Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Boatengs: "Jāuzlabo sniegums, būs jāspēlē ar spēcīgākiem pretiniekiem"

Andrejs Siliņš

Boatengs: "Jāuzlabo sniegums, būs jāspēlē ar spēcīgākiem pretiniekiem"
Žeroms Boatengs palīdz pretiniekam Mustafa Pektemekam tikt gala ar krampi kājā
Foto: AFP / Scanpix

Pēc uzvaras pār "Besiktas" gan otrajā UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla spēlē, gan divu spēļu summā Minhenes "Bayern" aizsargs Žeroms Boatengs norādīja, ka, lai arī komanda izcīnījusi pārliecinošu panākumu, sniegums jāuzlabo, jo turpinājumā pretī nāks spēcīgākas komandas.

"Ja ņemam vērā abas spēles, tikām pāri šai bez aizķeršanās," uz acīmredzamo norādīja "Bayern" galvenais treneris Jups Heinkess. ""Besiktas" mājās iepriekš nebija zaudējusi šajā turnīrā, kas apliecina šīs komandas spēku. Šeit nav viegli izcīnīt uzvaru. Ir tikai normāli, ja šad un tad rodas problēmas, bet pie 7:0 divu spēļu summā bijām pārliecināti, ka cīņa beigusies. Vienīgais, par ko žēl - saņēmām pārāk daudz dzelteno kartīšu."

"Šis bija drudžains mačs, abas komandas bieži zaudēja kontroli, īpaši mēs otrajā puslaikā," atzīmēja "Bayern" uzbrucējs Tomass Millers. "Ņemot vērā visu kopā, mēs parādījām labu sniegumu, pat neraugoties uz to, ka mūsu spēles organizācija nebija ideāla. Ja izcīni uzvaru Stambulā ar 3:0, neesi izdarījis neko nepareizu. Esam priecīgi par paveikto, tagad jākoncentrējas nākamajiem uzdevumiem."

"Šeit bija patīkami spēlēt. Guvām vārtus pareizajā brīdī, bet grūtības sagādāja muļķīgās kļūdas," sacīja Minhenes aizsargs Žeroms Boatengs. "Zinām, ka mums vēl jāuzlabo sniegums, Čempionu līgā būs jāspēlē ar spēcīgākiem pretiniekiem."

"Besiktas" galvenais treneris Šenols Ginešs bija lepns par savas komandas sniegumu Čempionu līgā: "Skumji zaudēt abas spēles, īpaši mājās, bet šīs sezonas Čempionu līgas turnīru pametam ar augstu paceltām galvām. Uzskatu, ka spēlētāji paveica visu, ko spēja pret tik spēcīgu pretinieku. Ceram izcīnīt Turcijas čempiontitulu un nākamsezon [Čempionu līgā] atgriezties vēl spēcīgāki. Dzīvē nav nožēlas, ir tikai pieredze."

Izmantotie resurs:
https://fcbayern.com/
Beşiktaş Jimnastik Kulübü