Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF Tiesnešu komiteja atzīst kļūdas "Skonto" un "Jelgavas" spēlē

Andris Liepa
Andris Liepa

LFF Tiesnešu komiteja atzīst kļūdas "Skonto" un "Jelgavas" spēlē
Igors Savčenkovs pret Jurģi Kalnu
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Virslīgas klubs „Jelgava” saņēmis atbildi no Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu komitejas uz savu vēstuli, kurā tika lūgts izskaidrot pāris epizodes „Skonto” un „Jelgavas” 9. kārtas spēlē.

LFF Tiesnešu komitejas atbilde ir bijusi sekojoša: „Par šajā spēlē pieļautajām metodiska rakstura kļūdām LFF Tiesnešu komiteja vienbalsīgi (ar piecām balsīm PAR) nolēma diskvalificēt tiesnesi Ivaru Cauni uz divām Latvijas Virslīgas futbola čempionāta spēlēm, piebilstot, ka tiesneša I.Caunes pieļautās kļūdas neietekmēja konkrētās spēles rezultātu.”

Atgādinām, ka minētajā mačā pie rezultāta 1:0 „Jelgavas” labā tiesnesis Caune piešķīra 11 metru soda sitienu uz viesu vārtiem, savukārt pie rezultāta 2:1 „Jelgavas” labā Caune ieskaitīja „Skonto” aizsarga Igora Savčenkova vārtu guvumu, lai gan viesu puse uzskatīja, ka skontiešu futbolists vārtsarga laukumā pārkāpis noteikumus pret vārtsargu Marku Bogdanovu. Spēli toreiz galu galā tomēr uzvarēja jelgavnieki - 3:2.

Interpretējot Tiesnešu komitejas atbildi, iznāk, ka tā nav atzinusi Caunes kļūdas „Skonto” vārtu guvumos (jo tie ietekmēja mača rezultātu), bet gan sodījusi tiesnesi par citām pieļautajām kļūdām mazāk nozīmīgās spēles epizodēs.

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-05-24 12:31, pirms 12 gadiem
Skonto, LFF, tiesneši = happy three friends!

  +1 [+] [-]

, 2012-05-24 12:34, pirms 12 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: Tiesneši vispār nevelk Skonto
Vai tad tevi tas satrauc?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-05-24 12:50, pirms 12 gadiem
2007 g. Rīga-LM 2-0 ,kaut kāds līdzīgs murgojums no LFF bija uz LM iesniegto protestu,toreiz sipailo arī diskvalificēja,ja nemaldos uz 3 spēlēm.
Tas parazītu midzenis ar steigu jālikvidē!

  -4 [+] [-]

, 2012-05-24 12:53, pirms 12 gadiem
Western rakstīja: Skonto, LFF, tiesneši = happy three friends!
mettu gan jau arī gremdē, ja ?
Slēpts komentārs: abcdefgh

  +4 [+] [-]

, 2012-05-24 13:52, pirms 12 gadiem
abcdefgh rakstīja: Autoram: Manuprāt tu nodarbojies ar faktu interpretāciju - ir skaidri un gaišī rakstīts, ka atzītas kļūdas, bet tā kā tās neietekmēja spēles iznākumu(FK Jelgava uzvarēja) tad sods ir tikai 2 spēles - viss punkts.
Un viss parējais ir tavas pupu mizas...
Caunes darbība mačā nav izskatīta!
Sūcot olu liķieri tiek safabricēta atbilde!

  +4 [+] [-]

, 2012-05-24 16:31, pirms 12 gadiem
Diskvalifikācija uz divām kārtām? Tāpat Cauni tik bieži nenozīmē - viņš tiesā katru trešo-ceturto kārtu. Tā kā diskvalifkācija ir simboliska.