Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Zidāns: "Ronaldu ir labākais pasaulē. Ja paveiktos, viņš iesistu četrus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zidāns: "Ronaldu ir labākais pasaulē. Ja paveiktos, viņš iesistu četrus"
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP/Scanpix

UEFA Čempionu līgas uzvarētāja Madrides "Real" titula aizstāvēšanu sāka ar uzvaru, un treneris Zinedins Zidāns neskopojās ar komplimentiem Krištianu Ronaldu virzienā. Tikmēr Peps Gvardiola slavēja Kevinu De Breini, bet Leonardo Žardims prasīja laiku, jo "Monaco" pārbūve turpinās.

"Liverpool" atgriešanās uz Čempionu līgas skatuves beidzās ar izlaistu uzvaru un neizšķirtu 2:2 pret "Sevilla", tomēr galvenais treneris Jirgens Klops bija apmierināts ar sniegumu: "85 minūšu garumā demonstrējām futbolu, ar kuru uzvaram, turklāt labi spēlējām pret komandu, kas arī spēlē labi. Bija aizraujoša spēle, visi redzēja mūsu vēlēšanos uzvarēt, bet tikām pie punkta. Pratām rast atbildes visās situācijās, izņemot ielaistos vārtus."

Spānijas klubs izdarīja divus sitienus vārtu rāmī, un abi bija rezultatīvi. Tikmēr Liverpūle pirmā puslaika beigās nerealizēja pendeli – Robertu Firminu trāpīja pa stabu. "Zinām, ka nepieciešams progress, lai tiektos augstāk, un ir vēl daudz vietas izaugsmei. Neizšķirts – sajūtas nav pārāk labas, taču kopumā esmu apmierināts ar demonstrēto sniegumu," pauda Klops.

Krietni apmierinātāks bija "Sevilla" galvenais treneris Eduardo Berizo, kurš iegūto punktu nosauca par labu rezultātu, kas paver labas izredzes turnīra turpinājumā. Tāpat viņš norādīja, ka otrajā puslaikā izdevies apturēt mājinieku ātros malējos uzbrucējus. Mača beigas Berizo skatījās no tribīnēm, jo tika noraidīts, divas reizes aizmetot bumbu, kas bija nonākusi viņa rokās.

"Pirmajā puslaikā aizmetu to prom, kad "Liverpool" skrēja pretuzbrukumā. Bijām vadībā, tāpēc centos pavilkt laiku. Otrajā puslaikā bijām iedzinējos, katra sekunde bija dārga. Centos rīkoties sportiski un izlīdzināt situāciju, aizmetot bumbu, kad mums tas nāca par sliktu. Uzskatu, ka doma bija pareiza, bet tiesnesis nesaprata," teica Berizo.

Ar pārliecinošu uzvaru titula aizstāvēšanu sāka Madrides "Real", un slavas dziesmas komandas līderim dziedāja galvenais treneris Zinedins Zidāns. "Krištianu Ronaldu ir labākais pasaulē. Viņš vienmēr ir pareizajā vietā un laikā, vienmēr gūst vārtus. Ja viņam būtu vairāk paveicies, šovakar iesistu četrus. Zinām, kādas spējas viņam piemīt."

Tomēr skaistākos vārtus guva centra aizsargs Serhio Ramoss. "Es tā nevarētu izdarīt. Tā var tikai pāris cilvēki. Serhio parasti iesit ar galvu, bet izrādās, ka viņš spēj iesist arī šķērītē," sacīja Zidāns. Kad viņš mača beigās nomainīja Geretu Beilu, uzbrucējs tika izsvilpts, lai gan izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Treneris neapmulsa un sacīja, ka neklausījās svilpienos – viņam būtiski ir tikai aplausi.

Pārliecinoši turnīru sāka "Manchester City", kas izbraukumā ar 4:0 sagrāva "Feyenoord", un galvenais treneris Peps Gvardiola norādīja, ka pirmā spēle ir ļoti svarīga. Tāpat viņš izcēla pussarga Kevina De Breines sniegumu: "Viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem, kurus dzīves laikā esmu redzējis, jo viņš spēj visu. Varam priecāties, ka viņš spēlē tieši pie mums."

Pagājušajā sezonā Čempionu līgas pusfinālu sasniegusī "Monaco" pirmajā spēlē viesos cīnījās neizšķirti 1:1 ar Vācijas vicečempioni "RB Leipzig". "Zinājām, ka pretī stāsies agresīva komanda, tāpēc pielāgojām spēles stilu. Katra sezona ir jauns stāsts, kuru nedrīkst salīdzināt ar iepriekšējiem. "Leipzig" pagājusī sezona bija lieliska, un viņiem izdevās saglabāt kodolu. Mēs veicām lielas izmaiņas, tāpēc ir nepieciešams laiks," teica Monako galvenais treneris Leonardo Žardims.

