Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" atbalsta Alvešu, "Villarreal" uz mūžu diskvalificē banāna metēju

Agris Suveizda

"Barcelona" atbalsta Alvešu, "Villarreal" uz mūžu diskvalificē banāna metēju
Dani Alvešs
Foto: AFP/Scanpix

"FC "Barcelona" vēlas izteikt pilnīgu atbalstu un solidaritāti mūsu pirmās komandas spēlētājam Dani Alvešam, kuram svētdienas spēles pret "Villarreal" laikā tika adresēti apvainojumi no "El Madrigal" stadiona fanu sektora," teikts Spānijas futbola kluba paziņojumā.

"FC "Barcelona" vēlas pasvītrot divu vēstījumu civilo, kulturālo un sportisko nozīmi, kurus UEFA mums atgādina pirms katras spēles: Cieņa un "nē" rasismam," paziņojumā turpināts. "FC "Barcelona" piekrīt, ka vainīgie par zteiktajiem apvainojumiem nekādā veidā nav saistīti ar "Villarreal", un ļoti pozitīvi vērtē ["Villarreal"] kluba sniegto atbalstu mūsu spēlētājam. Kluba nekavējošais incidenta nosodījums ir solis pareizā virzienā, lai šādu rīcību sporta arēnā vispirms izolētu un pēc tam izskaustu pilnībā.

FC "Barcelona" atkārto tās atbalstu UEFA vēstījumam par "cieņu un "nē" rasismam" un mudina visus klubus turpināt cīnīties pret agresiju, kas vērsta pret sportistiem viņu rases dēļ."

Oficiāli paziņojumu publicējusi arī "Villarreal", kas banāna metējam uz mūžu liegusi ieeju "El Madrigal" stadionā: ""Villarreal" CF vēlas paziņot, ka klubs dziļi nožēlo un nosoda notikušo incidentu. Pateicoties drošības spēkiem un nenovērtējamai fanu palīdzībai, klubs jau ir identificējis [incidenta] autoru un nolēmis anulēt viņa sezonas abonementus, uz visiem laikiem aizliedzot viņam ieeju "El Madrigal" stadionā. "

Atgādinām, ka "Barcelona" vakar izbraukumā dramatiskā cīņā atspēlēja divu vārtu deficītu un ar rezultātu 3:2 pieveica "Villarreal". Vienā no spēles epizodēm Dani Alveša virzienā tika mests banāns, un brazīlietis to pacēla, nomizoja un apēda. Daudzi "Barcelona" spēlētāji pēc mača publiski sacīja, ka izcīnītā uzvara tika veltīta pirms dažām dienām mirušajam Tito Vilanovam.

Izmantotie resursi:
FC Barcelona supports Respect and says NO to...

 +12 [+] [-]

, 2014-04-28 19:40, pirms 10 gadiem
Prieks ka Alvess izturejas ar humoru nevis ka lielaka dala pa visurieni
blaustas ka vinus diskrimine utt.
Bet protams ka sadas lietas jaizbeidz

  +1 [+] [-]

, 2014-04-28 19:43, pirms 10 gadiem
Krasava!!!

  +6 [+] [-]

, 2014-04-28 19:55, pirms 10 gadiem
Šitas ir labs!
Tikai citiem neieteiktu sekot Alveša piemēram - banāns var tikt "uzlabots" ar kaut ko un tad gan vairs labi nebūs...

  +9 [+] [-]

, 2014-04-28 20:09, pirms 10 gadiem
Nu man pēc attēla viņš daudz tumšāks par kkādu spāni neizskatās...

  +1 [+] [-]

, 2014-04-28 20:14, pirms 10 gadiem
We all blessed my nigga rakstīja: Nu man pēc attēla viņš daudz tumšāks par kkādu spāni neizskatās...
Nikneims apvienojumā ar tavu komentāru ubivajet nedaudz...

  +4 [+] [-]

, 2014-04-28 20:19, pirms 10 gadiem
Rasisms cilvēkiem ir galvās, tāds neeksistē, eksistē tikai aprobežoti cilvēki no abām pusēm. Jebkuru rīcību var interpretēt dažādi. Varbūt fanam izkrita no kabatas banāns, ko viņš sev taupīja vakariņām.

  +4 [+] [-]

, 2014-04-28 22:38, pirms 10 gadiem
arrived, vel pasaki ka tagad janosoda biezais Alves par banana apesanu, ko cits nabags taupija vakarinam.

  -2 [+] [-]

, 2014-04-28 23:05, pirms 10 gadiem
taada neliela zinja no Barcas maajaslapas,kas saistiita ar Neimaara transfeeru

FC Barcelona wish to express their satisfaction at the resolution of the Economic Control Committee of the Lliga Nacional de Futbol Professional (LFP) that there is no existence of any irregular conduct committed by FC Barcelona in the signing of Neymar Jr. The Committee met last Wednesday, April 23rd and its decision was published last Friday.

According to the committee:“in view of the appeal made to the LFP by FC Barcelona (...), there is no evidence of any irregular conduct committed by the Club which would have infringed the rules and regulations of the LFP. As a result of this, no further action in this matter will be taken”

The Economic Control Committee of the Lliga Nacional de Futbol Professional (LFP) ordered FC Barcelona to provide a series of documents in February and having analysed them in full has reached the decision that there were no irregularities whatsoever by the Club in the signing of Neymar Jr.

In a spirit of transparency, FC Barcelona would like to place on record its complete willingness to continue to provide the committee with any further information related to the signing.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-28 23:15, pirms 10 gadiem
arrived rakstīja: Rasisms cilvēkiem ir galvās, tāds neeksistē, eksistē tikai aprobežoti cilvēki no abām pusēm. Jebkuru rīcību var interpretēt dažādi. Varbūt fanam izkrita no kabatas banāns, ko viņš sev taupīja vakariņām.
Da labi! Tu nopietni?

  +1 [+] [-]

, 2014-04-29 08:12, pirms 10 gadiem
ja trāpa ar alus kausu,tad ari ir rasisms??