Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas pirmā apļa labākā jaunā spēlētāja balvai izvirzīti pieci kandidāti

Krišs Upenieks

Virslīgas pirmā apļa labākā jaunā spēlētāja balvai izvirzīti pieci kandidāti
Vladislavs Kurakins Latvijas kausa finālā
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome izvirzījusi piecus kandidātus SynotTip Virslīgas pirmā apļa labākā jaunā spēlētāja balvai, kam turpinājumā sekos futbola žurnālistu un virslīgas klubu galveno treneru balsojums.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome izvirzītie kandidāti:
Roberts Uldriķis (RFS)
Ņikita Koļesovs (FK Ventspils)
Vladislavs Kurakins (Riga FC)
Vladislavs Fjodorovs (FK Metta/Latvijas Universitāte)
Viktors Litvinskis (Riga FC)

Šīs balvas pasniegšana tika uzsākta pirms divām sezonām, kad katram Virslīgas čempionāta aplim tiek noteikts un sveikts labākais jaunais spēlētājs. Kandidātus izvirza Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome, savukārt balsojumā piedalīsies mediji un klubu galvenie treneri.

Sezonas laikā kopumā balsojumi notiks četras reizes, to atkārtojot ik pēc septiņām spēļu kārtām jeb čempionāta apļiem, kad katra komanda ar katru aizvadījusi vienu savstarpējo spēli. Galvenais kritērijs kandidātu izvirzīšanai būs vecuma ierobežojums, proti, spēlētājam jāatbilst U-21 vecuma kategorijai, tajā pašā laikā uzsverot, ka nav ierobežojuma attiecībā uz aizvadīto sezonu skaitu SynotTip Virslīgas čempionātā.

Izmantotie resursi:
SynotTip virslīga

     [+] [-]

, 2017-05-20 17:28, pirms 7 gadiem
viennozīmīgi Uldriķis!

     [+] [-]

, 2017-05-20 20:05, pirms 7 gadiem
Neviens nav labs.

  +2 [+] [-]

, 2017-05-20 20:29, pirms 7 gadiem
Nu, atkarīgs, ko īsti vērtē. Ja lieāko progresu, tad, protams, Uldriķis.
Bet citādi - salīdzināt viņu ar spēlētājiem, kas jau ir būtiski savas komandas spēles posmi, nez vai varētu. Nē, nu, šobrīd Uldriķis, protams, ir svarīgs RFS, bet nez, vai aiz labas dzīves - citi vārtus nespēj gūt vienkārši. Kad citiem aizies, Uldriķa loma RFS varētu drusku sarukt.