Izmantotie resursi:
Liverpool 2-2 Sevilla - BBC Sport
Liverpool news and transfers LIVE - Reaction to...
marca.com
https://www.theguardian.com/footbal...
UEFA Champions League - Leipzig-Monaco - UEFA.com

  -2 [+] [-]

, 2017-09-14 12:37, pirms 7 gadiem
Būtu labi ja beigtu jaukt "labāko vārtu guvēju" ar "labāko spēlētāju".
Tiesa, nav arī tā, ka viņš visvairāk vārtus gūtu...

     [+] [-]

, 2017-09-14 12:41, pirms 7 gadiem
MelnāBetija rakstīja: Būtu labi ja beigtu jaukt "labāko vārtu guvēju" ar "labāko spēlētāju".
Tiesa, nav arī tā, ka viņš visvairāk vārtus gūtu...
Kad CR grib un var nekādi Messi vai Neimāri nestāv blakus
Slēpts komentārs: emgape

  +3 [+] [-]

, 2017-09-14 12:45, pirms 7 gadiem
emgape rakstīja: Otrs labākais*
Aiz Dieva?

  +1 [+] [-]

, 2017-09-14 13:17, pirms 7 gadiem
Būtu Zidāns Barcelonas treners, teiktu, ka Messi ir labākais. Abi ir labākie.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-14 13:19, pirms 7 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Kad CR grib un var nekādi Messi vai Neimāri nestāv blakus
Pret APOEL? Jā, pret tādiem viņš tiešām var.

     [+] [-]

, 2017-09-14 13:30, pirms 7 gadiem
rasty_ryan rakstīja: Pret APOEL? Jā, pret tādiem viņš tiešām var.
Pret Barcu nebija ne

  -1 [+] [-]

, 2017-09-14 13:34, pirms 7 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pret Barcu nebija ne
Jā, kaut vai Super Copa iesita tikpat, cik visi pārējie. Nesmīdini.

  -3 [+] [-]

, 2017-09-14 13:38, pirms 7 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Kad CR grib un var nekādi Messi vai Neimāri nestāv blakus
Kamon es saprotu ka esi Real fans bet nav jābūt tādam stūrgalvīgam , Messi gan golu ziņā ir labāks , gan arī daudz dažādos citos veidos. Ronaldo māk tikai iesist , bet ja nav kas viņam iedod asistu , tad viņš ir kā spoks uz laukuma
Slēpts komentārs: ozols14

  +1 [+] [-]

, 2017-09-14 14:43, pirms 7 gadiem
ozols14 rakstīja: Cik trofejas ir pacēlis Ronaldo pēdējos gadus virs galvas cik Messi ?
Messi ir labāks daudz citādos dažādos veidos piemēram nostaigātajos km pa laukumu?
Vismaz dažas labas valstvienības spēles paskatoties nedaudz smieklīgi kā var iedot labāka spēlētāja titulu ja viss ko valsstvienībā izdarīja pastaigājies pa laukumu Ne velti jau negribēja vairs spēlēt valstvienība jo nevelk vairāk nav tik fiziski sagatavots.. Daudzi tulīt sāks likt mīnusus un ko bļaut ko pretī bet paskaties atkartojumus video kā Messi spēlē valstsvienībā tur arī būs atbilde
Kāds noskrietiem kilometriem sakars ar to kurš spēlētājs ir labāks? Spēlētājs var noskriet 15 km, bet ja viņš to dara kā bezgalvaina vista, tad kur jēga? Domāju daudziem vienalga vai spēlētājs noskrien 8 km vai 15 km, galvenais, ko viņš dod komandai un Messi vienmēr dos vairāk nekā Ronaldo. Ronaldo jau vairākus gadus spēlē kā poučeris, kas ir viens no viņa lielajiem trumpjiem, jo viņš ļoti labi zinās, kur skriet vai kur atrasties, lai noslēgtu uzbrukumu. Problēma būtu, ja Ronaldo būtu jāspēlē citā lomā, teiksim kā malējam uzbrucējam (uz papīra tā itkā būtu viņa pozīcija, bet realitātē viņa vidējā pozīcija uzbrukumā ir ap 11m soda sitiena atzīmi, no pun intended) vai #10 pozīcijā, tad Ronaldo kļūst par parastu mirstīgo. Messi tikmēr tāda problēma nebūtu, jo viņš var spēlēt gandrīz jebkur ar milzīgu efektivitāti. Tur arī izpaužas Messi pārsvars pār Ronaldo, jo viņš spēj visu to pašu, ko viņš uzbrukumā, bet papildus viņš spēj kontrolēt spēles tempu un ar vienu piespēli radīt vārtu gūšanas iespēju. Ronaldo ir bīstams soda laukumā, Messi ir bīstams visur.

