Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pujols paliks "Barcelona" kā sporta direktora asistents

Pujols paliks "Barcelona" kā sporta direktora asistents
Karless Pujols
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola kluba "Barcelona" aizsargs Karless Pujols kļūs par sporta direktora Andoni Subisarretas palīgu, savā mājaslapā šodien pavēstīja spāņu klubs.

Jau labu laiku bija zināms, ka 36 gadus vecajam "Barcelona" aizsargam Karlesam Pujolam šī sezona būs pēdējā kā Barselonas kluba futbolistam. Iepriekš izskanēja informācija, ka ceļgala savainojumu mocītais aizsargs varētu pārcelties uz kādu citu komandu, tomēr šodien "Barcelona" atklāja, ka Pujols turpmāk pildīs asistenta pienākumus Andoni Subisarretas vadītajā "Barcelona" Futbola departamentā.

"Vēlos pateikties "Barcelona" par visu, ko tā man ir devusi iepriekš, un arī par šo iespēju. Es centīšos darīt visu labāko, kas ir manos spēkos, turklāt apņemos daudz mācīties," sacīja Pujols.

"Viņš būs sporta vadības komandas asistents un strādās kopā ar mani dažādos kluba projektos. Strādāsim tādās jomās kā mārketings un finanses, taču nodarbosimies arī ar tehniskajiem jautājumiem," par Pujola pienākumiem sacīja Subisarreta.

Pujols "Barcelona" sistēmā nokļuva vēl jaunieša vecumā un pirmajā komandā spēlē kopš 1999. gada, visos turnīros kopā aizvadot gandrīz 600 mačus. Pēdējās sezonās Pujols gan pastāvīgi cīnās ar dažādiem savainojumiem, un šosezon Spānijas čempionātā ir piedalījies tikai piecos mačos. Iepriekšējo četru gadu laikā Spānijas čempionātā Pujols laukumā ir devies vien 61 spēlē.

Pujols "Barcelona" rindās sešas reizes ir kļuvis par Spānijas čempionu, trīs reizes triumfējis UEFA Čempionu līgā, divas reizes izcīnījis Pasaules klubu kausu un Spānijas kausu, sešas reizes ieguvis Spānijas superkausu, kā arī divas reizes uzvarējis UEFA superkausa izcīņā.

Izmantotie resursi:
Official FC Barcelona Web Site - Barça |...

  -4 [+] [-]

, 2014-05-30 20:41, pirms 10 gadiem
Tādu naudu sapelnījis,jēga strādāt

  +3 [+] [-]

, 2014-05-30 20:50, pirms 10 gadiem
Šim gadījumam nekāda sakara ar naudu!!! Barselona ir daļa no Pujola...

     [+] [-]

, 2014-05-30 22:16, pirms 10 gadiem
vairaak jau gribeejaas redzeet vinju kaa Luisa Enrikes asistentu,bet nu galvenais ka paliks kluba sisteemaa,un Lucho jau taa veselu komandu (kaadi pieci dzeki)sev savaacis liidzi jau no Roma un Celta laikiem