Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Nevils pēc apkaunojoša 0:7 Barselonā: "Negrasos atkāpties no amata"

Agris Suveizda

Nevils pēc apkaunojoša 0:7 Barselonā: "Negrasos atkāpties no amata"
Gerijs Nevils
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola kluba "Valencia" galvenais treneris Gerijs Nevils pēc zaudējuma Karaļa kausa izcīņas pusfināla pirmajā spēlē Barselonā (0:7) sacīja, ka negrasās atkāpties no amata.

"Nē," Gerija Nevila atbilde uz šo jautājumu bija īsa un konkrēta. Vaicāts, vai pēc sagrāves viņš nav noraizējies par sava krēsla drošību, Nevils atturējās no komentāriem: "Nākamais jautājums."

"Šonakt negulēšu labi," sacīja Nevils. "Fani nav pelnījuši ko tādu, un man nepatika tas, ko redzēju laukumā. Tā bija viena no sāpīgākajām pieredzēm, kāda man futbolā ir bijusi. Pieļāvām tik muļķīgas kļūdas, kādas nedrīkst pieļaut nekādā līmenī, nemaz nerunājot par spēlēm pret "Barcelona". Šī ir diena, kurai vienkārši nav izskaidrojuma."

"Mums jāatzīst, ka ļoti daudz lietu izdarījām nepareizi. Mums ir jāatvainojas faniem par vienu no briesmīgākajiem rezultātiem kluba vēsturē, un mēs to "sasniedzām" Karaļa kausa pusfinālā," Nevils turpināja. "Ja atdod bumbu un atstāj tik daudz brīvu zonu trim labākajiem uzbrucējiem pasaulē – tas nav iespējams. Spēlējām pret fantastisku komandu, taču rezultāts nav pieņemams."

"Mani spēlētāji ir pelnījuši uzslavas par šādu spēli, taču man ir žēl Valensijas," atzina "Barcelona" galvenais treneris Luiss Enrike. "Nevienai komandai nav viegli pret mums, kad rādām tik labu sniegumu. Valensijas situācija nav patīkama, pat mums. Man nepatīk redzēt pretiniekus šādā situācijā, taču mēs vienkārši darījām savu darbu. Pilnīgi noteikti arī atbildes spēlei pieiesim nopietni, turklāt gribam uzvarēt arī tajā mačā."

Izmantotie resursi:
Gary Neville will not quit Valencia after...
Luis Enrique: I feel sorry for Valencia and...

  +1 [+] [-]

, 2016-02-04 10:33, pirms 8 gadiem
Nevills būs tikai un vienīgi komentētājs labs. Cerams, ka nākošā sezona sāksies ar labām pārmaiņām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-02-04 11:09, pirms 8 gadiem
Drīz tāpat izmetīs, vēlākais vasarā. Būtu labāk trenējis savu amatiera klubu, bet šis uzreiz ķeras vērsim pie ragiem.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-04 11:55, pirms 8 gadiem
Ko tu stipram padarīsi?

  -1 [+] [-]

, 2016-02-04 13:37, pirms 8 gadiem
Kā amatieri! Kā Rīgas dinamieši! Sliktāk kā brazīļu izlase pč pusfinālā! Kauns. Nevilu ārā, Starkovu vietā.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-04 13:38, pirms 8 gadiem
Tāpat kā Sējējs pēc 0:7