Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pikē un Arbeloa apmainās ironiskiem tvītiem, "Elche" sašutumā par soģi

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Pikē un Arbeloa apmainās ironiskiem tvītiem, "Elche" sašutumā par soģi
Herards Pikē
Foto: AP/ Scanpix Sweden

Vakar Spānijas futbola čempionātā dramatisku un diezgan diskutablu uzvaru izcīnīja Madrides „Real”, kas kompensācijas laikā izrāva 2:1 uzvaru pār „Elche”. Pirmās atskaņas pēc šāda mača jau pienākušas.

Atgādinām, ka spēles gaitā tiesnesis pie rezultāta 0:0 1. puslaikā pažēloja Serhio Ramosu, nepiešķirot viņam otro dzelteno kartīti, savukārt pēc tam, kad „Elche” trīs minūšu piešķirtā kompensācijas laika sākumā panāca neizšķirtu 1:1, tiesnesis nozīmēja 11 metru soda sitienu uz tās vārtiem 4. minūtes izskaņā pie stūra sitiena izpildes, cīņā ar pretinieku nokrītot Pepem. Krištianu Ronaldu pendeli realizēja un spēle bija beigusies vien tad, kad aizritēja pilnas septiņas kompensācijas laika minūtes.

Virtuālajā vidē, precīzāk portālā „Twitter”, ar ironiskiem tvītiem apmainījās „Barcelona” aizsargs Herards Pikē un „Real” aizsargs Alvaro Arbeloa. Katalānis Pikē rakstīja: „Skatos komēdijas žanra filmu pa „Canal+Liga”. Tas vienmēr ir labi šajā nakts laikā.” Arbeoa vēlāk atbildēja ne mazāk sarkastiski: „Ļoti laimīgs par trim punktiem! Un esmu priecīgs, ka dažs labs ir pārmeties no teātra uz kino, tas vienmēr ir labi!”

Joki, protams, laba lieta, bet „Elche” treneris Frans Eskriba, kura komandai sešās spēlēs tagad trīs neizšķirti un trīs zaudējumi, bija dusmīgs: „Negrasos runāt par tiesnesi. Godīgi to saku. Ja mēs sāksim analizēt otro dzelteno kartīti [neiedoto] Ramosam, 11 metru soda sitienu pārmērīgā kompensācijas laika beigās, ticu, ka nav vērts par viņu [tiesnesi] runāt. Pat ja protestēšu, neko vairs neiegūšu.”

Dusmas neslēpa arī „Elche” kolumbiešu pussargs Karloss Sančess, kurš kļuva par vaininieku Pepes nogāšanā: „Viņš apķēra mani un vilka lejā.” Viņa partneris Edu Albakars piemetināja: „Ir sajūta, ka mūs apzaga…”

„Real” treneris Karlo Ančeloti par tiesnesi nevēlējās spriedelēt, taču atzina – ar šādu spēli Madrides derbiju neuzvarēt. Jau sestdien „Real” (5-1-0) Madrides derbijā jātiekas ar perfekto „Atletico” (6-0-0).

Izmantotie resursi:
Goal.com

  +5 [+] [-]

, 2013-09-26 10:10, pirms 11 gadiem
Njā, tīrs Pepes pārkāpums...

  +1 [+] [-]

, 2013-09-26 10:24, pirms 11 gadiem
Lai arī pārkāpums Pepem, bet arī šādi jāmāk parādīt, ka pret Tevi izdara pārkāpumu.

PS: Barsas spēlētāji labāk būtu paklusējuši par tēlošanu.

  +3 [+] [-]

, 2013-09-26 10:32, pirms 11 gadiem
Šīs spēles galvenā zvaigzne bija tiesnesis. Kāpēc pēc spēlēm nav intervijas ar tiesnešiem?Ar komandu treneriem un spēlētājiem ir, bet ar tiesnešiem nav, tipa neaizskariemie! Pieprasu lai pēc katras spēlēs tiesneši videointervijā pamato savus piešķirtos lēmumus nevis kaut kādai tur komisijai, bet visiem skatītājiem! Nožēlojams futbols no Real puses un žēl par Elche bija pelnījuši kaut vai punktu.

  +4 [+] [-]

, 2013-09-26 10:50, pirms 11 gadiem
Shalommaleikum rakstīja: Pieprasu lai pēc katras spēlēs tiesneši videointervijā pamato savus piešķirtos lēmumus nevis kaut kādai tur komisijai, bet visiem skatītājiem!
Apstiprinats! FIFA komisija,ne bez asam diskusjam,bet tomer nobalsoja par jusu rosinato likumu,kursh stajas speka ar 2050.gadu 1.Janvari!

