Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ančeloti pēc El Clasico: "Tiesnesis mums nepiešķīra divas pendeles"

Rolands Eliņš

Ančeloti pēc El Clasico: "Tiesnesis mums nepiešķīra divas pendeles"
Karlo Ančeloti neapmierināts ar tiesneša lēmumu
Fot:AFP/Scanpix

Pēc vakardien notikušās Spānijas čempionāta spēles starp Madrides „Real” un „Barcelona”, dēvēta arī par „El Clasico”, komentārus snieguši abu komandu treneri un futbolisti.

„Barcelona” šajā mačā uzvarēja ar 2:1 un, pēc komandas galvenā trenera Herardo Martino domām, ieguvusi morālu pārsvaru pār Madrides komandu, taču kopvērtējuma ziņā pat sešu punktu pārsvars vēl neko nenozīmē: „Uzvara nāk par labu mūsu mikroklimatam, taču matemātiskajā ziņā tai nav liels svars. Līdz turnīra beigām vēl ilgs laiks, turklāt es arī favorītiem pieskaitu „Atletico”.”

„Real” savus vienīgos vārtus guva tikai kompensācijas laikā, taču Martino pauda uzskatu, ka rezultāts bijis taisnīgs: „Otrā puslaika pirmajās 20 minūtēs atdevām pārāk lielu iniciatīvu „Real” rokās. Pēc tam mēģinājām ko labot ar maiņu palīdzību, un nezinu, cik tās bija izšķirošas, taču mača beigās atguvām spēles pavedienu.”

Tik miermīlīgs gan nebija zaudētāju treneris Karlo Ančeloti, pēc kura uzskatiem tiesnesis nav piešķīris uz „Barcelona” vārtiem divus 11 metru soda sitienus: „Pārkāpums pret Krištianu Ronaldu bija acīmredzams, to redzēja visi, taču tiesnesis pendeli nepiešķīra. Spēle ar roku? Par to situāciju neko neteikšu, lai arī skaidrs, ka tas bija ļoti svarīgs spēles brīdis.”

„Taču mēs paši nespēlējām labi pirmajā puslaikā, un nevainoju tiesnesi savas komandas zaudējumā. Otrais puslaiks gan izdevās labāks, mēs kontrolējām spēli un radījām iespējas gūt vārtus. Protams, vēlējāmies uzvarēt, taču šobrīd arī cenšamies uzlabot un sakārtot savu spēli, tādēļ šis mačs uzskatāms par labu piemēru.”

Savam trenerim piekrīt arī Serhio Ramoss: „Ir lietas, pret kurām mēs nevaram cīnīties. Šajā mačā bija divas pendeles, viena par spēli ar roku pirmajā puslaikā un otra par pārkāpumu pret Ronaldu. „Real” līdzjutēji var būt lepni, ka viņu komanda cīnījās līdz pašām beigām. Tiesneša faktors bija izšķirošs, taču dodu priekšroku veltīt savu uzmanību labajām lietām. Tiesneši dala kartītes par mazākajiem pārkāpumiem, un tas uzreiz ierobežo visu tavu spēli. Nevēlos mazināt „Barcelona” nopelnus, jo viņi guva divus vārtus, taču ir lietas, kas ietekmē šīs nervozās spēles.”

Savukārt „Barcelona” pussargs Andress Injesta izcēla abus komandas vārtu guvējus Neimāru un Aleksi Sančesu: „Viņu talants ir neapšaubāms. Viņi ir spēlētāji, kuru talants palīdzēs „Barcai” izcīnīt titulus. Zinājām, ka nedrīkst ļaut „Real” izvērsties, un pirmajā puslaikā viņus arī ierobežojām. Pēc tam gan gāja daudz grūtāk.”

Injesta arī apstiprināja, ka netaisās pēc līguma beigām meklēt jaunu klubu: „Esmu priecīgs šeit spēlēt, un gatavs palikt arī ilgāk. Jau pavisam drīz mans līgums tiks pagarināts.”

Izmantotie resursi:
Ancelotti unhappy with referee decisions -...
Martino: Six point gap over Real Madrid not...
Iniesta: “Alexis and Neymar will help us win...
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site

1 2 3 73 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2013-10-27 10:08, pirms 11 gadiem
Es viņam varu iedot divas pendeles!

