [-]

, 2016-11-01 14:00, pirms 8 gadiem
Teodosičs labs un nav vienīgais Eiropā, labāks par vienu otru NBA. To gribu teikt tiem, kuri tikai redz un čurā biksēs no viena vārda NBA.