Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Hārts beidzot tiek prom no čempiones "Manchester City"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārts beidzot tiek prom no čempiones "Manchester City"
Džo Hārts
Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas spēcīgāko klubu "Manchester City" pametis vārtsargs Džo Hārts, kurš pārdots "Burnley". Darījuma vērtība sasniegusi nepilnus četrus miljonus eiro.

Pēc Pepa Gvardiolas kļūšanas par "Manchester City" galveno treneri Džo Hārts nekavējoties zaudēja pirmā vārtsarga lomu, katalāņa vadībā aizvadot tikai vienu oficiālu spēli. Vispirms viņš tika izīrēts "Torino", pēcāk pārcēlās uz "West Ham", tomēr Hārts atkal un atkal uzsvēra, ka vēlas tikt pārdots, citādi neviens klubs ar viņu nerēķināsies nopietni.

Ilgi gaidītais brīdis pienācis – 31 gadu vecais Hārts pārdots "Burnely", kas par vārtsargu atdevusi 3,9 miljonus eiro. Jaunais līgums noslēgts uz divām sezonām. Pērn "Burnely" pārsteidza patīkamā ziņā, Premjerlīgā ierindojoties septītajā vietā. Priekšā bija tikai sešas lielās komandas, bet aiz muguras palika "Everton" un "Leicester City".

"Burnley" Hārtu iegādājusies, jo Niks Poups un Toms Hītons ir savainoti, tādējādi komanda palikusi bez pirmās komandas vārtsargiem. Pieredzējušais Hārts gatavs šo lomu aizpildīt un konkurēt ar abiem par stabilu vietu vārtos.

Hārts aizvadījis 75 spēles Anglijas izlasē, piedaloties vairākos lielajos turnīros, tomēr spēļu prakses trūkuma dēļ viņš neaizbrauca uz Pasaules kausu Krievijā. "Manchester City" rindās viņš aizvadījis teju 350 mačus, divas reizes kļūstot par Premjerlīgas čempionu.

Hārta vietā uz Pasaules kausu kā trešais vārtsargs aizbrauca Poups, bet viņš Eiropas līgas kvalifikācijas mačā pret "Aberdeen" savainojis plecu. Savukārt Hītons turpina atlabšanu pēc kājas ikra muskuļa savainojuma.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

  +2 [+] [-]

, 2018-08-07 13:28, pirms 6 gadiem
Tā paiet pasaules godība. Vēl nesen Anglijas čempions un izlases pirmais numurs, tagad par 4 miljoniem tiek pārdots "Burnley".

     [+] [-]

, 2018-08-07 13:32, pirms 6 gadiem
Cik žēl ka treneri izmīcina labus spēlētājus. 🤷‍♂️ Maurinju jo īpaši ir tāds talants

  +1 [+] [-]

, 2018-08-07 13:53, pirms 6 gadiem
the best11 rakstīja: Cik žēl ka treneri izmīcina labus spēlētājus. 🤷‍♂️ Maurinju jo īpaši ir tāds talants
Tas ties, ko viņš izdarija ar Bayern Šveinijs, Mandžukič...

     [+] [-]

, 2018-08-07 13:54, pirms 6 gadiem
Burnley jau ir 3 citi GK - Poups, Hītons, Lindegārds.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-07 14:25, pirms 6 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Burnley jau ir 3 citi GK - Poups, Hītons, Lindegārds.
pirmajiem diviem savainojumi,nezinu gan cik nopietni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-08-08 13:06, pirms 6 gadiem
Real Madrid are expecting Thibaut Courtois to arrive in Madrid on Thursday ahead of completing a move to the Bernabeu, according to Sky sources in Belgium. Tad laikam tomēr.