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 10:13, pirms 11 gadiem
par to roku neteiktu ka bija acīmredzama spēle ar roku , tur 86% tiesnesim pareizs lēmums , pret CR bija jādod pendele , bet neiedeva , neko darīt kļūda. Bet Ančeloti nevajag Maura pēdās sekot ar skaļajiem komentiem.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 10:16, pirms 11 gadiem
Nu spēle ar roku bija, bet par šādu spēli 11m nevajadzētu dot. Labi, ka nedeva. Bet par par otru gadījumu ... nezinu kādi iemesli tiesnesim bija nedod šo 11m sitienu. Lai vai kā, tas nemaina to, ka RM zaudēja un Ančeloti var teikt daudz ko.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 10:17, pirms 11 gadiem
Lai Spānijas līgā atspēlētu 6 punktu deficītu, tur kaut kādas 15 uzvaras pēc kārtas tagad jāgūst Madrides real.

  -3 [+] [-]

, 2013-10-27 10:24, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: Lai Spānijas līgā atspēlētu 6 punktu deficītu, tur kaut kādas 15 uzvaras pēc kārtas tagad jāgūst Madrides real.
Vai arī jāuzvar otrs El Clasico un gatavs Mildiņ...

  +8 [+] [-]

, 2013-10-27 10:24, pirms 11 gadiem
messi-besii rakstīja: Taisnība jau vien Karlo ir.Bet tas,ka mīkstā barsa nevar klasikas uzvarēt bez tiesnesu palīdzības,jau sen visiem ir zināms.
Ne jau katrā spēlē par labu "Real" dos pa "pendelei" un sarkanai kartītei

     [+] [-]

, 2013-10-27 10:26, pirms 11 gadiem
wolf rakstīja: Vai arī jāuzvar otrs El Clasico un gatavs Mildiņ...
Viegli pateikt, grūtāk izdarīt. Un vienmēr var atskatīties uz iepriekšējo sezonu.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 10:37, pirms 11 gadiem
Labāk paklusētu šajā sezonā reala laba ļoti daudz nesaprotamas pendeles iedeva!!

     [+] [-]

, 2013-10-27 10:49, pirms 11 gadiem
da ko tur runat uz laukuma bija divas vienliidzigi stipras komandas kas rada labu speli barca vineeja majas reals ari majas vines es esmu parliecinatas par to pat ar tadu pashu rez 2;1
nu ja tiesnesis neiedeva pendeli taja briidi kad mainiijusies visa spele un noteikti paliktu 1;1 ja protams iesistu to pendeli!

  +2 [+] [-]

, 2013-10-27 10:55, pirms 11 gadiem
Kas attiecas uz pirmo epizodi, tad OMS taisnība, un tur par "predeli" var runāt tikai ļoti, ļoti teorētiski, bet noteikti ne pēc būtības, jo "spēles ar roku" tur nebija.
Otrajā epizodē, protams, varēja un, iespējams, vajadzēja dot "pendeli", bet man kā "Juventus" fanam pēc pēdējā laika notikumiem šī neiedotā "pendele", protams, bija kā medus maize. Uzskatāmi varējām redzēt atšķirību Ronaldu emocijās. Portugālim jāatceras, ka arī tiesneši skatās futbolu

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 11:06, pirms 11 gadiem
Bet kas mani patiešām fascinē Ronaldu darbībās, tad tā ir līdz izcilībai noslīpētā "niršanas" maniere. Jūtot kontaktu, viņš perfekti ieņem "krītošā baļķa" pozu un ļauj gravitācijai pārējo paveikt viņa vietā. Šī bija epizode, kad kontakts viennozīmīgi bija, bet portugāļa iemaņas ir apbrīnas vērtas, ja vērtējam no aktiermeistarības viedokļa. Bravo!

     [+] [-]

, 2013-10-27 11:12, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Bet kas mani patiešām fascinē Ronaldu darbībās, tad tā ir līdz izcilībai noslīpētā "niršanas" maniere. Jūtot kontaktu, viņš perfekti ieņem "krītošā baļķa" pozu un ļauj gravitācijai pārējo paveikt viņa vietā. Šī bija epizode, kad kontakts viennozīmīgi bija, bet portugāļa iemaņas ir apbrīnas vērtas, ja vērtējam no aktiermeistarības viedokļa. Bravo!
Iesaku biežāk skatīties pakaļu spēles, ar tādām interesēm kā tev ļoti novērtēsi

Bet tu taču Juve fans, kā tevi var kaut kas fascinēt, ja paša favorītos tādas zvaigznes spēlē:

Vidal EPIC DIVE vs Real Madrid (WTF MOMENT) -...

