Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Labutam noraidījums un svarīga uzvara Portugālē

Agris Suveizda

Labutam noraidījums un svarīga uzvara Portugālē
Igors Labuts

Otro sarkano kartīti Portugāles otrās līgas sezonā nopelnīja 24 gadus vecais Latvijas vārtsargs Igors Labuts, kura pārstāvētais "Atletico" cīņā par palikšanu līgā uzvarēja tiešo konkurenti "Santa Clara" (2:1).

Portugāles pēc spēka otrajā līgā svarīgu uzvaru svinēja "Atletico", kas savā laukumā ar 2:1 deviņu vīru sastāvā pieveica tiešo konkurenti "Santa Clara" un izkļuva no izkrišanas zonas. Vārtsargs Igors Labuts izgāja pamatsastāvā un 76. minūtē pie rezultāta 0:2 par pēdējās cerības pārkāpumu atstāja komandu deviņu spēlētāju sastāvā. Viesi realizēja 11 metru soda sitienu, tomēr neprata izglābties no zaudējuma. "Atletico" izcīnīja pirmo uzvaru pēc sešu maču pārtraukuma un ar 21 punktu 19 mačos ieņem 21. vietu 24 komandu konkurencē.

Tikmēr zaudējumu piedzīvoja Latvijas U21 izlases spēlētāja Sergeja Vorobjova pārstāvētais Itālijas pēc spēka trešās līgas klubs "AlbinoLeffe", kas savā laukumā ar 0:1 piekāpās "Lumezzane" un zaudēja septīto maču pēc kārtas. Vorobjovs laukumā devās 73. minūtē, kad rezultāts jau bija 0:1. Vorobjova kontā tā bija 12. spēle šosezon (sešas pamatsastāvā), bet "AlbinoLeffe" ar desmit punktiem 17 spēlēs tabulā ieņem priekšpēdējo vietu.

"Anorthosis" bez Valērija Šabalas savā laukumā atspēlējās un 82. minūtē izrāva uzvaru pār "Omonia" (2:1). "Anorthosis" ar 19 punktiem 13 mačos Kipras čempionātā ieņem piekto vietu, nostumjot zemāk šodienas pretiniekus. 20 gadus vecais Šabala šosezon piedalījies septiņās spēlēs, visās ejot uz maiņu. Līderis ar 30 punktiem ir APOEL. Interesanti, ka Beļģijas mediji vēsta, ka Latvijas Futbola federācija nosūtījusi skautu uz Šabalas īpašnieces "Club Brugge" iepriekšējo Eiropas līgas spēli pret somu HJK (2:1).

Izmantotie resursi:
Ανόρθωση-Ομόνοια 2-1: Ολική ανατροπή με τους...
:.: Atlético-Santa Clara, 2-1: Bjorn Maars bisa...
Weet men in Letland nog niet dat Club Brugge...
AlbinoLeffe vs. Lumezzane - 14 December 2014 -...

     [+] [-]

, 2014-12-14 22:01, pirms 9 gadiem
Ko LFF skauts varētu darīt Club Brugge mačā? Uz Kipru jābrauc Šabala skatīties. Šobrīd gan šķiet, ka nebūtu slikti, ja Club Brugge viņu ziemā pasauktu atpakaļ no īres Kiprā un izīrētu kādam citam klubam. Galīgajā variantā - tam pašam Skonto, kur Šabala pavadīja šī gada pirmo pusi.

     [+] [-]

, 2014-12-14 22:13, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Ko LFF skauts varētu darīt Club Brugge mačā? Uz Kipru jābrauc Šabala skatīties. Šobrīd gan šķiet, ka nebūtu slikti, ja Club Brugge viņu ziemā pasauktu atpakaļ no īres Kiprā un izīrētu kādam citam klubam. Galīgajā variantā - tam pašam Skonto, kur Šabala pavadīja šī gada pirmo pusi.
Varbūt kāds izdomāja atpūsties pa LFF līdzekļiem noformējot kā ofciālo braucienu vērot futbolistu?

     [+] [-]

, 2014-12-14 22:32, pirms 9 gadiem
Kas šogad ar ''AlbinoLeffe''? Viss sastāvs aizgājis? Iepriekšējās sezonās cīnījās par iekļūšanu B Sērijā.