Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Everton" samaksā 20 miljonus par Barselonai nevajadzīgo Diņu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Everton" samaksā 20 miljonus par Barselonai nevajadzīgo Diņu
Luka Diņs kopā ar Andresu Injestu un Lionelu Mesi
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Liverpūles "Everton" par 20 miljoniem eiro iegādājies kreisās malas aizsargu Luku Diņu, noslēdzot līgumu uz piecām sezonām.

25 gadus vecais Luka Diņs 2016. gadā pievienojās Spānijas čempionei "Barcelona", pārnākot no Francijas spēcīgākā kluba Parīzes "Saint-Germain". Katalonijas granda rindās kreisās malas aizsargs aizvadīja 46 mačus un guva divus vārtus – vienus Eirokausos un vienus Spānijas kausā. Diņam nebija vietas galvenā trenera Ernesto Valverdes plānos, tāpēc "Barcelona" centās francūzi pārdot, un tas izdevies – saņemti 20 miljoni no "Everton".

Diņs aizvadījis 21 spēli Francijas valstsvienībā. Viņš piedalījās 2016. gada Eiropas čempionātā, laukuma saimniekiem sasniedzot finālu, tomēr aizsargs nevienā mačā laukumā negāja. Savukārt 2018. gada Pasaules kausā Diņs nākamās čempiones Francijas sastāvā neiekļuva, tomēr viņš tika izvēlēts kā viens no rezervistiem – ja kāds spēlētājs iedzīvotos savainojumā, Diņs varētu pievienoties komandai.

""Everton" ir liels klubs ar izcilu vēsturi. Vēlos piedalīties spēlēs, uzvarēt un aizraut mūsu fanus ar parādītā futbola kvalitāti," pēc piecu gadu līguma parakstīšanas teica Diņs. "Vēlos šeit parādīt savu labāko futbolu un iepazīties ar labāko līgu pasaulē. Visi mīl Premjerlīgu. Priecājos, ka varēšu šeit spēlēt. Neesmu nobijies, drīzāk nevaru sagaidīt brīdi, kad spēlēšu. Man tas ir jauns izaicinājums – iepazīties ar valsti, līgu, cilvēkiem un "Everton"."

Diņs ir "Everton" galvenā trenera Marko Silvas otrais lielais pirkums – iepriekš par vairāk nekā 50 miljoniem eiro no "Watford" tika iegādāts brazīliešu uzbrucējs Rišarlisons, kurš vienā Premjerlīgā pavadītajā sezonā guvis tikai trīs vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  -2 [+] [-]

, 2018-08-02 09:15, pirms 6 gadiem
kapec tik stulbs virsraksts kartejo reizi???? Tad jau par katru transferu ta var rakstit, " nevajadzigais"

  +2 [+] [-]

, 2018-08-02 12:35, pirms 6 gadiem
Maikl30 rakstīja: kapec tik stulbs virsraksts kartejo reizi???? Tad jau par katru transferu ta var rakstit, " nevajadzigais"
Tu kaut ko normālu vispār esi spējīgs uzrakstīt?! Jeb esi tik dzīves sists, ka visur saskati negācijas un izrādi savu stulbumu?!

  +1 [+] [-]

, 2018-08-02 15:07, pirms 6 gadiem
Aleluja! Vēl tikai Gomezu atdodam un būs super!