Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pusfinālos "Barcelona" pret "Valencia" un "Sevilla" pret "Celta"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pusfinālos "Barcelona" pret "Valencia" un "Sevilla" pret "Celta"
Luiss Enrike
Foto: SIPA/Scanpix

Šodien notikusi Spānijas kausa izcīņas pusfinālu izloze. Noskaidrojies, ka "Barcelona" cīnīsies pret "Valencia", bet "Sevilla" pret "Celta".

Pašsaprotami, ka izlozē "Valencia", "Celta" un "Sevilla" cerēja izvairīties no pasaules šī brīža spēcīgākā kluba "Barcelona", kas ir vadībā arī šīs sezonas Spānijas čempionātā. Izloze lēma, ka ar Luisa Enrikes komandu būs jācīnās Gerija Nevila vadītajai "Valencia", kurai Spānijas čempionātā šobrīd tikai 11.pozīcija. Interesanti, ka "La Liga" ietvaros vienīgajā savstarpējā spēlē Valensijā tika fiksēts neizšķirts 1:1 un tobrīd "Valencia" vadīja pagaidu treneris Salvadors Voro - Nunu jau bija atlaists, bet Nevils vēroja maču no tribīnēm, galvenā trenera amatā debitējot tikai nākamajā spēlē.

Otrajā pārī spēkosies "Sevilla" un "Celta". Spānijas čempionātā "Celta" viesos uzvarēja ar 2:1. Abām "La Liga" klājas ļoti līdzīgi - "Celta" ir tikai par punktu vairāk (34 pret 33), tiesa, tabulā tas ļauj atrasties pat par divām pozīcijām augstāk (5. un 7.).

Pusfināli notiks 3./4. un 10./11.februārī, uzvarētāju noskaidrojot divu spēļu summā. Vispirms savā laukumā spēlēs "Barcelona" un "Sevilla". Ja pusfināli notiks pavisam drīz, fināls ierasti risināsies krietni vēlāk - šosezon par lielo datumu izvēlēts 21.maijs, tieši nedēļu pirms Čempionu līgas fināla.

Jau iepriekš ziņots, ka Madrides "Real" no turnīra tika izslēgta pēc diskvalificēta futbolista izlaišanas laukumā, Madrides "Atletico" 1/4 finālā piekāpās "Celta" (0:0, 2:3), savukārt pagājušās kausa izcīņas fināliste Bilbao "Athletic" 1/4 finālā kapitulēja "Barcelona" priekšā (1:2, 1:3). No pagājušās sezonas pusfinālistēm šogad pusfinālā piedalīsies tikai "Barcelona", kas vienlaikus ir arī titula turētāja.

Spānijas kausa izcīņa, pusfinālu izloze

Pāris
Barcelona - Valencia
Sevilla - Celta

     [+] [-]

, 2016-01-29 17:14, pirms 8 gadiem
zeel ka atbildes speele izbraukumaa,bet taa uzdevums nemainaas,jaanjem kaus,veel vairaak,kad abi Madrides klubi ir aaraa no sacensiibas

     [+] [-]

, 2016-01-29 17:43, pirms 8 gadiem
Labi vien ir, Valensija ir viegli njemama. Pret Las Palmas knapi izraava pusfinaalu, neparedzu nekadas grutibas Barselonai. Celta Vigo jau mees redzejam kaa izbraukuma izskatas, gluzi kaa Sevilla, taa kaa labi vien ir, ka pret Valensiju jaaspeelee.. Uz pusfinaalu jau sastaavam arii vajadzeetu buut pilnaa gataviibaa.

     [+] [-]

, 2016-01-29 19:02, pirms 8 gadiem
pret Valencia nekad nav vieglas speeles, lai kaadaa situaacijaa vinji it kaa atrastos. pirmaa speele maajaas un tas, ka taa buus peec svariigas ciinjas pret ATM, ir papildu probleemas, bet jaacer, ka izdosies uzvareet vismaz ar 2 vaartu starpiibu.

     [+] [-]

, 2016-01-30 00:03, pirms 8 gadiem
Katraa zinjaa interesanti paari sanaakushi, buus ko redzeet... un Valencia pret Barcu ar vienmeer prot labi noskanjoties un nospeeleet, takaa...