Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Valencia" ielaužas pusfinālā, to pašu paveic arī "Sevilla"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Valencia" ielaužas pusfinālā, to pašu paveic arī "Sevilla"
"Valencia" iekļuvusi pusfinālā
Foto: AP/Scanpix

Ceturtdienas vakarā Spānijas kausa izcīņā noskaidrotas atlikušās divas pusfinālistes. Par tām kļuvušas "Valencia" un "Sevilla".

"Valencia" Gerija Nevila vadībā joprojām nav izcīnījusi nevienu uzvaru "La Liga" - septiņos mačos pieci neizšķirti un divi zaudējumi. Visa tā rezultātā "Valencia" tabulā nav pat desmitniekā un pēc neizšķirta 1:1 kausa 1/4 fināla pirmajā spēlē pret "Las Palmas" līdzjutēji pavadīja savējos ar izsvilpšanu.

Tomēr šodien vismaz kausa izcīņā izdevās gūt panākumu. Atbildes mačā "Valencia" uzvarēja ar 1:0, iekļūstot pusfinālā. 20.minūtē ātrā pretuzbrukumā Rodrigo iesita vieglu golu no vārtu priekšas un, lai gan "Las Palmas" atlikušajā laikā ģenerēja diezgan draudīgus uzbrukumus, "Valencia" noturēja savus vārtus sausus un apbēdināja sanākušos līdzjutējus.

Otrā pāri pārsteigumi izpalika, un "Sevilla" vēlreiz tika galā ar zemākas līgas pārstāvi "Mirandes" - 3:0, summā pat 5:0.

Salīdzinājumā ar iepriekšējās sezonas Spānijas kausa izcīņu pusfinālā atkārtoti iekļuvusi tikai viena komanda - "Barcelona". Savukārt pērnās sezonas veiksminieces "Athletic", "Villarreal" un "Espanyol" nomainījušas "Celta", "Valencia" un "Sevilla". Pusfinālu pāri kļūs zināmi vēlāk.

Spānijas kausa izcīņa, 1/4 fināli

Pāris1.spēle2.spēleSumma
Celta - Atletico0:03:23:2
Athletic - Barcelona1:21:32:5
Valencia - Las Palmas1:11:02:1
Sevilla - Mirandes2:03:05:0

     [+] [-]

, 2016-01-29 00:30, pirms 8 gadiem
principaa vienalga pret ko speeleet,bet pagaidaam visvaargaakaa izskataas Valencija,pret Celtu gan negribeetos speeleet,vinju laukums reti neparociigs Barcai

     [+] [-]

, 2016-01-29 01:00, pirms 8 gadiem
NilsK rakstīja: principaa vienalga pret ko speeleet,bet pagaidaam visvaargaakaa izskataas Valencija,pret Celtu gan negribeetos speeleet,vinju laukums reti neparociigs Barcai
Pret Seviļu netik, kuri beidzot uzņēmuši formu. Bet jāpiekrīt, ka Valensija izskatās vissliktāk, Gerijs nav vilcējs, vismaz šobrīd.