Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Luiss Enrike pametīs "Celta", nākamā pietura – "Barcelona"?

Agris Suveizda

Luiss Enrike pametīs "Celta", nākamā pietura – "Barcelona"?
Luiss Enrike
Foto: AFP/Scanpix

Luiss Enrike oficiāli paziņojis, ka pēc sezonas beigām pametīs Spānijas futbola kluba "Celta" galvenā trenera amatu. Kaut arī viņš tiek uzskatīts par nākamo "Barcelona" vadītāju, pats Enrike sacīja, ka pagaidām vēl nav skaidrības, ko darīs nākamsezon.

"Vēlos pateikt īpašu paldies spēlētājiem, labākajai cilvēku grupai, kas man bijusi kā trenerim," teica 44 gadus vecais Luiss Enrike. "Man ļoti iepatikās Vigo. Šeit pret mani izturējās ļoti labi, bet ir arī citi aspekti, kas man ir jāizsver. Dzīvot prom no ģimenes ir bijis ļoti grūti."

"Man šis ir skumjš brīdis, jo biju ļoti pieķēries klubam un ikvienam, kas ir šeit. Vigo "Celta" man grūtos brīžos ir izrādījusi pilnu pārliecību un atbalstu," Enrike turpināja. Jau ilgāku laiku klīst baumas, ka pēc sezonas beigām Herardo Martino varētu pamest "Barcelona" un ka viņa vietu pie kluba stūres ieņems tieši Enrike, kurš gan noliedz vienošanos ar "Barcelona". "Šobrīd nezinu, vai nākamsezon trenēšu kādu komandu, lai gan tas nešķiet ticami," teica Enrike.

"Man ir ļoti žēl, ka Luiss Enrike no mums atvadās, taču esam ļoti laimīgi, ka mums bija tā iespēja ar viņu strādāt šā gada laikā," sacīja kluba prezidents Karloss Mourinjo. Luiss Enrike par "Celta" galveno treneri kļuva iepriekšējā vasarā. Ja iepriekšējā sezonā "Celta" ar 37 punktiem 38 spēlēs ieņēma 17. vietu un par mata tiesu izglābās no izkrišanas, šosezon kārtu līdz beigām "Celta" ar 49 punktiem ieņem astoto vietu, atrodoties uzreiz aiz Eirokausu zonas.

Luiss Enrike spēlētāja gaitas sāka Hihonas "Sporting", bet no 1991. līdz 1996. gadam viņš pārstāvēja Madrides "Real". Pēc tam Enrike pievienojās "Real" niknākajai konkurentei "Barcelona", kuras rindās 2004. gadā arī noslēdza karjeru. No 2008. līdz 2011. gadam Enrike vadīja "Barcelona B", bet 2011. gadā pievienojās Itālijas "Roma", kur nostrādāja vienu sezonu.

Izmantotie resursi:
Luis Enrique se despide del RC Celta
La Liga: Barcelona target Luis Enrique confirms...

     [+] [-]

, 2014-05-16 17:43, pirms 10 gadiem
pirmais posms nosleedzies,tagad jaagaida vai tieshaam buus Bortameu un Zubisaretas izveele Martimo vietaa

  -1 [+] [-]

, 2014-05-16 18:15, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: pirmais posms nosleedzies,tagad jaagaida vai tieshaam buus Bortameu un Zubisaretas izveele Martimo vietaa
Domaaju pat ja martino pacels la ligu, vinja laiks barsa buus beidzies tik un taa un shis kungs buus treneris. Nevaru iedomaties citu scenaariju.

     [+] [-]

, 2014-05-16 18:38, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: pirmais posms nosleedzies,tagad jaagaida vai tieshaam buus Bortameu un Zubisaretas izveele Martimo vietaa
Otrais posms būtu tikt vaļā no Tevis nosauktajiem kungiem.