Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Gulbene" Virslīgā atgriezīsies ar maču pret "Spartaku"

"Gulbene" Virslīgā atgriezīsies ar maču pret "Spartaku"
Foto: FB Gulbene

SMScredit.lv Latvijas futbola Virslīgas 1. spēļu kārtas pēdējā mačā šodien, plkst. 15.00 FB „Gulbene” Rīgas Hanzas vidusskolas laukumā uzņems Jūrmalas „Spartaku”. Spēli tiešraidē varēs vērot Sportacentrs.com un Sportcentrs.com TV.

FB "Gulbene", kas Virslīgā pēdējoreiz startēja 2012. gadā, pametusi liela daļa pamatsastāva spēlētāju, taču līdz Ziemas kausa beigām jaunpienācēju bija maz. Klubs paziņoja par Golovizina, brāļu Savinovu, Apiņa, Ždaņko un citu aiziešanu, taču pārbaudes spēlēs netika manīti arī Mišins un uzbrukuma līderis Vaki Atsuši, kurš ar 23 gūtiem vārtiem tikai 14 spēlēs pērn kļuva par labāko snaiperi komandā, bet vēl februāra izskaņā atradās pārbaudē Polijas 4. līgā.

Ziemas kausā pāris spēlēs bija manāmi arī vairāki Virslīgā labi zināmi jaunpienācēji - Gluško, kurš iepriekšējā sezonā bija viens no "Jūrmalas" balstiem, Volkovs un Aleksandrs Ivanovs pielaikoja Daugavpils "Daugavas" kreklu, Budilovs agrāk pārstāvējis "Spartaku", bet vārtsargs Sazonovs vēl Ziemas kausā bija Rīgas "Daugavas" pieteikumā. Starp citu, "Gulbene" ir vienīgā no astoņām Virslīgas komandām, kas ziemā mainījusi galveno treneri, par kuru kļuvis Vladimirs Pačko.

Atsakoties no iepriekšējās Virslīgas sezonās piekoptās tradīcijas Jūrmalas "Spartaks" šoreiz starpsezonā nav mainījis galveno treneri, kura amatā darbu turpina Romāns Piļipčuks, taču sastāva ziņā izmaiņas ir milzīgas. No leģionāriem palicis tikai Mena un Tufors, bet no vietējiem spēlētājiem jāizceļ aizsargs Šlampe, centra pussargs Kazačoks, kā arī uzbrucēji Stuglis un Punculs, kuriem spēles laiks šosezon gan, domājams, kritīsies. Nav palicis perspektīvais Somijas pussargs Jagubi, kuram ar "Spartaku" vēl bija spēkā līgums uz diviem gadiem.

No klāt nākušajiem Latvijas futbolistiem kā vērtīgākos papildinājumus var minēt centra aizsargus Bulvīti un Mežu, kā arī pussargus Romanu Bespalovu un Ulimbaševu, bet Meļņičenko prombūtnē par pirmo vārtsargu varētu kļūt Grigorjevs. No leģionāriem "Spartakam" pievienojies Latvijā labi zināmais nigērietis Ahmeds, kurš šoziem neveiksmīgi mēģināja atrādīties Harkovas "Metalist". No ukraiņu armādas palikuši trīs, no kuriem pussargs Nazarenko var lepoties ar ilggadēju pieredzi Ukrainas premjerlīgā. Zinot Menas hroniskās momentu realizācijas problēmas, priekšējā līnijā jūrmalnieki varētu cerēt uz bijušo Kazahstānas izlases uzbrucēju Gridinu.

SMScredit.lv Virslīga, 1. spēļu kārta

DatumsLaiksKomandasVietaRezultāts
13.0319.00FK „Liepāja” – „Skonto”"Daugavas" rezerves laukums Liepājā3:2
14.0314.00„Metta”/LU – FK „Ventspils”Rīgas Hanzas vidusskolas laukums0:3
14.0315.00BFC „Daugavpils” – FK „Jelgava”stadions "Celtnieks" Daugavpilī0:1
15.0315.00FB „Gulbene” – Jūrmalas "Spartaks"Rīgas Hanzas vidusskolas laukums

Izmantotie resursi:
futbolavirsliga.lv

  +3 [+] [-]

, 2015-03-15 10:17, pirms 9 gadiem
Spartakam ir jāuzvar, Gulbenei sastāvs ir, manuprāt, pat kļuvis vājāks salīdzinājumā ar pagājušo sezonu, toties Spartakam gan ir palicis stiprāks - Ahmeds, Bulvītis, Ulimbaševs ir ļoti spēcīgi, arī ukraiņi izklausās meistarīgi, tikai nez kā saspēlēsies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-03-15 11:39, pirms 9 gadiem
kāpēc spēle nav Gulbenē? Sniegs vēl, laukums neatbilstošs vai kas. Jo tur bija labs laukums un lielas tribīnes. Atceros tur reiz 2000 uz spēli atnāca.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-15 12:45, pirms 9 gadiem
ideala varianta, ja spartaks butu pietiekami specigs, ka varetu pacinities ar top virsligas komandam - jo interesantak! un gulbenei, mettai, bfc daugavpilij tapat jautribas netruks.

  +1 [+] [-]

, 2015-03-15 12:55, pirms 9 gadiem
Banzai rakstīja: kāpēc spēle nav Gulbenē? Sniegs vēl, laukums neatbilstošs vai kas. Jo tur bija labs laukums un lielas tribīnes. Atceros tur reiz 2000 uz spēli atnāca.
Gulbenē sniega vairs nav, toties dabīgais laukums arī vēl īsti nav gatavs, zālīte vēl nav īsti zaļa.. Grib, lai ir kvalitatīvs laukums, tādēļ pāris mājas spēlēs, vēl aizvadīs uz rezerves laukuma.

  +2 [+] [-]

, 2015-03-15 13:21, pirms 9 gadiem
cītīgi sekojam līdzi Gulbenei, lielas aizdomas ka te varētu atkal būt mēģinājumi niekoties ar toto!

  +1 [+] [-]

, 2015-03-15 13:42, pirms 9 gadiem
Kur spartakam piķis vienmēr tos leģus novākt ? Cik saprotu, tas soms aizgāja prom tāpēc ,ka algu nebija saņēmis. Būtu jāaizliedz pieteikt jaunus spelētājus, ja pa iepriekšējo gadu parādi. Nav jau liela māka novākt super sastāvu un tad nemaksāt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja