Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Lampards kļūst par "Derby County" galveno treneri

Andrejs Siliņš

Oficiāli: Lampards kļūst par "Derby County" galveno treneri
Frenks Lampards
Foto: PA Wire / Scanpix

Anglijas Čempionātā spēlējošā futbola kluba "Derby County" vadība paziņojusi, ka noslēgusi līgumu uz trim gadiem ar bijušo Anglijas izlases un Londonas "Chelsea" zvaigzni Frenku Lampardu par komandas galvenā trenera pienākumu veikšanu.

"Derby County" aizvadīja solīdu sezonu, Čempionātā paliekot sestajā vietā un kvalificējoties "play-off" cīņai par iekļūšanu Premjerlīgā. Pirmajā kārtā komanda mājas spēlē izcīnīja panākumu ar 1:0, taču atbildes mačā piekāpās "Fulham" ar 0:2 un no cīņas izstājās. Tieši "Fulham" vēlāk uzvarēja izslēgšanas turnīrā un tika pie ceļazīmes uz Anglijas klubu futbola elites sabiedrību.

"Derby" galvenais treneris pagājušajā sezonā bija 44 gadus vecais Gerijs Rovets, taču, lai arī līgums bija spēkā uz vēl vienu gadu, pēc sezonas Rovets lūdza atļauju veikt darba pārrunas ar "Stoke City". Abas puses vienojās, "Stoke" samaksāja "Derby" kompensāciju vairāk nekā divu miljonu eiro apmērā, un Rovets no jaunās sezonas vadīs no Premjerlīgas tikko izkritušo komandu.

Tikmēr uz "Derby" galvenā trenera posteni esot izskatīti 20 speciālisti un no visiem par labāko kandidātu atzīts Frenks Lampards. 39 gadus vecais speciālists tikai 2016. gadā noslēdza spēlētāja karjeru, pārstāvot "New York City" klubu ASV. Pirms tam Lampards sezonu aizvadīja "Manchester City", bet vislabāk zināms kā ilggadējs Londonas "Chelsea" un Anglijas izlases pussargs.

Darbs ar "Derby County" būs Lamparda debija trenera arodā. Līgums noslēgts uz trim gadiem. "Vienmēr vēlējos trenēt kādu klubu ar lielām tradīcijām un vēsturi, gluži kā "Derby County", tā kā šī man ir liela iespēja," apzinās pats Lampards. "Esam pavadījuši lielu laiku diskusijās par manu lomu, par kluba mērķiem. Šis ir mans pirmais darbs kā trenerim, taču esmu strādājis kopā ar labākajiem treneriem futbolā, esmu pārliecināts par savām spējām. Zinu, ka viegli nebūs, jo šis darbs nekad tāds nav, bet mani šis izaicinājums tiešām uzrunā."

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2018-05-31 12:01, pirms 6 gadiem
Labs! Kādreiz būs jāpačolē! : )))

  +1 [+] [-]

, 2018-05-31 12:16, pirms 6 gadiem
Vēlu panākumus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-05-31 21:27, pirms 6 gadiem
Ka Tu izvēlies kad likt oficiāli 😂