  +2 [+] [-]

, 2013-09-26 11:00, pirms 11 gadiem
kontakta spēlēs aktieru kursi iegūst arvien lielāku nozīmi.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-26 11:01, pirms 11 gadiem
ļoti precīza atbilde. no teātra uz kino

     [+] [-]

, 2013-09-26 11:01, pirms 11 gadiem
Futbols ir tik netiirs sporta veids no tiesaashanas aspekta kur vareetu arii to pashu Elche padariit par pasaulee speeciigaako komandu.. Visu nosaka nauda, tiem kuriem ir nauda, tie uzvar.. Talantam nav noziime, visu nosaka tiesneshi, pasaules lielaakaa cirka areena ir futbols.

  +3 [+] [-]

, 2013-09-26 11:01, pirms 11 gadiem
Nu diezgan pretīgi skatīties kā tiesneši rok mazās komandas. Tā jau tām mazajām komandām grūti konkurēt un katrs punkts ir ļoti nozīmīgs un tad vēl šitā gremdē Un to es saku kā Real fans, jo lai vai kā Real vakar bija pelnījuši zaudēt punktus.

     [+] [-]

, 2013-09-26 11:27, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Futbols ir tik netiirs sporta veids no tiesaashanas aspekta kur vareetu arii to pashu Elche padariit par pasaulee speeciigaako komandu.. Visu nosaka nauda, tiem kuriem ir nauda, tie uzvar.. Talantam nav noziime, visu nosaka tiesneshi, pasaules lielaakaa cirka areena ir futbols.
Pilnībā nepiekrītu, ar naudu vien nepietiek, pats redzi cik daudz naudas katru gadu real tērē, bet Barselonā uzaugušie futbolisti nospiež Madridi

     [+] [-]

, 2013-09-26 11:31, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: Pilnībā nepiekrītu, ar naudu vien nepietiek, pats redzi cik daudz naudas katru gadu real tērē, bet Barselonā uzaugušie futbolisti nospiež Madridi
Varbuut paarspiileeju, bet shii speele to pieraada. Tiesnesis izvilka speeli liidz ar finaalsvilpi. Basketbolaa saliidzinot tas buutu, ja tiesnesis iemestu peedeejaas sekundees buzzer beater kaadas komandas labaa.

     [+] [-]

, 2013-09-26 11:32, pirms 11 gadiem
Tāds ir futbols.Futbols ir bizness.Kā zinām,tad Anglijā jau ar interesanti bija,ka tas,kas norīko tiesnešus uz spēlēm bija arī Mančestras kluba direktors.Un daudzas spēlēs tika gan uzvarētas,gan piešķirtas pendeles par labu Mančestrai.Ja tiesnesis izdarīja ko ne tā,nosūtīja pa 3-4 līgām zemāk un vismaz gadu nevarēja tiesāt Mančestru.

  +2 [+] [-]

, 2013-09-26 12:21, pirms 11 gadiem
Pikee, protams, nevajadzeeja liist tur iekshaa un arbeloa smuki atbildeeja, bet... nu tad tagad RM liidzjuteeji vienreiz pa visaam reizeem aizveersies ar muldeeshanu, kaa it kaa tiesneshi paliidzot FCB? kljuudaas gan uz vienu, gan uz otru pusi, gan par labu un slikti FCB, gan RM...
a, mazie gloriihanteri-THO audzeeknji?

  -1 [+] [-]

, 2013-09-26 13:06, pirms 11 gadiem
var jau saprast
man kā skatītājam negribētos redzēt kā kaut kāda elčes vienība atņem punktus real
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-26 13:21, pirms 11 gadiem
sasperjods rakstīja: Te prasījās pēc spēles Elhei tādi fani kā Macu brāļi Žalgirim
a ko vinji slaaniitu? ja tiesnesi, tad spaanijaa visi taadi ir. beigaas nepaliktu, kas tiesaa...
ja nu vieniigi pepi, bet simulaacijas ir part of the game liigaa. tur shaadu kraapnieciibu pat pozitiivi veertee.

  -1 [+] [-]

, 2013-09-26 15:31, pirms 11 gadiem
Tas Pepe ir tak laukjis.. psc

  -1 [+] [-]

, 2013-09-26 15:32, pirms 11 gadiem
P.S Real dabuuss pa pakalju no Atletico taka nograb, neizskataas ne peec kaa shii komanda

  +1 [+] [-]

, 2013-09-26 16:45, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: Pilnībā nepiekrītu, ar naudu vien nepietiek, pats redzi cik daudz naudas katru gadu real tērē, bet Barselonā uzaugušie futbolisti nospiež Madridi
Barselona arī iespaidīgi tērē un pelna, tā kā šis nebūtu labākais salīdzinājums, kā piemēram Dortmunde.
Vai tad teātris neskaitās augstāka māksla?
Un, tas tā starp citu, ka Barsas spēlē aizvien mazāk ir tādas izteiktas simulēšanas, kā Busketsam pret Inter. Bieži Injesta, Mesī, Čavi nemaz nekrīt pārkāpuma gadījumā. Tā birka sen piekarināta, bet jau diezgan novecojusi, tāpat kā Ronaldu simulēšana.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja