Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Kanāls VSB piedāvā: Drogbā atgriežas "Stamford Bridge" stadionā

Rolands Eliņš

Kanāls VSB piedāvā: Drogbā atgriežas "Stamford Bridge" stadionā
Didjē Drogbā
Foto: SCANPIX SWEDEN

Otrdien, 18.martā, un trešdien, 19.martā, „Viasat Sport Baltic” (VSB) un TV6 piedāvā UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēles: "Chelsea" – "Galatasaray", Madrides "Real" – "Schalke 04", "Manchester United" – "Olympiacos" un Dortmundes "Borussia" – "Zenit".Nenokavējiet futbolu ekskluzīvi kanālos VSB un TV6!

Šajos četros 1/8 fināla pāros divas komandas var gaidīt atbildes spēles salīdzinoši mierīgi. Pirms trim nedēļām Madrides "Real" Gelzenkirhenē sagrāva "Schalke 04" ar 6:1 un Dortmundes "Borussia" Sanktpēterburgā uzvarēja "Zenit" ar 4:2. Iespējams, interesantākais mačs notiks Londonā, "Stamford Bridge" stadionā, kur "Chelsea" spēlēs ar Stambulas "Galatasaray".

Turcijas kluba kreklā laukumā dosies Didjē Drogbā, kurš kopā ar "Chelsea" ir izcīnījis 3 Premjerlīgas titulus, 4 Anglijas kausus, 2 Līgas kausus un 2011/12.gada sezonā uzvarēja arī Čempionu līgā. Turklāt pirmā spēle Stambulā beidzās neizšķirti 1:1. Ar pamatīgu uztraukuma devu spēli "Old Trafford" stadionā gaidīs "Manchester United" fani. Pirmajā spēlē Anglijas čempioni zaudēja "Olympiacos" ar 0:2, un zaudējums svētdien Premjerlīgas mačā "Liverpool" ar 0:3 neliecina, ka Deivida Moijesa klubs būtu labā formā.

VSB komentētājs Jānis Vuguls:“Emocionāla būs Didjē Drogbā atgriezšanās "Stamford Bridge" stadionā! Kopā ar viņu "Galatasaray" mēģinās pārrakstīt vēsturi un aizvest no Londonas kvalificēšanos ceturtdaļfinālam. Roberto Mančīnī komandai ir labs potenciāls un ja komanda būs uz viļņa, sagaidāma ļoti aizraujoša spēle.”

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs: “Zaudējums Pirejā ar 0:2 Anglijas čempionus nostādījis ārkārtīgi sarežģītā situācijā. Lai arī "Manchester United" UEFA Čempionu līgas mājas spēlēs allaž spējis uzvarēt komandas no Grieķijas, bet "Olympiacos" to Anglijas futbola laukumos nav spējis nekad, "Manchester United" tikai vienreiz šā turnīra vēsturē spējis uzvarēt divu spēļu summā pēc zaudējuma pirmajā spēlē. Turklāt Grieķijas komanda šobrīd ir lieliskā noskaņojumā, jo nedēļas nogalē priekšlaicīgi nodrošināja valsts čempionu titulu!”

UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēles kanālā VSB

LaiksKomandas
Otrdien 18.martā 21:35Chelsea – Galatasaray
Otrdien 18.martā 23:45Madrides Real – Schalke 04
Trešdien 19.martā 21:35. Manchester United – Olympiacos

UEFA Čempionu līgas 1/8 fināla atbildes spēle kanālā TV6

LaiksKomandas
Trešdien 19.martā 21:40Dortmundes Borussia – Zenit

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

  -1 [+] [-]

, 2014-03-17 16:02, pirms 10 gadiem
Nez tas Suhanovs nav sazinājies ar kādu no šiem un nezina, kādi būs rezultāti?

  +1 [+] [-]

, 2014-03-17 19:10, pirms 10 gadiem
domaju ka Drogba chelsea fani sagaidiis ka saveejo, vispar solas but spraigai un interesantai spelei..