Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

C grupa: Podoļskis nodrošina "Galatasaray" uzvaru pār "Benfica"

C grupa: Podoļskis nodrošina "Galatasaray" uzvaru pār "Benfica"
Lukašs Podoļskis
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas turnīra C grupas spēlēs šovakar Stambulas "Galatasaray" futbolisti ar 2:1 pārspēja Lisabonas "Benfica", bet Madrides "Atletico" komanda ar 4:0 pārspēja FC "Astana".

„Galatasaray” – „Benfica” 2:1

Grupas līdervienībai „Benfica” mača sākums izdevās lielisks – jau 2. minūtē argentīnietis Nikolass Gaitans ielauzās mājinieku soda laukumā, ar vienu kustību apspēlēja Oreljēnu Šedžū, bet ar otru pieskārienu raidīja bumbu pāri vārtsargam Fernando Musleram. Tomēr „Galatasaray” atspēlējās jau 19. minūtē, kad par spēli ar roku dzelteno kartīti saņēma Andrē Almeida, bet 11 metru soda sitienu realizēja Selčuks Inans. Puslaika vidū pēc Šedžū garās piespēles Lukašs Podoļskis pa labo malu izskrēja aci pret aci ar Žuliu Sezaru, raidot bumbu viņam starp kājām un izvirzot „Galatasaray” vadībā.

Otrā puslaika sākumā rezultāts varēja kļūt 3:1, taču pēc „Galatasaray” pussarga Veslija Sneidera tālsitiena bumba trāpīja pa vārtu pārliktni. Pāris minūtes vēlāk „Benfica” no vārtu zaudējuma glāba Žuliu Sezars, bet viesi uz to atbildēja ar diviem labiem tālsitieniem. Tomēr mača turpinājumā rezultāts vairs nemainījās un Turcijas klubs svinēja pirmo uzvaru Čempionu līgas turnīrā kopš 2013. gada decembra.

„Atletico” – „Astana” 4:0

Pēc iepriekšējā mačā piedzīvotā zaudējuma savā laukumā pret „Benfica” komandu madridiešiem spēlē pret grupas pastarīti „Astana” bija jāņem trīs punkti. Lai gan maču „Atletico” iesāka ļoti aktīvi, ātrus vārtus gūt neizdevās, tomēr, kad līdzjutēji jau sāka satraukties, 23. minūtē pēc stūra sitiena izspēles elegantus vārtus ar papēdi iesita Sauls Njigess. Aizritēja tikai sešas minūtes un „Vicente Calderon” stadions varēja uzgavilēt – kolumbiešu uzbrucējs Džeksons Martiness izdarīja sitienu no soda laukuma un bumba pēc rikošeta no Denisa Dedečko atrada ceļu uz vārtiem.

„Astana” varēja būt priecīga, ka pēc nospēlētām 45 minūtēm rezultāts ir tikai 0:2, bet 63. minūtē pārtraukumā uz maiņu laukumā nākušais Olivers Toress pēc Gabi skrējiena un sekojošās piespēles pārcēla bumbu pāri vārtsargam Nenadam Eričam. Atlikušajā laikā tuvu saviem 100. vārtiem "Atletico" kluba rindās bija Fernando Toress, tomēr zīmīgo robežu 31 gadu vecajam uzbrucējam šoreiz sasniegt neizdevās. Bet 89. minūtē bumba ceturto reizi nonāca "Astana" vārtos - šoreiz no pašu futbolista Dedečko.

UEFA Čempionu līga. C grupas spēles

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Galatasaray – Benfica2:1 (2:1)Selčuks Inans 19’ Podoļskis 33’ – Gaitans 2’
Atletico – Astana4:0 (2:0)Sauls Njigess 23’ Martiness 29’ O. Toress 63’ Dedečko 89' (s.v.)

UEFA Čempionu līga. C grupa

V.KomandaS.U.N.Z.VārtiP.
1.Benfica32015:36
2.Atlético32017:26
3.Galatasaray31114:54
4.Astana30122:81

Izmantotie resursi:
uefa.com

     [+] [-]

, 2015-10-21 23:43, pirms 9 gadiem
Poldijs
Vācu Brīnumbērns!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-10-22 07:50, pirms 9 gadiem
#MLP
Galīgi nav, Žulio Sēzars ir pilnībā pareizi