Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Prese: Martino paliks "Barcelona", Valdess pievienosies "Monaco"

Agris Suveizda

Prese: Martino paliks "Barcelona", Valdess pievienosies "Monaco"
Herardo Martino
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas laikraksts Marca vēsta, ka "Barcelona" sporta direktors Andoni Subisarreta pēdējā tikšanās reizē esot izteicis uzticību pašreizējam galvenajam trenerim Herardo Martino. Tikmēr Mundo Deportivo raksta, ka Viktors Valdess jau ir pieņēmis lēmumu karjeru turpināt "Monaco".

"Herardo Martino, kuram ar klubu ir spēkā līgums vēl uz gadu, ēra tomēr varētu nebūt beigusies. Subisarreta argentīniešu trenerim sacīja, ka viņam ir pilnīga kluba uzticība un ka valde vēlas, lai viņš turpina darbu un uzsāk plānošanu nākamajai sezonai," rakstīts Marca.

"Tikšanās laikā Martino tika izklāstīts īss sezonas rezumē un tika sacīts, ka viņš nav sasniedzis sezonas sākumā nospraustos mērķus, kaut arī klubam vēl ir matemātiskas izredzes uzvarēt čempionātā," laikrakstā turpināts. "Tāpat Subisarreta trenerim darīja zināmu, ka "Barcelona" cerības allaž ir ļoti augstas, bet šī sezona nav bijusi tipiska, ņemot vērā apstākļus ārpus laukuma, pār kuriem Martino nebija kontroles." Ne tik labas ziņas piemeklējušas bijušo "Barcelona" galveno treneri Tito Vilanovu, kurš turpina cīņu ar vēzi un kuram pēc veselības stāvokļa pasliktināšanās esot veikta steidzama operācija.

Savukārt Mundo Deportivo ziņo, ka vārtsargs Viktors Valdess, kuram pēc sezonas beigsies līgums ar "Barcelona", jau ir izlēmis karjeru turpināt "Monaco", ar kuru viņam jau iepriekš esot noslēgts priekšlīgums. Par 32 gadus veco Spānijas izlases vārtsargu, kurš savainojuma dēļ acīmredzot izlaidīs nākamās sezonas sākumu, interesi esot izrādījusi arī Mančestras "City". Laikraksta rīcībā esošā informācija vēsta, ka Valdess ar "Monaco" esot vienojies par četru gadu līgumu un 12 miljonus eiro lielu gada algu.

Izmantotie resursi:
Zubi asks Martino to continue - MARCA.com...
Tito Vilanova, gravely ill - MARCA.com (English...
Víctor Valdés se...

  +3 [+] [-]

, 2014-04-25 18:15, pirms 10 gadiem
Spēku un izturību Tito!

  +1 [+] [-]

, 2014-04-25 18:28, pirms 10 gadiem
nez vai labaakais leemums atstaat Martimo,bet nu labaak vinjam,kas jau zin kas un kaa ir kluba iekshienee,paarbuuveet komandu nevis kaadam saakt visu no baltas lapas.
P.S.taa pati Marca raksta,ka Messi savu jauno kontraktu parakstiis jau naakamnedeelj
P.P.S.pievienojos veseliibas veeleetaajiem Tito,cerams,ka spees uzvareet shajaa ciinjaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-25 18:59, pirms 10 gadiem
12 milj. Euro gadaa Valdesam ?
Man vienk trukst vardu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-25 19:11, pirms 10 gadiem
Alvaro Negredo rakstīja: Messi vairāk nekā 26 miljonus gadā par to ka pastaigājas uz laukuma un dažreiz pasit pendeles

Barselonā laikā nav darbinieku, kam stiprā puse būtu ekonomika un risku izvērtēšana
Kā ar 100 eiro ko uzliki pret Gulbi
p.s.
Barcelona dēļ Mesi iegūst skaistu naudiņu no krekliem un fanu atribūtikas. Mesi gan jau nākamsezon būs atkal formā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-25 19:26, pirms 10 gadiem
shkura rakstīja: Spēku un izturību Tito!
Diemžēl viņš tikko nomira...

     [+] [-]

, 2014-04-25 19:29, pirms 10 gadiem
Tito Vilanova R.I.P.

     [+] [-]

, 2014-04-25 19:29, pirms 10 gadiem
RIP Tito

     [+] [-]

, 2014-04-25 19:34, pirms 10 gadiem
baac

     [+] [-]

, 2014-04-25 19:50, pirms 10 gadiem
Alvaro Negredo rakstīja: iegūs naudu arī no kāda cita krekliem bija Figo, bija Rivaldo, bija Ronaldinju, bija Messi, būs Neimārs,Halilovičs

nauda respektīvi nekur nepazudīs

pazudīs tikai iespējamie 250 miljoni no PSG un jebkurš saprātīgs kluba prezidents no tādas summas neatteiktos

paskaties kā MU - viegli nebija bet šķīrās naudas dēļ no Bekhema,Ronaldu u.c.
AC Milan no Silvas un Kakā
Juventus no Zidāna
Jocīgs tu esi, šitie heiteri reāli uzdzen smīnu, par barselonu man ir pajāt, bet nu messi, tā ir cita pasaule.
Vecīt, 5 sliktas spēles un viss, nomelno visa pasaule, ka tas ir nulle, nav pat top 50 spēlētājs. Kad ronaldo bija pāris neveiksmīgas spēles, kas te notika? RONALDO NEIET, MESI IZMANTO IZDEVĪBAS, NOPIRCIS FIFU!
Vecīt, man ronaldo arī baigi nepatīk, bet es nebļaustos ka šis ir nulle + varu tev iedo nopietnus argumentus, kur ir reāla statistika, kāpēc mesi ir labāks, un kas ir sakarā ar heitošanu...
Saproti, mesi nauda tik ļoti neinteresē, protams, tagad jau vairāk, bet paskatoties agrākās intervijas, viņš ir paraugs futbolistam, spēlēja priekš komandas, ne kautkāda nauda, ne kautkāds labākais futbolists gribēja kļūt, vienkārši spēlēja savam sapnim, lūk tā.
Es nevienu neheitoju, un necenšos to darīt, bet nu priekšroku dodu mesi, pietam daudz lielāku...
Treneri saprot, ko messi viņiem komandā nozīmē, nav vērts viņu pārdot, nav.
';

