Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi: "Prātā jau ir Pasaules kausa izcīņa"

Andrejs Siliņš

Mesi: "Prātā jau ir Pasaules kausa izcīņa"
Lionels Mesi
Foto: AFP/Scanpix

Lai gan klubu sezona vēl rit pilnā sparā, Spānijas superkluba "Barcelona" argentīniešu zvaigzne Lionels Mesi atzinis, ka gan viņam, gan komandas biedriem prātā jau maisoties domas par Pasaules kausa izcīņu, kas norisināsies vasarā.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrs Brazīlijā sāksies 12. jūnijā, taču spēlētāji, kas tajā piedalīsies savu valstsvienību sastāvos, jau sākuši aizdomāties par nozīmīgo turnīru, atzīst viena no pasaules lielākajām sporta superzvaigznēm Lionels Mesi.

"Ejam uz katru ["Barcelona"] spēli soli pa solim, bet, runājot atklāti, Pasaules kauss jau ir mūsu visu prātos," sacīja Argentīnas izlases uzbrucējs Mesi. "Mums gan pirms tā vēl ir daudz nopietnu izaicinājumu - UEFA Čempionu līga, "La Liga" titula izcīnīšana, "Copa del Rey"..."

"Pasaules kausa spēles ir pavisam kaut kas cits. No paša sākuma atmosfēra un visa ažiotāža šo turnīru padara citādu nekā jebkuras citas sacensības," par iespaidiem, piedaloties Pasaules kausā, sacīja divkārtējais turnīra dalībnieks Mesi. "Čempionu līga jau ir lieliska, bet Pasaules kauss ir īpašs."

Argentīna turnīru sāks 15. jūnijā Riodežaneiro ar spēli pret Bosniju un Hercegovinu, bet vēl F grupā Mesi un viņa tautiešiem pretī stāsies Irāna un Nigērija. "Bijušas runas par to, cik viegla grupa, ka Argentīna viegli tiks tālāk. Tomēr šis ir Pasaules kauss un tajā nav vāju komandu. Ja tās ir šeit, tās to ir pelnījušas."

"Fiziski un mentāli esmu labā formā," savu pašreizējo gatavību raksturoja Mesi, kurš nesen atveseļojās no savainojuma, daļu laika pavadot savā dzimtenē. "Domāju, ka laiks Argentīnā pagāja labi, lai gan nevarētu teikt, ka daudz kontaktējos ar cilvēkiem, jo biju vairāk koncentrējies uz atveseļošanās procesu."

Izmantotie resursi:
Fédération Internationale de Football...

  -2 [+] [-]

, 2014-01-20 17:38, pirms 10 gadiem
Ļoti labi, ceru, ka šīs domas viņu nodarbinās aizvien vairāk, it sevišķi 18. februārī un 12. martā

  +2 [+] [-]

, 2014-01-20 17:51, pirms 10 gadiem
septembris rakstīja: Ļoti labi, ceru, ka šīs domas viņu nodarbinās aizvien vairāk, it sevišķi 18. februārī un 12. martā
Nevajadzētu MC paļauties uz šīm Messi spēlītēm
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-20 18:37, pirms 10 gadiem
Starkovs arī gaida PK, kad kādu treneri atlaidīs un viņu paņems vietā, kā labāko.

  -3 [+] [-]

, 2014-01-20 21:39, pirms 10 gadiem
City pārbrauks pāri kā fūre Barcai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-20 23:37, pirms 10 gadiem
pilniigi normaali,chetrgades lielaakais turniirs,tas tik normaali,ka speeleetaajiem viss ir nedaudz pakaartots shim turniiram

  +3 [+] [-]

, 2014-01-21 09:25, pirms 10 gadiem
Kaut kaa jau jaanoraksta zaudeetie punkti pret levanti shinii gadiijumaa ar domaam par PK