Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: ''Daugavpils'' svarīgā spēlē uzvar ''Mettu/LU''

Egils Broks
Egils Broks
Šovakar Rīgā, Hanzas vidusskolas mākslīgā seguma laukumā savā starpā spēkojās tiešās konkurentes cīņā par sesto vietu SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgā ''Metta''/LU un BFC ''Daugavpils''. Jau 20. minūtē Gatis Kalniņš uzdāvināja pretiniekiem 11 metru soda sitienu, ko realizēja Rjotaro Nakano, otrajā spēles nogrieznī ar precīzu sitienu izcēlās Pāvels Riževskis, un ''Daugavpils'' visā spēlē guva svarīgu 2:0 uzvaru.
Vērtējums:

  -1 [+] [-]

, 2015-09-26 01:07, pirms 9 gadiem
Lai arī ar daudz jaunajiem, Mettas sniegums balstās uz pieredzējušo spēlētāju sniegumu. Kalniņam šodien ne tā veiksmīgākā spēle, tāpēc arī Mettai uzbrukumu veidošana sevišķi neizdevās. Ndekre priekšā centās būt aktīvs, bet viņam allaž nedaudz pietrūka, aktīvs, bet ne sevišķi produktīvs bija arī Pētersons. Individuāli šodien patika Stugļa centība un, protams, arī BFC aizsardzība jāuzteic, kas ļoti saliedēti darbojās. Riževskim labi vārti.