  +4 [+] [-]

, 2013-10-27 11:15, pirms 11 gadiem
pret Sesku ar neiedeva pendeli. un pagaajushogad 100% pendeli pret Adriano neiedeva madrides clasico.
un pret Elchi iedeva pendeli. un pret Malagu iedeva pendeli. bet pret Juvi iedeva pendeli un pat noraidiija pretinieku.
taa tajaa dziivee iet - augshaa, lejaa, augshaa, lejaa

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 11:15, pirms 11 gadiem
d-man rakstīja: Iesaku biežāk skatīties pakaļu spēles, ar tādām interesēm kā tev ļoti novērtēsi
Man jau pietiek ar Robenu Bet viņam šajā ziņā līdz Ronaldu vēl tālu, jo portugāļu aktierskola ir "The Best", tas ir zinātniski pierādīts

P.S.- Un Tu arī tātad esi viens no tiem smieklīgajiem cilvēkiem, kurš domāja, ka Vidals protestēja pret to, ka pats aizķēra zālāju. Amizants domu gājiens

  +3 [+] [-]

, 2013-10-27 11:17, pirms 11 gadiem
d-man rakstīja: Iesaku biežāk skatīties pakaļu spēles, ar tādām interesēm kā tev ļoti novērtēsi

Bet tu taču Juve fans, kā tevi var kaut kas fascinēt, ja paša favorītos tādas zvaigznes spēlē:

http://www.youtube.com/watch?v=2qgnT4yb1x8
nu tur basks vinju netiishaam aizkjeera, izsita no skreejiena ritma un taapeec vinsh arii uzara SB zaalaaju.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-27 11:20, pirms 11 gadiem
un te nav pendeles, ja? te ir pendele un sarkanaa lopinjam
estaticos.sport.es

  +2 [+] [-]

, 2013-10-27 11:21, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: nu tur basks vinju netiishaam aizkjeera, izsita no skreejiena ritma un taapeec vinsh arii uzara SB zaalaaju.
Tieši tā. Un tur jābūt cilvēkam ir īpaši spilgtu fantāziju, lai aizdomātos līdz tam, ka Vidals speciāli spēra zālājā, lai simulētu pārkāpumu. Kontakts varbūt arī nebija liels un arī "pendele" noteikti nebija jādot, bet ar to bieži vien pietiek, lai izsistu pretinieku no ritma. Ronaldu būtu kritis jau kontakta brīdī, ieņemot savu slaveno kritiena pozu.

     [+] [-]

, 2013-10-27 11:23, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: un te nav pendeles, ja? te ir pendele un sarkanaa lopinjam
http://estaticos.sport.es/resources/jpg/9/4/1382814052649.jpg
Viennozīmīgi "pendele" un sarkanā.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 11:26, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tieši tā. Un tur jābūt cilvēkam ir īpaši spilgtu fantāziju, lai aizdomātos līdz tam, ka Vidals speciāli spēra zālājā, lai simulētu pārkāpumu. Kontakts varbūt arī nebija liels un arī "pendele" noteikti nebija jādot, bet ar to bieži vien pietiek, lai izsistu pretinieku no ritma. Ronaldu būtu kritis jau kontakta brīdī, ieņemot savu slaveno kritiena pozu.
es teiktu - ja iedeva pendeli uz Juves vaartiem, arii te vareeja dot.

     [+] [-]

, 2013-10-27 11:36, pirms 11 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Bet kas mani patiešām fascinē Ronaldu darbībās, tad tā ir līdz izcilībai noslīpētā "niršanas" maniere. Jūtot kontaktu, viņš perfekti ieņem "krītošā baļķa" pozu un ļauj gravitācijai pārējo paveikt viņa vietā. Šī bija epizode, kad kontakts viennozīmīgi bija, bet portugāļa iemaņas ir apbrīnas vērtas, ja vērtējam no aktiermeistarības viedokļa. Bravo!
Un ja kaut kas arī ir izteikta fantāzija, tad tas ir citētais komentārs

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 11:45, pirms 11 gadiem
d-man rakstīja: Ja runājam par zinātni, tad tieši dirsām daži labi spēlētāji par niršanu izskakās jau nevis kā par soda sitienu iegūšanu, bet gan kā par stratēģisku un "gudru" spēlēšanu
Es atbalstu tikai to, kas tiek darīts noteikumu robežās. Man ir kauns par jebkuru "nirstošu" spēlētāju, vai tas spēlē "Juventus", vai "Bayern". Vidala gadījums gan uz visu šo neattiecas.
Kas attiecas uz Ronaldu atktiermākslu, tad nekas nav jāizdomā, jo viņš sevi šajā ziņā ir pierādījis visas karjeras garumā. Es pat uzskatu, ka "Real" fani ir priecīgi, ka arī "Barcelona" mēdz simulēt, jo tas daļēji noņem spriedzi no jūsu līdera Ronaldu, kura reputācija iet viņam pa priekšu. Šaubos, vai Tu pats noticēji tam, ko uzrakstīji par "fantāziju" un "citēto komentāru". Ja noticēji, tādā gadījumā to sauc par "vēlmju domāšanu".

