Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīve" uz Poliju bez ambīcijām

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīve" uz Poliju bez ambīcijām
Vjačeslavam Giruckim iespējas pierādīt savu varēšanu
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Polijas 1. spīdveja līgā turpinās cīņa par tikšanu labāko četriniekā, kas turpinās medības par medaļām. Daugavpils "Lokomotīve" uz svarīgajām sacīkstēm pret Grudzjoncas "GTŽ" brauks ne labākajā sastāvā.

"Loko" šobrīd izmisīgi cīnās par vietu labāko četriniekā. Izredzes ne tuvu nav no tām labākajām, taču tās vēl pastāv. 1. jūlijā mūsējos gaida cīņa ar sastāva ziņā ļoti spēcīgo Grudzjoncas "GTŽ". Savā trekā pretinieku uzvarējām ar 47:43, kas nedod īpašas cerības uz bonuspunktu. Šī iemesla dēļ komandas vadība nolēmusi uz Poliju neizsaukt to labāko sastāvu.

Uz Grudzjoncu pat netiek izsaukts lieliskais zviedru veterāns Mikaels Makss. Tāpat sastāvā nav dāņa Keneta Hansena, kuram ļoti patīkot Daugavpils baznīcas. Viņu vietā sastāvā iekļauti mūsu pašu braucēji Vjačeslavs Giruckis un Jevgēņijs Karavackis.

Grudzjoncai ierindā būs gandrīz labākie spēki, starp kuriem ir arī "Grand Prix" braucējs Peters Ljungs. Šoreiz nav sastāvā vēl viena pasaules čempionāta dalībnieka Hansa Andersena.

"Lokomotīves" sastāvs: Vjačeslavs Giruckis, Vadims Tarasenko, Jevgēņijs Karavackis, Andžejs Ļebedevs, Romāns Považnijs, Kjasts Podžuks, Ivans Pļešakovs.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт спидвейного клуба «Lokomotīve»

  -1 [+] [-]

, 2012-06-27 18:44, pirms 12 gadiem
Riktīgi dabūs pa pakaļu

  +1 [+] [-]

, 2012-06-28 14:36, pirms 12 gadiem
Nu bled norausies!!!!!!!!!!!!!!!!