Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Beilam augšstilba problēmas, Kasiljass atgriežas treniņos

Agris Suveizda

Beilam augšstilba problēmas, Kasiljass atgriežas treniņos
Garets Beils
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" savā mājaslapā apstiprināja, ka Garetam Beilam ir nelielas augšstilba problēmas un ka viņam ir nepieciešama atkopšanās. Tikmēr komandas treniņos atgriezās Ikers Kasiljass un Serhio Ramoss.

Garets Beils vakar palika uz rezervistu soliņa Madrides derbijā pret "Getafe" (4:1). Velsietis esot guvis savainojumu iesildīšanās laikā, tādēļ viņa vietā laukumā devās Isko. Šodien Beilam "Sanitas La Moraleja" slimnīcā tika veiktas medicīniskās pārbaudes, un tās apstiprināja augšstilba sastiepumu.

Līdz ar to Beils, ļoti iespējams, nevarēs spēlēt jau parīt gaidāmajā izbraukuma spēlē pret "Elche", bet Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti iepriekš prognozēja, ka Beilam vajadzētu būt gatavam iziet laukumā sestdienas Madrides derbijā pret "Atletico".

Šodien komandas treniņā piedalījās arī centra aizsargs Serhio Ramoss, kurš, tāpat kā Beils, pret "Getafe" palika rezervē, kā arī vārtsargs Ikers Kasiljass. Atgādinām, ka Kasiljass guva savainojumu UEFA Čempionu līgas grupu turnīra pirmajā spēlē pret Stambulas "Galatasaray" (6:1). Jau pieminētais Ramoss pēc centrējuma viegli ar elkoni gaisā trāpīja Kasiljasam, taču ribas sasitums bija tik nopietns, ka 15.minutē Ančeloti bija spiests veikt vārtsargu maiņu.

Madrides "Real" ar 13 punktiem piecās spēlēs Spānijas futbola čempionātā ieņem trešo vietu. Līderes ar 15 punktiem ir "Barcelona" un Madrides "Atletico".

Izmantotie resursi:
Real Madrid C.F. - Web Oficial | Official Web Site

  +2 [+] [-]

, 2013-09-23 21:06, pirms 11 gadiem
Veseļojies, zelta puika, un rādi, ko māki!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-23 21:51, pirms 11 gadiem
Beils buutu gaajis Isko vietaa? Nu i gan.. vai tad abiem vieta laukumaa neatrodas? Bez Isko Madridei nav variantu.

     [+] [-]

, 2013-09-24 00:36, pirms 11 gadiem
Beils nebija rezervē,Ančeloti viņu bija iekļāvis pamatsastāvā,bet iesildīšanās laikā Beils kaut ko sastiepa un viņa vietā sākumsastāvā ielika Isko,bet Moratu pēdējā brīdī pieteica spēlei