Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" noraida baumas par Martino došanos prom

Agris Suveizda

"Barcelona" noraida baumas par Martino došanos prom
Herardo Martino
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola kluba "Barcelona" viceprezidents Martins Arrojo sarunā ar laikrakstu Marca pilnībā noliedza iepriekš presē izskanējušās baumas, ka komandas galvenais treneris Herardo Martino vēloties pamest klubu.

"Tie ir pilnīgi meli, ka Martino kādam no savas treneru komandas ir sacījis, ka aiziet. Viņš ir koncentrējies izaicinājumiem, kas viņu gaida kopā ar "Barcelona". Vēl esam cīņā par visiem trim tituliem," Madridē bāzētajam laikrakstam sacīja Martins Arrojo.

Spānijas mediji iepriekš baumoja, ka Martino esot kluba iekšienē atklājis, ka plānojot pamest komandu. Jau vēstījām, ka medijos tāpat pavīdēja pieņēmums, ka Martino esot saņēmis piedāvājumu pēc Pasaules kausa izcīņas kļūt par Argentīnas izlases galveno treneri. Tika lēsts, ka Argentīnas Futbola asociācija viņam esot piedāvājusi divu gadu līgumu.

51 gadu vecais argentīniešu speciālists par "Barcelona" galveno treneri strādā pirmo sezonu un pirms tam aizveda Argentīnas klubu "Newell's Old Boys" līdz Clausura čempiona titulam. Pirms tam Martino vairākus gadus sekmīgi strādāja ar Paragvajas izlasi.

"Barcelona" ar 66 punktiem 28 spēlēs Spānijas čempionātā ieņem trešo vietu. Katalāņi par četriem punktiem atpaliek no Madrides "Real", bet viens punkts viņus šķir no Madrides "Atletico". Svētdien "Barcelona" gaida spēle tieši pret niknāko ienaidnieci "Real". Karaļa kausa finālā "Barcelona" ir sasniegusi finālu, kur atkal tiksies ar "Real", bet UEFA Čempionu līgas astotdaļfinālā Martino vadītā komanda apspēlēja Mančestras "City" – 2:0 un 2:1.

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...
MARCA - Diario online lķder en información...

     [+] [-]

, 2014-03-18 23:41, pirms 10 gadiem
man jau liekas,ka,ja ar vinjsh aizietu,nevienam Barcas fanam taas nekaadas seeras nebuutu,pagaidaam vairaak jautaajumu vinjam par komandas sniegumu nekaa uzslavu

     [+] [-]

, 2014-03-19 00:47, pirms 10 gadiem
ja kas laba bilde,aatri paskatoties uz vinu liekas ka Martimo ar abaam rokaam mahaajaas