Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīvei" sakāve viesos un palikšana bez bonuspunkta

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīvei" sakāve viesos un palikšana bez bonuspunkta
Romāns Považnijs
Foto: Laimonis Saulītis

Pārsteidzoši nesekmīgi Ļubļinā svētdienas vakarā nobrauca Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti, kuri pamanījās piekāpties vietējam klubam ar 32:58. Zaudējums arī divu sacīkšu summā, tādējādi bonuspunkts tika poļiem.

Iepriekšējā svētdienā daugavpilieši Ļubļinas braucējus savu skatītāju priekšā uzvarēja bez liekas piepūles - 55:35. Varēja būt arī vēl labāk, ja nebūtu izgāzuši pēdējo braucienu, kurā zaudējums ar 1:5. Kā izrādījās, tieši šī neveiksme lielā mērā neļāva iegūt bonuspunktu.

Viesos mūsējiem negāja jau no pirmajiem braucieniem. Ļubļinas komanda ātri vien ieguva solīdu pārsvaru, kas pēc desmitā brauciena sasniedza 20 punktus - 40:20. Tas nozīmēja vien to, ka vēl tālāk atrauties pretiniekam mēs vairs nevarējām ļaut. 11. un 13. braucienā tika noturēts neizšķirts, tomēr 12. braucienā 2:4, bet punktu cerībām uz bonuspunktu pielika 14. brauciens, kurā fiasko ar 1:4. Beigās 32:58...

"Lokomotīvei" labi nobrauca vien Romāns Považnijs, kuram 12 punkti. Septiņi šoreiz Andžejam Ļebedevam, pieci - Vadimam Tarasenko, četri - Mikaelam Maksam, 3 - Kjastam Podžukam, 1 - Kenetam Hansenam, bet Ivans Pļešakovs bez punktiem.

Vērts pieminēt, ka Ļubļinai tā bija pirmā uzvara šosezon. Vēl šajā kārtā Lodzas "Orzel" pārsteidza Grudzjoncas "GTŽ" (61:29), bet Gņezno "Start" ar 57:33 uzvarēja "Ostrovia".

     [+] [-]

, 2012-05-21 16:25, pirms 12 gadiem
Kaut kā baigi nestabili iet pagaidām.

  -1 [+] [-]

, 2012-05-21 17:13, pirms 12 gadiem
Es tacu ne pirmo reizi jums saku ka Podzuks- ta ir komandas kluda, Tarasenko -Lagutu ieliktenis, kuru daba diemzel nav apveltijusi ar brauceja dotibam, Lebedevs ir ka tikai parslavets un nekas vairak, Hansenam totala izgasanas, domaju tam par iemeslu krieviska komandas gaisotne, kura vinam ir nepienemama, bet abi sevi cienosi brauceji ,nevar visu laiku saslaucit citu nevaribu, nespeju, tas attiecas uz Max un Povzniju, domaju Kokina laiks ir gala, jo redzama otras ligas varejums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja