Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Simeone: "Garlaicīgajā Spānijas čempionātā "Atletico" uzvarēt nevar"

Rolands Eliņš

Simeone: "Garlaicīgajā Spānijas čempionātā "Atletico" uzvarēt nevar"
Djegu Simeone
Foto:AFP/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides „Atletico” galvenais treneris Djego Simeone pēc vakardienas graujošās uzvaras pār „Getafe” (7:0) paziņojis, ka viņa komandai ir ļoti mazas iespējas triumfēt visa čempionāta kopvērtējumā.

Lai arī „Atletico” šosezon „La Liga” mačos piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu un pēdējā spēlē guvusi veselus septiņus vārtus, Madrides kluba galvenais treneris Djegu Simeone joprojām netic, ka viņa komandai ir pa spēkam uzvarēt visā turnīrā, kuru viņš arī nosaucis par viegli paredzamu.

„Joprojām domāju, ka šī līga ir garlaicīga,” saka Simeone. „Ir ļoti maza iespēja, ka kopvērtējumā varētu uzvarēt kāda cita komanda, nevis Madrides „Real” vai „Barcelona”. Mēs šo turnīru aizvadām kā izslēgšanas spēles, katru maču uztverot kā finālu. Katrai spēlei ir savas problēmas, kuras mums jāatrisina.”

„Tikai tad, kad būs palikušas piecas līdz septiņas spēles, mēs paskatīsimies turnīra tabulā, lai apskatītos, kurā vietā mēs esam un kādas ir mūsu iespējas,” norāda argentīnietis Simeone. „Šobrīd mans primārais mērķis ir uzlabot futbolistu sniegumu, kā arī spodrināt kluba vārdu. Vēlos izveidot ātru un reizē arī pieredzējušu komandu, un domāju, ka esmu tuvu šim mērķim.”

„Atletico” šobrīd Spānijas čempionātā ieņem otro vietu, par trim punktiem atpaliekot no „Barcelona”, bet par vienas uzvaras tiesu apsteidz Madrides „Real”.

Izmantotie resursi:
Atletico Madrid have little chance to win...

  +1 [+] [-]

, 2013-11-24 18:59, pirms 10 gadiem
hi hi hi...
nu jau arī kāda no GALVENAJĀM tajā farsā iesaistītajām personām pati to atzinusi

Kamēr nebeigs abu lielo vaļu lobēšanu, citiem cerības nebūs. Tikai, ja neatnāk kādam kāds bagāts šeihs un nemētā miljARDUS pa labi pa kreisi bez cerībām atpelnīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-11-24 22:20, pirms 10 gadiem
Tādu treneri atlaist. Pats savai komandai netic

     [+] [-]

, 2013-11-24 23:41, pirms 10 gadiem
realunited rakstīja: Tādu treneri atlaist. Pats savai komandai netic
būtu redzējis kādu futbolu demonstrē viņa vadītā komanda tā nerunātu, pat nebūtu pārsteigts,ka līdz CL pusfinālam šogad aizstaigātu

     [+] [-]

, 2013-11-25 07:56, pirms 10 gadiem
inis rakstīja: Par EPL interesantākas līgas nav ne vienas
Varbūt
Bundeslīga arī ir intresanta