Trofeju sakarā, Ronaldo ir paveicies ar to, ka viņam gan klubā, gan izlasē ir ļoti laba komanda un labi treneri, kuri necenšas atklāt jaunu Ameriku un spēlē pēc spēlētāju stiprajām īpašībām. Messi diemžēl pēdējo gadu laikā tāda veiksme nav bijusi. Gribi zināt kāpēc viņš uz kādu laiku aizgāja no izlases? Viņš nebija apmierināts ar federācijas vadību, kur tobrīd valdīja milzīgs haoss. Daudzi citi Argentīnas spēlētāji apsvēra tādu pašu domu. Viņš atgriezās tikai tāpēc, ka jaunā vadība solīja lielas pārmaiņas. Messi spēlēm valstsvienībā nav ne vainas un visas pārējās komandas spēle arī ar laiku uzlabosies, kad Sampauli būs pastrādājis ar komandu ilgāk.

     [+] [-]

, 2017-09-14 15:13, pirms 7 gadiem
Iepriekšējā sezonā, messi iesita viarāk vārtus nekā ronaldo. Varbūt ronaldu ir labāks spēlētājs, bet messi ir labāks vārtu guvējs.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-14 15:19, pirms 7 gadiem
Kad abi beigs karjeru tad redzēsim. Messi tiks atzīts par labāko vēsture, ticiet man

  -1 [+] [-]

, 2017-09-14 16:08, pirms 7 gadiem
PRet Apoel iesitis ir labākais pasaulē..
Viņš nav labākais un nekad nav tāds bijis.

     [+] [-]

, 2017-09-14 16:37, pirms 7 gadiem
izredzētais rakstīja: Kamon es saprotu ka esi Real fans bet nav jābūt tādam stūrgalvīgam , Messi gan golu ziņā ir labāks , gan arī daudz dažādos citos veidos. Ronaldo māk tikai iesist , bet ja nav kas viņam iedod asistu , tad viņš ir kā spoks uz laukuma
esmu Real fans ne 1 dienu un gadiem redzu kā CR spēlē. Vienīgais forvards kas tur līmeni un grib spēlēt

     [+] [-]

, 2017-09-14 16:59, pirms 7 gadiem
zigmārs112 rakstīja: esmu Real fans ne 1 dienu un gadiem redzu kā CR spēlē. Vienīgais forvards kas tur līmeni un grib spēlēt
Un pasaki vai Messi tāds nav? Tagad Barcelona tik ļoti nosvērti spēlē uz Messi , ka pat nezinu kas notiktu ja viņš nebūtu uz laukuma. Vēl pie tam Messi ir divus gadus jaunāks un viņam gandrīz tādi paši stati kā Ronaldu kāds tam attaisnojums?

     [+] [-]

, 2017-09-14 17:01, pirms 7 gadiem
ozols14 rakstīja: Cik trofejas ir pacēlis Ronaldo pēdējos gadus virs galvas cik Messi ?
Messi ir labāks daudz citādos dažādos veidos piemēram nostaigātajos km pa laukumu?
Vismaz dažas labas valstvienības spēles paskatoties nedaudz smieklīgi kā var iedot labāka spēlētāja titulu ja viss ko valsstvienībā izdarīja pastaigājies pa laukumu Ne velti jau negribēja vairs spēlēt valstvienība jo nevelk vairāk nav tik fiziski sagatavots.. Daudzi tulīt sāks likt mīnusus un ko bļaut ko pretī bet paskaties atkartojumus video kā Messi spēlē valstsvienībā tur arī būs atbilde
Trofejas nenosaka cik spēlētājs labs kā ne kā viens spēlētājs nevelk visu komandu.
Valstvienība bez Messi kvalifikācijā dabuja 1 punktu 5 spēlēs , bet ar Messi 5 spēlēs ja nemaldos 13 punktus , tā kā par viņa dalību valstvienībā vari pat nemurkšķināt

     [+] [-]

, 2017-09-14 18:29, pirms 7 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Kad CR grib un var nekādi Messi vai Neimāri nestāv blakus
Kad CR saņemas, tad viņš spēj turēt līdzi Mesi ikdienas formai, varbūt bez argentīnieša elegances, un tomēr. Tīri statistiski viņš, protams, ir konkurents, bet ja iespējams izvēlēties, kurus momentus vērot, tad lielākā daļa futbola fanu viennozīmīgi izvēlas Mesi šedevrus, jo tie tiešām ir šedevri, nevis tikai ieraksti protokolā. Un tas nav trollings, bet gan objektīvs vērtējums.