P.S.- Personīgi uzskatu, ka šādās diskusijas ir vērtīgas.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-27 11:47, pirms 11 gadiem
d-man rakstīja: Un ja kaut kas arī ir izteikta fantāzija, tad tas ir citētais komentārs
Kādēļ jāņem personiski viss, kas ir patiesība
Daivo jau Ronaldu, daivo Barcelona. Nesaku, ka, piemēram, arī Chelsea visi kā dzelzs vīri vienmēr turas kājās

Bet no Tevis, d-man, izklausās, ka mēģini noslēpt visiem zināmo patiesību.

mazais da Silva Santušs vakar jau nu arī krita samāksloti. BeT, nu jā, viņu nogāzt, laikam jau dēļ svara atšķirībām, izskatās ļoti viegli.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 11:50, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: es teiktu - ja iedeva pendeli uz Juves vaartiem, arii te vareeja dot.
Grūti pateikt. Es tomēr uzskatu, ka Kjellīni pārkāpa noteikumus pret Ramosu.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-27 11:54, pirms 11 gadiem
DaMarcus rakstīja: mazais da Silva Santušs vakar jau nu arī krita samāksloti. BeT, nu jā, viņu nogāzt, laikam jau dēļ svara atšķirībām, izskatās ļoti viegli.
Neimārs jau vispār ir viegls kā spalviņa, tāpēc spēka divcīņā viņš retajam būs pretinieks. Bet augums priekš futbolista normāls, tāpēc atliek tikai aktīvāk pastrādāt svaru zālē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-27 12:13, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: Neimars vakar labak nospeleja par pasu Messi,a Ramoss vinu svaidija kaa pelavu maisu,lai saak pierast,La liga nav Brazilija,kaajas vinam neviens nebucos
Labi, ka Neimars uzņēmās iniciatīvu, kamēr Mesi vēl nav atjaunojies pēc traumas. Bet par "svaidīšanu" viss loģiski. Visvairāk pārsteidza Beila haotiskums. Nekādas sapratnes ar komandas biedriem, turklāt kaut kādi šāvieni pēc piena. Beils man vienmēr paticis, bet nu šis vēl galīgi nav īstais Beils.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-27 12:22, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: Messi nav forma,izskatas ka ir lieks svars paris Kg,Beils uz Spaanju tehnaru fona neizskatas tik vareni kaa EPL
Pēc traumām ne vienmēr ir viegli atgūt ideālo formu, bet labi, ka Mesi vēl ir tik jauns. Jā, Beilam ir krietni vairāk problēmu ar adaptēšanos nekā Neimaram, jo britu un spāņu futbols tomēr ir pārāk atšķirīgs. Pieļauju, ka savu patieso spēku velsietis sāks rādīt tikai nākamajā sezonā.

     [+] [-]

, 2013-10-27 12:23, pirms 11 gadiem
momentu vairāk bija Real...tiesnesis bez suņa pavadoņa arī pateica kurš te uzvarēs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-27 12:26, pirms 11 gadiem
Nemiroff rakstīja: momentu vairāk bija Real...tiesnesis bez suņa pavadoņa arī pateica kurš te uzvarēs
Par vienu momentu vairāk? "Real" ar šādu spēli maksimāli varēja cerēt uz vienu punktu. Ja "Barca" nedalītu "dāvanas" kā Ziemassvētkos, tad "Real" momentu būtu uz pusi mazāk.

     [+] [-]

, 2013-10-27 12:29, pirms 11 gadiem
frutto rakstīja: nu bet 100milj stipri parmaksats,jo tas pats CR jau pirmaja sezona adaptejas daudz atrak
Piekrītu. Lai gan Beils ir spēlējis tikai britu salās, bet CR sāka karjeru Portugāles līgā. Bet dosim velsietim laiku un vērtēsim agrākais pēc šīs sezonas beigām.

  -1 [+] [-]

, 2013-10-27 12:32, pirms 11 gadiem
Dani Alves Humiliates Cristiano Ronaldo ||HD||... Kā man patīk šis moments no vakardienas speles! a to vienmer Ronaldo ta visiem dara vajag ari kadreiz uz sevis to izjust
1 2 3 73 komentāri