Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Simeone: "Šī būs viena no nozīmīgākajām dienām Madrides "Atletico" vēsturē"

Agris Suveizda

Simeone: "Šī būs viena no nozīmīgākajām dienām Madrides "Atletico" vēsturē"
Djego Simeone
Foto: AP/Scanpix

Madrides "Atletico", par spīti līderu savainojumiem, izcīnīja neizšķirtu pret "Barcelona" (1:1) un kļuva par Spānijas čempioni. "Atletico" galvenais treneris Djego Simeone slavēja futbolistu cīņassparu un pieminēja arī bijušo "Atletico" un Spānijas izlases galveno treneri un spēlētāju Luisu Aragonesu, kuš šā gada februārī devās aizsaulē.

"Vēlos šo titulu veltīt Migelam Anhelam Hilam, kurš mums uzticējās, Enrikem Sereso, Luisam Aragonesam, kurš otrajā puslaikā droši vien aizsargājās soda laukumā kopā ar mums. Un, visvairāk, vēlos to veltīt cilvēkiem, kuri ticēja šai komandai un vēlējās, lai mēs paveicam ko lielu," teica "Atletico" galvenais treneris Djego Simeone.

"Tas ir darbs, no kura nekad nemukām," veiksmes formulu komentēja Simeone. "Centāmies nebūt nevienam parādā, un ticu, ka šī komanda to vienmēr saprata, visu sasniedza pati, un patiesi domāju, ka šī būs viena no nozīmīgākajām dienām kluba vēsturē. Doties prom no Barselonas kā čempioniem…Mūsos valda tikai prieks."

"Miers. Tas ir labākais, ko vari nodot komandai. Miers – jo, ja mēs [pēc ielaistajiem vārtiem] gūtu vārtus [un panāktu neizšķirtu], viņiem kļūtu daudz grūtāk. Un, paldies Dievam, tā arī notika. Visa komanda deva milzīgu ieguldījumu. Sākot ar Vilju, beidzot ar Sosu, Raulu, Adrianu un visiem pārējiem," Simeone turpināja.

"Šī spēle bija visas mūsu sezonas atspulgs. Puiši parādīja neticamu raksturu," pēc mača teica "Atletico" uzbrucējs Davids Vilja. "Cīnījāmies visa gada garumā. Esam paveikuši neticamu darbu, izturot 38 kārtas pret tādām komandām kā "Real" un "Barcelona", un beigās saņēmām par to atlīdzību. Mēs bijām to pelnījuši. Šodien viss notika taisnīgi," sacīja čempionu titula nesošo vārtu autors Djego Godins.

"Barcelona" pussargs Andress Injesta piekrita Godinam, ka madridieši bija pelnījuši trofeju: "Madrides "Atletico" ir pelnīti čempioni. Bet mums šī sezona bija vilšanās." Liels prieks, protams, bija "Atletico" aizsargam Huanfranam: "Esam pārrakstījuši "Atletico" vēsturi. Mums šis krekls ir tikpat dārgs, cik faniem. Vienmēr atceramies viņus. Šo titulu veltām viņiem."

Jau vēstījām, ka Herardo Martino oficiāli paziņoja par aiziešanu no "Barcelona" galvenā trenera amata. Tikmēr kluba prezidents Žuzeps Marija Bartomeu sola vēl vairāk pārmaiņu: "Šosezon nesasniedzām nevienu no mūsu mērķiem. Jau vairākas nedēļas strādājam pie jauna futbola projekta. Gaidāmas būtiskas izmaiņas." Savukārt sporta direktors Andoni Subisarreta izteicās, ka nevis "Barcelona" izšķirošajā spēlē cieta neveiksmi, bet gan "Atletico" izcīnīja titulu.

Izmantotie resursi:
Club Atlético de Madrid · Web oficial -...
Official FC Barcelona Web Site - Barça |...
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...
Goal.com
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

  +1 [+] [-]

, 2014-05-18 14:19, pirms 10 gadiem
Athletico par laimi pierādīja , ka čempionātā šī ir viņu sezona , tagad ir tikai jautājums , vai viņi būs spējīgi to pierādīt ČL duelī , kur viņiem ir jāuzvar otrs Spānijas grands .

     [+] [-]

, 2014-05-18 18:25, pirms 10 gadiem
es domāju, ka Atletico paņems arī ČL, jo šogad viņi ir spēks, ko var redzēt arī spēlēs pret grandiem, kā Barca(vairākkārt),Real,Chelsea,Milan
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja