Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Atletico" papildina sastāvu ar Argentīnas jauno talantu Korrea

Rolands Eliņš

"Atletico" papildina sastāvu ar Argentīnas jauno talantu Korrea
Anhels Korrea
Foto:AFP/Scanpix

Spānijas čempionvienība Madrides "Atletico" paziņojusi par jaunieguvumu no Argentīnas - uz piecām sezonām tiks parakstīts līgums ar 19 gadus veco talantu Anhelu Korrea, kurš spēlē uzbrūkošā pussarga pozīcijā.

Anhels Korrea šo sezonu aizvadīja Argentīnas klubā "San Lorenzo", kura sistēmā viņš darbojās jau kopš 12 gadu vecuma. Debija lielā kluba sastāvā tika piedzīvota tikai pagājušajā gadā, taču jaunais spēlētājs ātri iekļāvās "San Lorenzo" komandā, kļūstot par vienu no uzbrukuma līderiem un gūstot astoņus vārtus.

Iepriekš Korrea vārds tika saistīts ar Mančestras "City", taču "Atletico" paspējuši šo darījumu izkārtot ar sev vēlamu rezultātu. Līgums ar jauno argentīnieti tiks noslēgts uz piecām sezonām, tiklīdz viņš izturēs medicīniskās pārbaudes.

Transfēra summa netiek oficiāli atklāta, taču atsevišķi avoti ziņo, ka tā varētu būt 8-10 miljonu eiro apmērā. Korrea tiek salīdzināts ar Serhio Agvero un Huanu Rikelmi. Jāpiezīmē, ka Korrea dzimtā pilsēta ir Rosario, proti, tā pati, kura Lionelam Mesi.

"Atletico" šajā sezonā kļuva par Spānijas čempioni, apsteidzot slavenos "Barcelona" un Madrides "Real' klubus, kā arī lieliski spēlēja Čempionu līgā un bija minūtes attālumā līdz triumfam, taču "Real" izglābās un uzvarēja papildlaikā. Starpsezonā komandu atstās viens no līderiem Djēgu Košta, par kura pāreju uz "Chelsea" Madrides klubs saņemšot 39 miljonus eiro (darījums vēl nav oficiāli apstiprināts).

Izmantotie resursi:
Club Atlético de Madrid · Web oficial - Atleti...

  -1 [+] [-]

, 2014-05-28 10:54, pirms 10 gadiem
Apsveicu Anhelu un novēlu Atletico būt līderpozīcijās arī nākamsezon.

  +4 [+] [-]

, 2014-05-28 13:25, pirms 10 gadiem
Ļoti patīk Aletico transferu politika, kluba skauti un visa selekcija kopumā manuprāt ir viena no labākajām pasaule. Jebkurā pozīcijā ja aiziet viens spēlētajs parādās nemazāk talantīgs aizstājējs, aizgāja De Hea, parādijās Kurtuā, aizgāja Torres, atnāca Falcao, aizgāja Falcao, tagad Diego Kosta. Un šie ir tikai maza daļa no izciliem spēletājiem kas atvērās Atletico kluba sistēmā. Cik grandu izbrāķētie futbolisti tieši šajā klubā pierādija, ka viņi nav zemē metami un te runa neiet par Vilju, bet gan vairāk par tādiem spēlētajiem, kā Diego Forlans un Rejes, var pieminēt arī kluba kapteini Gabi, kas Madrides Real komandāi bija nevajadzīgs, labi parādija sevi Saragosā, bet īstenu karjeras kapumu piedzīvoja tieši Atletiko klubā. Jaunasun supertalantīgais Koke no 8 gadu vecuma ir Atletiko kluba sistēmā un sobrīd ir viens no labākajiem pussargiem Spānijā, kā arī droši vien dosies kopā ar Spānijas izlasi uz Brazīliju. Un tādu, kā Koke Atletico ir pietiekami daudz. Ar šo visu es gribu pateikt, ka klubā tiešām viss ir pareizi, pareiza transferu politika, laba jaunatnes attīstības programma, izcila attieksme pret spelētājiem. Tiēšām ļoti simpatizē šis klubs.

     [+] [-]

, 2014-05-28 16:48, pirms 10 gadiem
fcsanok rakstīja: Ļoti patīk Aletico transferu politika, kluba skauti un visa selekcija kopumā manuprāt ir viena no labākajām pasaule. Jebkurā pozīcijā ja aiziet viens spēlētajs parādās nemazāk talantīgs aizstājējs, aizgāja De Hea, parādijās Kurtuā, aizgāja Torres, atnāca Falcao, aizgāja Falcao, tagad Diego Kosta. Un šie ir tikai maza daļa no izciliem spēletājiem kas atvērās Atletico kluba sistēmā. Cik grandu izbrāķētie futbolisti tieši šajā klubā pierādija, ka viņi nav zemē metami un te runa neiet par Vilju, bet gan vairāk par tādiem spēlētajiem, kā Diego Forlans un Rejes, var pieminēt arī kluba kapteini Gabi, kas Madrides Real komandāi bija nevajadzīgs, labi parādija sevi Saragosā, bet īstenu karjeras kapumu piedzīvoja tieši Atletiko klubā. Jaunasun supertalantīgais Koke no 8 gadu vecuma ir Atletiko kluba sistēmā un sobrīd ir viens no labākajiem pussargiem Spānijā, kā arī droši vien dosies kopā ar Spānijas izlasi uz Brazīliju. Un tādu, kā Koke Atletico ir pietiekami daudz. Ar šo visu es gribu pateikt, ka klubā tiešām viss ir pareizi, pareiza transferu politika, laba jaunatnes attīstības programma, izcila attieksme pret spelētājiem. Tiēšām ļoti simpatizē šis klubs.
Nevar nepiekrist. Tādēļ arī rezultāti pēdējā laikā ir lieliski.

     [+] [-]

, 2014-05-28 18:13, pirms 10 gadiem
kādreiz Arsenal šī pati politika labi strādāja, līdz brīdim, kamēr citi klubi to apjēdza un sāka prasīt krietni vien lielākas summas.