Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Peress: "Beils izmaksāja 91 miljonu, un viņam nav savainojuma"

Agris Suveizda

Peress: "Beils izmaksāja 91 miljonu, un viņam nav savainojuma"
Garets Beils
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides "Real" prezidents Florentino Peress noliedzis, ka Gareta Beila transfērs bijis dārgākais pasaulē - velsietis esot izmaksājis "tikai" 91 miljonu eiro. Tāpat Peress izgāza dusmas uz presi, kas, viņaprāt, apzināti melo par neesošo Beila savainojumu.

"Jā, noteikti," Florentino Peress atbildēja uz jautājumu, vai Beils karjeras beigu gadījumā ir apdrošināts par 91 miljonu eiro. "Tā ir dzīvības apdrošināšana pret dažādiem incidentiem. Beils ir apdrošināts par tādu pašu summu, kādu viņš tika nopirkts." Ja minētā summa ir precīza, 94 miljoni eiro par Krištianu Ronaldu joprojām paliek dārgākais darījums futbola vēsturē.

Pēdējo nedēļu laikā Beila sakarā karstākā tēma gan bijusi cita - nevis transfēra summa, bet gan velsieša veselība. Atsevišķi avoti vēstot, ka velsietiem ir daudz nopietnāks savainojums, nekā tiekot atklāts, un ka Beilam nākšoties izlaist pat vairākus mēnešus. Peress bija nikns par izplatītajām baumām: "Noteiktas mediju publikācijas ir kas vairāk kā tikai kritika - tā ir ilgstoša kampaņa. Publicētā informācija par Beilu ir ārkārtīgi nežēlīga - pat, ja tā būtu taisnība. Tā kā tie ir meli, kļūst skaidrs, ka viņš ir preses mērķis."

"Ja Beilam būtu nobīdījies disks, mēs būtu medijiem to pateikuši. Nekad nebūtu viņu iegādājušies, ja tā būtu taisnība," sacīja Peress. "Madridē prese nevēlas atbalstīt klubu. Tamlīdzīgas un tik nepatiesas ziņas kā par Beilu nekad netiktu publicētas Baeselonā. Šeit norit kampaņa, kas vērsta pret mani un citiem klubā. Beils cer, ka varēs spēlēt sesdien. Kā visa pasaule zina, viņa galvenā problēma ir pirmssezonas treniņu trūkums - viņš savainoja augšstilbu. Bet tagad ar viņu viss ir perfektā kārtībā. Viņš trenējas normāli un cer sestdien spēlēt.

Baumas par Beila sportisko gatavību pastiprināja arī Velsas izlases galvenā trenera Krisa Koulmana komentāri presē. Lai arī Koulmans sacīja, ka neesot lietas kursā par to, vai Beilam ir vai nav ielaists savainojums, viņš vairākkārt izteica lielas šaubas par to, cik ļoti Beils varēs šosezon palīdzēt Madrides "Real". Viņaprāt, izlaistā pirmssezonas perioda dēļ Beils fiziskajā gatavībā krietni atpaliekot no saviem komandas biedriem un šo starpību nebūs viegli samazināt.

Izmantotie resursi:
Goal.com

  +2 [+] [-]

, 2013-10-15 16:06, pirms 11 gadiem
šijā bildē viņš man atgādina filmu varoni Predator bet ja nopietni tad nevaru sagaidīt viņu komandas sastāvā...

  +1 [+] [-]

, 2013-10-15 16:44, pirms 11 gadiem
Man pēc sejas atgādina Arshavinu

  -1 [+] [-]

, 2013-10-15 17:03, pirms 11 gadiem
Man Sairusu.
Slēpts komentārs: kambodža 03

  +1 [+] [-]

, 2013-10-15 20:15, pirms 11 gadiem
man simfoniskā orķestra diriģentu

     [+] [-]

, 2013-10-15 22:07, pirms 11 gadiem
Ieberziens.... Nu cerams izveselosies, traumas nevaig nevienam..!

     [+] [-]

, 2013-10-15 23:26, pirms 11 gadiem
Real Madrid's €541 Million Debt Allegedly...
nabaga Perezs,viņu visi visu laiku apmelo