Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ulimbaševs: "Pendele pret "Mettu"/LU? Bija 100%, pretinieks to arī atzina"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Ulimbaševs: "Pendele pret "Mettu"/LU? Bija 100%, pretinieks to arī atzina"
Daniils Ulimbaševs
Foto: fkrfs.lv

RFS pussargs Daniils Ulimbaševs pēc dramatiskās uzvaras "SynotTip" futbola Virslīgas 10. kārtas spēlē pret "Mettu"/LU (3:2) intervijā kluba mājas lapā paudis pārliecību, ka 11 metru soda sitiens izšķirošajā vārtu guvumā tika piešķirts 100% pamatoti. Jāmin, ka pēcspēles preses konferencē "Mettas"/LU treneris Andris Riherts tiesāšanas sakarā ironiski izteicās, ka mača beigās juties gluži kā Gruzijā - proti, Latvijas izlases pārbaudes mačā, kurā pirmos vārtos 5:0 sagrāvē gruzīni guva pēc vairāk nekā apšaubāmas pendeles piešķiršanas.

Dramatiska spēle ar veiksmīgām beigām! Kā tas viss izskatījās no tavas pozīcijas?
"Metta" ļoti labi aizsargājās. Mēs veidojām momentus, bet tā īsti netikām līdz vārtiem. Labi, ka beigās izdevās tikt soda laukumā un no tā arī visus momentus izveidojām. Principā izpildījām trenera uzdevumus, tāpēc arī izdevās uzvarēt.

Divi vārti un izprovocēts 11 metru soda sitiens. Labākā spēle šajā sezonā noteikti, bet karjerā?
Nezinu. Man ir bijušas arī citas labas spēles. Esmu apmierināts ar to, ka man izdevās realizēt momentus, bet par savu spēli kopumā neesmu līdz galam apmierināts. Varēju nospēlēt labāk.

Pastāsti sīkāk par šīm spēles epizodēm?
Epizodē pirms pirmajiem vārtiem mani pieturēja aiz krekla un es nokritu. Varēja gan dot, gan nedot soda sitienu. Vēlāk jau paveicās, ka biju vietā, kur atlēca bumba. Situ tālajā stūrī un izdevās. Pēc tam nācās uzklausīt daudz lamu vārdus no pretiniekiem. Viņi tā spēlē, visu laiku provocē.

Otrajos gūtajos vārtos jau zināju, kur man jābūt. Treniņos esam līdzīgas epizodes izspēlējuši. Visi lauri gan šajā vārtu guvumā jāatdod Leonīdam Koveļam. Viņš izdarīja visu, lai man atliktu tikai iesist.

Trešajos vārtos bija 100% pendele. Ieskrēju soda laukumā, un man "iebrauca" potītē. Vēlāk to atzina arī pretinieks.

Divi zaudēti vārti. Viens no stūra sitiena, otrs pēc paviršības sava soda laukuma tuvumā. Nenovērtējāt pretinieku?
Nē, nedomāju, ka te bija kaut kāda pretinieku nenovērtēšana. Mēs zinājām viņu stiprās puses. Pat nezinu, ko tur piebilst. Ceru, ka tiksim ar šo galā un tas vairs neatkārtosies.

Tagad divās spēlēs pieci gūti vārti. Vairāk nekā iepriekšējās astoņās kopā. Vārtu gūšanas problēmas ir atrisinātas? Kas ir mainījies?
Man šķiet, ka vienkārši sākam realizēt savus momentus. Ir momenti, ir realizācija. Ja tā turpināsim, tad drīz atgriezīsimies turnīra tabulas augšgalā.

Pirmā spēle šajā sezonā savā mājas laukumā. Visapkārt stadionā valdīja īsta svētku sajūta. Daudz skatītāju, laba atmosfēra. Vai izjutāt to arī laukumā?
Protams, atmosfēra bija lieliska. Ne katrā spēlē ir tā. Spēlētājiem ir par ko priecāties, ir lielāka motivācija, kad tevi atbalsta. Šodien viss bija labā līmenī - daudz vārtu, pozitīvs rezultāts, daudz līdzjutēju.

Šodien mūs sagaidīja pēdējā laikā netipiski laika apstākļi. Kā ir spēlēt šādā karstumā? Kādiem laika apstākļiem pats dod priekšroku?
Protams, ka tas traucē, temps uzreiz būtiski samazinās. Grūti pierast pie šādām temperatūras svārstībām. Pats dodu priekšroku nedaudz vēsākam laikam, lai vieglāk skriet un elpot.

Nākamā spēle pret FK "Liepāja"/"Mogo". Ko sagaidīt no šīs spēles?
Cerams, ka turpināsim uzvaru sēriju un spēsim pakāpties augstāk turnīra tabulā.

Izmantotie resursi:
Sākums - RFS

  +2 [+] [-]

, 2017-05-30 19:39, pirms 7 gadiem
Ar cik kamerām filmējāt spēli?

  +4 [+] [-]

, 2017-05-30 19:45, pirms 7 gadiem
Svētku sajūta- gluži kā Vologdā, Tambovā !!!

  +3 [+] [-]

, 2017-05-30 20:18, pirms 7 gadiem
jaunlatvieti no LNK Group komandas beidz gvelzt mulkibas 11 t metrus soda sitienu tev uzdavinaja tiesnesis pasaki vinam paldies par to un lai Zuka kungs neaizmirst kompenset tavus nopelnus Un vel jaunlatvieti Ulimbasev! latviesu valoda nav tads vards ''pendele'' iegaume ir 11 t metru soda sitiens

  -2 [+] [-]

, 2017-05-30 21:40, pirms 7 gadiem
vilnis_stana_106649 rakstīja: jaunlatvieti no LNK Group komandas beidz gvelzt mulkibas 11 t metrus soda sitienu tev uzdavinaja tiesnesis pasaki vinam paldies par to un lai Zuka kungs neaizmirst kompenset tavus nopelnus Un vel jaunlatvieti Ulimbasev! latviesu valoda nav tads vards ''pendele'' iegaume ir 11 t metru soda sitiens
Tinies uz delfiem, tas ir tavs līmenis.

  +1 [+] [-]

, 2017-05-30 21:58, pirms 7 gadiem
Akhbar ar visu jaunlatvieti Ulimbasevu tinaties uz Uzbekistanu tas ir jusu limenis un neaizmirstiet lidzi panemt ari Zuka kungu tur naudai lielaka vertiba!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-05-31 01:35, pirms 7 gadiem
Ai, ai, Ulimbašev, Ulimbašev... Kurš nu būtu runājis... To, ka Metta/LU aizsargs kavēja un iebrauca potītē, neviens jau nenoliedz. Tas labi redzams arī video. Taču tajā pašā video perfekti redzams, ka tas netraucēja Ulimbaševam turpināt skrējienu... Ja pietiktu meistarības vai izveicības krist uzreiz pēc kontakta - nekādu jautājumu. Taču, ja turpina skriet, tad attopas, ka varētu taču 11metrus dabūt un tad paņem kājiņu zem sevis un gāžas... Lūk tā ir tīrākā simulācija. Un Ulimbaševs pats to noteikti labi zin, bet domā, ka visi pārējie ir muļķi un no futbola neko nesaprot... Bet tā nav, Ulimbašev - nav tā! Un pie pirmajiem vārtiem, starp citu, arī tas pats scenārijs...

     [+] [-]

, 2017-06-03 00:05, pirms 7 gadiem
Visu cieņu RFŠā par A komandas muziku