Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Ešvorts kļuvis par ''Ventspils'' galveno treneri

Krišs Upenieks

Oficiāli: Ešvorts kļuvis par ''Ventspils'' galveno treneri
Pols Ešvorts Ventspilī
Foto: fkventspils.lv

Jau vakar portāls Sportacentrs.com ziņoja par Pola Ešvorta atgriešanos Latvijā, taču šodien arī futbola klubs ''Ventspils'' oficiāli paziņo, ka par dzelten-zilo galveno treneri kļuvis angļu speciālists. Ešvorts ''Ventspils'' galvenais treneris jau bija 2001. un 2002. gada sezonās.

Pols Ešvorts pirmo reizi stājās "Ventspils" priekšgalā 2001. gadā. Toreiz dzelten-zilie bija ļoti tuvu savam pirmajam čempionu titulam vēsturē, bet iznākumā pašā sezonas izskaņā mazliet pietrūka cīņā ar Rīgas ''Skonto'', kas tajā gadā uzvarēja desmito reizi pēc kārtas, un "Ventspils" kļuva par Latvijas vicečempioniem. Nākamajā sezonā "Ventspils" atkal izcīnīja sudraba medaļas. 2003. gadā tieši Pola Ešvorta vadībā "Ventspils" pirmo reizi savā vēsturē iekļuva Latvijas kausa finālā.

Pēc darba noslēgšanas "Ventspilī" Ešvorts dažādos gados bija Latvijas klubu "Rīga" un "Skonto" priekšgalā, kā arī viņam ir darba pieredze Krievijas čempionāta klubā "Rostov". Pēdējos gados angļu speciālists ar panākumiem strādāja vienā no Nigērijas futbola Akadēmijām, kur sagatavoja daudz talantīgus jaunos spēlētājus. Piemēram, Abdultaofiks Ahmeds, kurš dzelten-zilo sastāvā Latvijas čempionātā aizvadījis gandrīz 100 spēļu, - ir akadēmijas audzēknis, kurā strādāja Ešvorts. Turklāt angļu speciālists vadīja Nigērijas klubu "Sunshine Stars".

FK Ventspils galvenā trenera Pola Ešvorta komentārs: ''Ļoti priecājos, ka liktenis mani atkal saveda ar "Ventspili". Tas ir pirmais klubs manā dzīvē, kurā es strādāju par galveno treneri - tas neaizmirstas. Ventspils - tā ir mana dzimtā pilsēta, un esmu ļoti apmierināts, ka atkal tajā atrodos. Šeit es iepazinos ar savu sievu, šeit bija mūsu kāzas, šeit mums piedzima meita. Ventspilī man ir daudz draugu un paziņu, zinu daudzus līdzjutējus, zinu daudzus, ar ko nāksies strādāt. Protams, tā ir dzimtā man un manai ģimenei pilsēta!

Gribētu pateikties kluba vadībai par uzticēšanos. Pārrunas pagāja ātri, konstruktīvā gaisotnē, mēs mierīgi panācām kopēju valodu. Protams, "Ventspils" patreiz pārdzīvo ne to vienkāršāko periodu, redzēju dažas dzelten-zilo spēles un priekšstats par komandu man ir. Pie tam komandā ir futbolisti, ar kuriem es agrāk strādāju, viņu iespējas man ir zināmas.

Tagad nevaru prognozēt, kā mums noslēgsies sezona, bet vienu varu apstiprināt mūsu līdzjutējiem: "Ventspils" līdz pēdējam darīs visu, lai situāciju izlabotu. Mūsu uzdevums darīt maksimumu katrā mačā, katrā konkrētā mačā darīt visu, lai uzvarētu. Tuvākā spēle pret "Mettu/LU" - mēs sākam domāt tikai par to. Tagad izejam uz treniņu - no šā momenta nopietna gatavošanās spēlei ir sākusies!''

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

  +6 [+] [-]

, 2015-09-16 12:33, pirms 9 gadiem
Veiksmi..ceru ne tikai uz jaunā galvenā ,bet ar uz kluba vadības redzējuma izmaiņām kluba attīstībā. ..

  -2 [+] [-]

, 2015-09-16 12:44, pirms 9 gadiem
toto turpinās!

  +4 [+] [-]

, 2015-09-16 12:47, pirms 9 gadiem
Sunshine Stars Nigērijā

  +1 [+] [-]

, 2015-09-16 12:48, pirms 9 gadiem
kur bij/ir labak Nigērija vai Ventspilī?