  +4 [+] [-]

, 2014-04-25 20:16, pirms 10 gadiem
Messi jau nav Biedriņš, kurš komandā atsēž savu laiku, bet vienmēr cenšas darīt maksimumu komandas labā! Neviens nav Dievs un kļūdās visi. Pagaidiet mirkli un atkal redzēsiet Messi visā spožumā!

     [+] [-]

, 2014-04-25 21:13, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: nez vai labaakais leemums atstaat Martimo,bet nu labaak vinjam,kas jau zin kas un kaa ir kluba iekshienee,paarbuuveet komandu nevis kaadam saakt visu no baltas lapas.
Nedomāju, ka Martino būtu ko īpaši salaidis dēlī, ja komanda pēc idejas ir pārejas stadijā kopš Pepa projāmejas, tikai pats pārejas process pat īsti nav sākts.

Jau kopš Pepa ēras beigām ir palikušas neatrisinātas sastāva problēmas - mazs vadošo spēlētāju kodols, kurā daži balsti pamazām noveco (Pujols, Čavi) un paaudžu maiņa aizsardzībā. Kā iesāka Peps pasaules klases DM Masch spēlēt centra aizsardzībā, tā turpinās tas vēl tagad un visi turpina šausmināties par goliem, kas ielaisti pēc Masch pozicionālām kļūdām.

Bela Gutmans uzskatīja, ka futbola komandai jāveic pārbūve ik pēc 3 gadiem. Džonatans Vilsons papildina, ka tas it īpaši attiecas uz komandām, kas aizsargājas ar agresīvu presingu
The Question: Will the three-year rule do for...

Gvardiola aizgāja, bet komanda palika, un šķiet, ka joprojām neapzināti vēlas spēlēt Gvariolas futbolu, bet jāņem vērā, ka Čavi jaunāks nepaliek. Pastāv arī uzskats, ka Gvardiola aizgāja tieši tāpēc, jo tas nozīmējot arī tiki-takas norietu.

Galvenā doma tāda - kamēr nav atjaunināts sastāvs (Čavi un Pujola "mantinieki" un kvantitatīvs papildinājums), tikmēr domāju, ka nav jēgas spriest, vai Martino ir vai nav īstais, jo komanda ir pusgatava (priekš tās Barcas, kāda tā bija sportiskās un fiziskās formas virsotnē pie Gvardiolas) un tāda tā būtu pie praktiski jebkura trenera.

     [+] [-]

, 2014-04-26 09:05, pirms 10 gadiem
march_2k,to ka,komandas sastaavs ir nolaists un kodols tik mazs,ka vienaa ritmaa nevar izvaaleet visu sezonu jau sen kaa ir skaidrs un pie taa ar shovasar tiks pastiprinaati straadaas un ceru,ka ar izdosies,vismaz kaut kaads priecinjsh vareetu buut par sezonu,jo pagaidaam,ar visu kas notiek laukumaa un aarpus taa,shii vareetu buut briesmiigaakaa sezona kopsh es vispaar sekoju liidzi Barcai

     [+] [-]

, 2014-04-26 11:24, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: march_2k,to ka,komandas sastaavs ir nolaists un kodols tik mazs,ka vienaa ritmaa nevar izvaaleet visu sezonu jau sen kaa ir skaidrs un pie taa ar shovasar tiks pastiprinaati straadaas un ceru,ka ar izdosies,vismaz kaut kaads priecinjsh vareetu buut par sezonu,jo pagaidaam,ar visu kas notiek laukumaa un aarpus taa,shii vareetu buut briesmiigaakaa sezona kopsh es vispaar sekoju liidzi Barcai
Ja tas sen ir skaidrs, tad jautājums jau nav par to, vai treneris (Martino vai jebkurš) ir vai nav īstais, bet kpc sastāvs ir tā ielaists un ko darīt, lai tā nebūtu, piekritīsi taču.

     [+] [-]

, 2014-04-26 12:14, pirms 10 gadiem
march_2k rakstīja: Ja tas sen ir skaidrs, tad jautājums jau nav par to, vai treneris (Martino vai jebkurš) ir vai nav īstais, bet kpc sastāvs ir tā ielaists un ko darīt, lai tā nebūtu, piekritīsi taču.
kaapeec sastaavs ielaists,tur atbilde taalu nav jaameklee,Rossels ar savu bandu,kas to vien dariija,kaa centaas uzlabot kluba finanshu raadiitaajus, kas no vienas puses labi,bet cik var zmiegt pusjeelu citronu,tajaa neieguldot gandriiz nekaa,Barcai pa shiim sezonaam reaali pievienojies tik viens normaals speeleetaajs-Alba un tik deelj Abidala traumas un tas ir laikaa kameer citi teeree apmeeram tikpat lielu naudu par rotaacijas speeleetaajiem