Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

Leģendārais spīdvejists Kramps aiziet no "Grand Prix"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Leģendārais spīdvejists Kramps aiziet no "Grand Prix"
Džeisons Kramps
Foto: SCANPIX SWEDEN

Austrālijas spīdvejists Džeisons Kramps paziņojis, ka turpmāk vairs nestartēs "Grand Prix" seriāla posmos. 37 gadus vecais austrālietis gan neliek punktu spīdvejista karjerai.

37 gadus vecais Džeisons Kramps ir viens no visu laiku pazīstamākajiem pasaules spīdvejistiem. Pasaules čempiona godā viņš bijis trīs reizes, bet "Grand Prix" seriāla posmos startē jau no 1996. gada. Savas karjeras laikā uzvarējis 23 posmos, finālos startējot 77 reizes. Šī gada čempionātā viņš uzvarējis vienu reizi, bet kopvērtējumā pirms pēdējā posma ieņēma piekto vietu, no labāko trijnieka atpaliekot par 14 punktiem.

Šodien Kramps paziņojis, ka 6. oktobra sacensības Polijā būs viņa pēdējā atrādīšanās publikai "Grand Prix" posmos: "Es joprojām uzskatu, ka varu daudz dot "Grand Prix", kā arī cīnīties par panākumiem, tomēr ir pienācis laiks sevi no labākās puses pierādīt citiem. Es savā karjerā esmu sasniedzis visu. Šo lēmumu es pieņēmu jau pirms laba laika, konsultējoties ar ģimeni.

Man ir liels prieks, ka pēc manas aiziešanas Austrālijas spīdvejs nepazudīs. Kriss Holders šobrīd ir pasaules čempionāta līderis, bet jau tuvākajā nākotnē iespēja sevi pierādīt tiks dota Dārsijam Vordam."

Krampu bija iespēja vērot arī Latvijā, pie tam 2008. gadā tieši viņš kļuva par Latvijas "Grand Prix" uzvarētāju. Kramps turpinās spīdvejista karjeru klubu līmenī, pieliekot punktu tikai startiem "Grand Prix".

  +3 [+] [-]

, 2012-09-24 15:59, pirms 12 gadiem
Vienmer bijis mans favorits nr.1 .. Zeel protams,vareja jau vel pabraukt