Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Izcilais sporta direktors Monči pamet "Sevilla". Nākamā pietura – "Roma"?

Agris Suveizda

Izcilais sporta direktors Monči pamet "Sevilla". Nākamā pietura – "Roma"?
Monči
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Sevilla" savā mājaslapā paziņoja par sadarbības pārtraukšanu ar sporta direktoru Monči.

""Sevilla" FC un Ramons Rodrigess-Verdeho jeb Monči ir panākuši vienošanos par sporta direktora aiziešanu, ko ceturtdienas pēcpusdienā apstiprināja kluba valde," teikts Andalūzijas kluba paziņojumā. "Piektdienas pēcpusdienā Ramona Sančesa-Pishuana vārdā nosauktajā stadionā paredzēta preses konference, kurā kluba prezidents Hosē Kastro un Monči skaidros šīs vienošanās detaļas."

Visu futbolista karjeru Monči pavadīja "Sevilla" sistēmā, taču lielākoties bija komandas rezerves vārtsargs, pie lielāka spēles laika tiekot karjeras pēdējos gados, un jau 30 gadu vecumā beidza profesionāla spēlētāja gaitas. Nākamajā gadā Monči tika apstiprināts kluba sporta direktora amatā.

Vairāk nekā 15 gadu laikā Monči izpelnījies lielu atzinību un bieži tiek saukts par labāko sporta direktoru Eiropas klubu futbolā. Seviljas jaunatnes sistēmā izauga tādi spēlētāji kā Serhio Ramoss, Hosē Antonio Rejess, Alberto Moreno, Djego Kapels un citi, bet vēl virkni spēlētāju Monči iegādājies par salīdzinoši mazu naudu un vēlāk ļoti izdevīgi pārdevis. "Sevilla" pārstāvējuši tādi spēlētāji kā Dani Alvešs, Ivans Rakitičs, Sedū Keitā, Alvaro Negredo, Garijs Medels, Aleišs Vidals, Karloss Baka, Kevins Gamero un citi.

Pēdējo sezonu laikā Monči centušies pārvilināt daudzi klubi, taču Spānijas un Itālijas mediji lēš, ka vasarā viņa nākamā pietura varētu būt "Roma".

Izmantotie resursi:
EL SEVILLA FC LLEGA A UN ACUERDO CON MONCHI...

     [+] [-]

, 2017-03-31 13:56, pirms 7 gadiem
Nu ko lai saka, šim vīram patiesi bija ģeniāla potenciālo futbola zvaigžņu atrašanās prasme... Ļoti žēl, ka pamet Seviļu un baigi dīvaini, ka pāriet (ja tās nav tikai baumas) uz Romu, jo nedomāju, ka klubs sasniegs augstākas virsotnes salīdzinājumā ar Seviļu, bet nu laikam vēlējās pārmaiņas dzīvē. Veiksmi!

     [+] [-]

, 2017-03-31 16:03, pirms 7 gadiem
Vai tad Totti nepiedavaja ligumu but par direktoru Roma ??!?

     [+] [-]

, 2017-03-31 17:19, pirms 7 gadiem
Nākamā pietura Madrides Real

     [+] [-]

, 2017-03-31 22:45, pirms 7 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Nākamā pietura Madrides Real
kaut kaa neredzu iespeejamiibu,ka Monchi ietu uz Real,kameer tur ir Florentino,sastaavu tak veido Peres ar savaam galaktiko ambiicijaam nevis sporta direktors