  -1 [+] [-]

, 2017-09-14 18:30, pirms 7 gadiem
aizermans rakstīja: Aiz Dieva?
Mesi nepiekristu, jo ir reliģiozs, bet es kā ateists varu tikai piekrist, ka Mesi ir futbola dievs

  -1 [+] [-]

, 2017-09-14 18:32, pirms 7 gadiem
ozols14 rakstīja: Cik trofejas ir pacēlis Ronaldo pēdējos gadus virs galvas cik Messi ?
Messi ir labāks daudz citādos dažādos veidos piemēram nostaigātajos km pa laukumu?
Vismaz dažas labas valstvienības spēles paskatoties nedaudz smieklīgi kā var iedot labāka spēlētāja titulu ja viss ko valsstvienībā izdarīja pastaigājies pa laukumu Ne velti jau negribēja vairs spēlēt valstvienība jo nevelk vairāk nav tik fiziski sagatavots.. Daudzi tulīt sāks likt mīnusus un ko bļaut ko pretī bet paskaties atkartojumus video kā Messi spēlē valstsvienībā tur arī būs atbilde
Paskatījos atkārtojumu EČ finālam. Tiešām īsts saldais ēdiens Ronaldu parādīja, ka ir labākais treneris pasaulē

  -1 [+] [-]

, 2017-09-14 18:32, pirms 7 gadiem
girgersons rakstīja: Iepriekšējā sezonā, messi iesita viarāk vārtus nekā ronaldo. Varbūt ronaldu ir labāks spēlētājs, bet messi ir labāks vārtu guvējs.
Tieši otrādi. Tā var pateikt tikai cilvēks, kurš nekad nav redzējis Mesi spēlējam.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-14 18:48, pirms 7 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Mesi nepiekristu, jo ir reliģiozs, bet es kā ateists varu tikai piekrist, ka Mesi ir futbola dievs
Līdz Dievam tālu. Maradona tur to nosaukumu

     [+] [-]

, 2017-09-14 22:22, pirms 7 gadiem
atkal bezjeedziigaa diskusija,buutu labaak priecaajushies,ka shie abi monstri speelee vienaa laikaa,citaam paaudzeem taadus superfutbolistu dueljus nesanaaca un diez vai veel kaut kad sanaaks ieraudziit

     [+] [-]

, 2017-09-15 09:59, pirms 7 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Kad CR saņemas, tad viņš spēj turēt līdzi Mesi ikdienas formai, varbūt bez argentīnieša elegances, un tomēr. Tīri statistiski viņš, protams, ir konkurents, bet ja iespējams izvēlēties, kurus momentus vērot, tad lielākā daļa futbola fanu viennozīmīgi izvēlas Mesi šedevrus, jo tie tiešām ir šedevri, nevis tikai ieraksti protokolā. Un tas nav trollings, bet gan objektīvs vērtējums.
Ko tu te di rs? cr ir jātur messi forma?? kko nesajauci? piem- pagājušajā gadā? messi reāli izdeva vienu ārpusrāmju spēli- pret Real, bet tā pārsvarā- futbolists kā futbolists! Messi varētu būt labākais, vērtējot talantu, bet messi līdz Ronaldo darba ētikai vēl pāris dzīves jānodzīvo!!
Ronaldo ir daudzpusīgāks futbolists un ir labākais vairākos futbola aspektos, kamēr Messi ir absolūti labākais tikai bumbas kontrolē.
izstiepies vai saraujies. bet tādi ir fakti.
Ronaldo jau 10 gadus ir top formā, kamēr Messi spīd atsevišķās sezonās! (Injesta-Ksavi)

     [+] [-]

, 2017-09-15 10:05, pirms 7 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tieši otrādi. Tā var pateikt tikai cilvēks, kurš nekad nav redzējis Mesi spēlējam.
messi, lkm, no manis kautrējas! Kādas desmit reizes esmu speciāli slēdzis barca, lai redzētu Messi spīdekli, bet tieši tajās visās spēlēs viņš neko diženu neparādīja! LOL.

     [+] [-]

, 2017-09-15 10:12, pirms 7 gadiem
Messi spēlējam.. aha! Abas pēdējās Argentīnas spēles es arī noskatījos! Kur tad bija Messi? Laukumā- it kā -esot bijis?
Izlasei no Ronaldo laukuma malā ir lielāka jēga, nekā no Messi esot laukumā!