Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2739, Did:0, useCase: 3

Senegāla neuzvar Luksemburgā, Nīderlande atspēlējas Slovākijā

Agris Suveizda

Senegāla neuzvar Luksemburgā, Nīderlande atspēlējas Slovākijā
Adams Ņemecs
Foto: Sipa USA/Scanpix

Šovakar uzvaru pārbaudes spēlē svinēja Rumānija, kas ar 3:2 pieveica Čīli, savukārt Luksemburgas un Senegālas (0:0), kā arī Slovākijas un Nīderlandes (1:1) duelī tika fiksēti neizšķirti.

Pirmo pārbaudes spēli pirms Pasaules kausa aizvadīja Senegāla, kas neprata izmantot teritoriālo pārsvaru un izbraukumā cīnījās neizšķirti ar Luksemburgu (0:0). Virkne senegāliešu līderu, kā Keitā Baldē un Kalidū Kulibalī, pēc pirmā puslaika tika nomainīti. 8. jūnijā Senegāla Osijekā viesosies pie Horvātijas, bet 11. jūnijā Austrijā tiksies ar Dienvidkoreju. Finālturnīrā senegālieši būs vienā grupā ar poļiem, japāņiem un kolumbiešiem.

Vairākas spēles aizvadīja arī finālturnīrā neiekļuvušas izlases. Čīle, nespēlēdama labākajā sastāvā, neitrālā laukumā Grācā mazākumā panāca 2:1, tomēr galotnē ielaida divus vārtus un ar 2:3 zaudēja Rumānijai, kurai ar identisku rezultātu zaudēja arī pagājušā gada 13. jūnijā. Arī toreiz scenārijs bija ļoti līdzīgs – vairākumā esošā Rumānija izrāva uzvaru galotnē, tiesa gan, toreiz vairākumā nokļuva pie rezultāta 0:2.

Savukārt Nīderlande izbraukumā Trnavā atspēlējās pret Slovākiju (1:1). Agrus vārtus guva mājiniece Slovākija, kad Mareks Hamšīks astotajā minūtē izpildīja labu centrējumu, bet Bukarestes "Dinamo" uzbrucējs Adams Ņemecs precīzi sita ar galvu (1:0). Izlīdzinājumu Nīderlande panāca 59. minūtē. Memfiss Depajs piespēlēja Kvinsijam Promesam, un Maskavas "Spartak" uzbrucējs no 20 metriem trāpīja vārtu stūrī (1:1).

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Rumānija – Čīle3:2 (1:1)Stanču 13' Deaks 66' Budesku 84' – Maripans 32' Rejess 52'
Luksemburga – Senegāla0:0
Slovākija – Nīderlande1:1 (1:0)Ņemecs 8' – Promess 59'

     [+] [-]

, 2018-06-01 00:45, pirms 6 gadiem
Kas notiek ar oranžajiem??? Drausmas..

     [+] [-]

, 2018-06-01 14:30, pirms 6 gadiem
народ, недавно нашел уникальный способ как быстро накачать пресс (и другие мышцы) без физических усилий, диет и прочей лабуды. После двух недель использования миостимулятора убрал пивное пузу и начали проступать кубики, подкачал бицепс и ноги, а жена убрала в талии пару сантиметров и сделала красивый живот. Дa и прикoл что нe надo ничeгo дeлать прocтo надeл и включил, этo рeальнo cамый лeнивый и быcтрый cпocоб похудеть и подкaчатьcя, да и стоит копейки. Вот здесь я о нем и вычитал--- Блог Домашнего качка

     [+] [-]

, 2018-06-01 16:49, pirms 6 gadiem
[quote dzonijs_bi]
Kas notiek ar oranžajiem??? Drausmas..
Slovaki doma vaja blice-virs viduveja komanda slovakiem!Tadel nav brinums,ka nica.Tiesa Ned tiesam pedejos dazus gadus-krize.
Redz Luksemburga neizskirti nokapa pret Senegalu.Labi tikai parbaudene un tomer.Letini tiktu noesti bez sals par nicu pret LUX