Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mesi atgriežas pēc savainojuma un trenējas ar komandu

Mesi atgriežas pēc savainojuma un trenējas ar komandu
Lionels Mesi
Foto:AP/Scanpix

Argentīnas izlases un Spānijas futbola superkluba "Barcelona" futbolists Lionels Mesi atsācis treniņus ar komandu pēc piespiedu pauzes divu ar pusi nedēļu garumā. 28.septembra spēlē pret "Almeria" argentīniešu futbolists guva augšstilba savainojumu.

"Barcelona" futbolisti pēc nelielas pauzes atsākuši treniņus, šobrīd gatavojoties Spānijas čempionāta spēlei pret "Osasuna". Treniņos piedalījās 11 pamatsastāva futbolisti, viņu vidū arī iepriekš savainotais Lionels Mesi, kurš atgriezies ierindā pēc divu ar pusi nedēļu prombūtnes.

28.septembra Spānijas čempionāta spēlē pret "Almeria" Mesi iedzīvojās nelielā augšstilba savainojumā, un ārsti prognozēja divu līdz trīs nedēļu izlaišanu. Šajā laikā argentīniešu futbolists izlaida UEFA Čempionu līgas spēli pret skotu "Celtic" un Spānijas čempionāta maču pret "Valladolid", kā arī divas PK2014 kvalifikācijas turnīra spēles, kurās Argentīna sacentās ar Peru un Urugvajas komandām.

Sestdien "Barcelona" futbolisti aizvadīs jau minēto maču pret "Osasuna", bet trīs dienas vēlāk nozīmīgā Čempionu līgas mačā spēkosies ar slaveno Itālijas klubu "Milan".

Izmantotie resursi:
Official FC Barcelona Web Site - Barça |...

  -1 [+] [-]

, 2013-10-15 18:41, pirms 11 gadiem
Hala Barcelona!

     [+] [-]

, 2013-10-15 18:47, pirms 11 gadiem
varēja jau vēl kādu mēnesi atpūsties...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-10-15 22:03, pirms 11 gadiem
mkd rakstīja: varēja jau vēl kādu mēnesi atpūsties...
aizmirsti! Vinsh paradiis ka jaspelee futene!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-15 23:17, pirms 11 gadiem
pret Osassunu varētu vēl uz soliņa pamarinēt un uzlaist laukumā uz otrā puslaika beigām,lai pirms lielā maratona(piecas spēles 14 dienu laikā,pluss vēl pretiniekos Milāna,Real un Katalonijas derbijs ar Espanyol),būtu tikai nedaudz iesildījies