  +5 [+] [-]

, 2015-09-16 12:52, pirms 9 gadiem
Draugu būšana ir laba lieta,bet vajadzīgi būs arī rezultāti.Būs nožēlojami ja atkārtosies Spartaka scenārijs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2015-09-16 13:13, pirms 9 gadiem
joptvai, vai tiešām ir tik traki jāpiebāž šis saits ar tām reklāmām? viena mala, otra, apakša, tad vēl, lasot tekstu, visādi mēsli izlec. Video normāli ar nenoskatīties! ZB jau!

  +9 [+] [-]

, 2015-09-16 13:30, pirms 9 gadiem
Akhbar rakstīja: joptvai, vai tiešām ir tik traki jāpiebāž šis saits ar tām reklāmām? viena mala, otra, apakša, tad vēl, lasot tekstu, visādi mēsli izlec. Video normāli ar nenoskatīties! ZB jau!
Adblock uzliec
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-09-16 13:33, pirms 9 gadiem
ancugs ir, tad jau vismaz sliktāk kā iepriekš nebūs

     [+] [-]

, 2015-09-16 13:33, pirms 9 gadiem
Tagad ventspilnieku rindās imzaiņas: 7 krievu vietā 6 nigērieši.

  +4 [+] [-]

, 2015-09-16 13:35, pirms 9 gadiem
Nu tas ir noticis.Vai FK Ventspils spēs noķert aizejošo vilcienu?Es šeit pat nedomāju par titulu,bet gan daudz piezemētāk.Jauna trenera ierašanas vienmēr dod stimulu spēlētājiem sevi pierādīt.Tā kā skatoties no šīs puses,tad aizķerties cīņā par trijnieku cerības vēl ir.Jautājums tikai,kādā stāvoklī īstenībā ir komanda un futbolisti?Ja sliktā,tad pat Maurinjo mums nepalīdzētu.Pārāk maz spēļu līdz finišam.Tādā gadījumā Pols mierīgi jau var sākt gatavot komandu nākošajai sezonai.Jācer,ka potenciāls vēl komandai ir,rokas nenolaidīs,lai vismaz nezaudētu iespējas nākošsezon spēlēt eirokausos.Veiksmi Polam un FK Ventspilij pēdējā riņķa mačos!

  -2 [+] [-]

, 2015-09-16 14:08, pirms 9 gadiem
n3lieTis rakstīja: Adblock uzliec
tas jau palīdz tikai pret uzlecošajām reklāmām. esot SC portālā sajūta it kā atrodies Vegasā vai po.rno lapā

  +1 [+] [-]

, 2015-09-16 14:16, pirms 9 gadiem
Akhbar rakstīja: joptvai, vai tiešām ir tik traki jāpiebāž šis saits ar tām reklāmām? viena mala, otra, apakša, tad vēl, lasot tekstu, visādi mēsli izlec. Video normāli ar nenoskatīties! ZB jau!
Es ilgi cietos, jo galu gala sc mums dod zinjas un vinjiem par to naudu jasanjem, bet beigas jau tas bija tik bezkaunigi, ka arii es uzliku Adblockeru

  +2 [+] [-]

, 2015-09-16 15:04, pirms 9 gadiem
Akhbar rakstīja: tas jau palīdz tikai pret uzlecošajām reklāmām. esot SC portālā sajūta it kā atrodies Vegasā vai po.rno lapā
Adblock strādā ne tikai pret uzlecošajām reklāmām. Darbojas pret ļoti lielu daudzumu reklāmu satura. Arī pirms video.
';

  +1 [+] [-]

, 2015-09-16 17:00, pirms 9 gadiem
Akhbar rakstīja: joptvai, vai tiešām ir tik traki jāpiebāž šis saits ar tām reklāmām? viena mala, otra, apakša, tad vēl, lasot tekstu, visādi mēsli izlec. Video normāli ar nenoskatīties! ZB jau!
veciit vnk uzliec adblock neviena reklama un spami

  -2 [+] [-]

, 2015-09-16 18:39, pirms 9 gadiem
haincs haralds grafs rakstīja: kapec kaut kas lieks jaliek ?ir cilveki kas to nemak darīt.
Nu ja es uzliku, tad katrs var uzlikt.

     [+] [-]

, 2015-09-16 20:55, pirms 9 gadiem
krkr rakstīja: Nu ja es uzliku, tad katrs var uzlikt.
mana maja mana pils... naxren man sportistu adidas bikšu ielikteņi manā pilī?