Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

”Metta/LU” spēlētājs Varslavāns piedalās pārbaudē Mančestras "United" akadēmijā

Rolands Eliņš

”Metta/LU” spēlētājs Varslavāns piedalās pārbaudē Mančestras "United" akadēmijā
Renārs Varslavāns
Foto: Fsmetta.lv

„SynotTip” futbola Virslīgas klubs „Metta/Latvijas Universitāte” paziņojis, ka tās spēlētājs Renārs Varslavāns izpelnījies uzaicinājumu uz viena no pasaules slavenākajiem futbola klubiem Mančestras „United” akadēmiju. Pārbaudē šīs akadēmijas sistēmā Varslavāns pavadīs nedēļu.

16 gadus vecais Renārs Varslavāns šosezon debitēja Latvijas Virslīgā. „Metta/LU” sastāvā viņš devies laukumā piecas reizes, visas piecas reizes nākot uz maiņu. Virslīgā viņš debitēja jau 15 gadu vecumā, jo savu 16. dzimšanas dienu atzīmēja vien pirms pāris nedēļām.

Kā ziņo klubs, jaunais pussargs ticis uzaicināts uz slavenā Mančestras „United” akadēmiju piedalīties vienu nedēļu ilgā pārbaudē. Varslavāns piedalīsies „United” akadēmijas U16 un U18 komandu treniņos, kā arī jauniešu komandas sastāvā piedalījās mačā pret „Liverpool” akadēmijas pārstāvjiem. Viņa pārbaudes laiks "United" akadēmijā noslēgsies 17. septembrī.

Varslavāns spēlējis Latvijas U17 izlasē, kuras rindās guva vārtus augustā aizvadītajā pārbaudes spēlē pret Igauniju.

Izmantotie resursi:
Renārs Varslavāns uzaicināts uz Manchester...

  +5 [+] [-]

, 2017-09-14 19:24, pirms 7 gadiem
Veiksmi!

  +3 [+] [-]

, 2017-09-14 19:49, pirms 7 gadiem
Lai izdodas palikt. Virslīgā izskatījās daudzsološi

  -2 [+] [-]

, 2017-09-15 12:05, pirms 7 gadiem
bembists rakstīja: Lai izdodas palikt. Virslīgā izskatījās daudzsološi
Kādā ziņā daudzsološi???paskaties dublieru statistiku ...tur pa sezonu vieni vārti ....un tur līmenis ļoti atšķiras no Virslīgas...pagajušo sezon viņa vecuma čaļi pa 7 vārtiem sezonā blieza..tas ka Mettas sastāvā tädā vecumā debitē Virslīgā nav nekāds rādītājs jo jebkurā citā Virslīgas komandā viņam nebūtu izredžu iekļūt pirmajā komandā...tikai dublieros ....labākā gadījumā....uz lietām jaskatās reāli

     [+] [-]

, 2017-09-15 17:09, pirms 7 gadiem
Bronsons: pats saproti, ko raksti? Tagad nostādi sevi gudrāku par Manchester United akadēmijas galveno skautu. Šaubos, ka viņi aicinātu uz pārbaudi spēlētājus, kuri nav daudzsološi...

  -1 [+] [-]

, 2017-09-15 18:16, pirms 7 gadiem
123abc rakstīja: Bronsons: pats saproti, ko raksti? Tagad nostādi sevi gudrāku par Manchester United akadēmijas galveno skautu. Šaubos, ka viņi aicinātu uz pārbaudi spēlētājus, kuri nav daudzsološi...
A tu pats saproti ko prasu??? Ar ko var paņemt ,tevis pieminēto galveno MU skautu,džeks kas ne tai augstākajā līmenī LV futbolā,atzīmējies ar vieniem vārtiem....to es jautāju.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-15 19:18, pirms 7 gadiem
Bronsons rakstīja: A tu pats saproti ko prasu??? Ar ko var paņemt ,tevis pieminēto galveno MU skautu,džeks kas ne tai augstākajā līmenī LV futbolā,atzīmējies ar vieniem vārtiem....to es jautāju.
No tevis baigais negatīvisms nāk. Futbols nesastāv tikai no vārtu gūšanas. Tas ir kā liels mehānisms un labā komandā katrs zobrats dara to ko vislabāk prot. 16 gadīgos skauti ņem ar mērķi, ka viņi pēc pāris sezonām varēs nest pienesumu, tad sanāk, ka viņā redz potenciālu. Vai tad viņš ir tipisks devītais, finišeris? Lūk, tādam vajadzētu sist golu katrā spēlē.

     [+] [-]

, 2017-09-15 20:41, pirms 7 gadiem
Mettietis pārbaudē MU, tas izskaidro to nepatiku, ne?