Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Aston Villa" atlaiž Maklīšu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Aston Villa" atlaiž Maklīšu
Vai Pols Lamberts nomainīs Aleksu Maklīšu "Aston Villa" galvenā trenera amatā?
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Neskatoties uz vietas saglabāšanu Anglijas Premjerlīgā, darbu zaudējis "Aston Villa" līdzšinējais galvenais treneris Alekss Maklīšs. Skots Birmingemas komandu trenēja vienu sezonu.

Maklīšs par "Aston Villa" galveno treneri kļuva pirms pagājušās sezonas, lielas kluba fanu kritikas pavadījumā atnākot no "Birmingham City", kas Maklīša vadībā iepriekšējā sezonā izkrita no Premjerlīgas.

"Aston Villa" 38 spēlēs izcīnīja tikai septiņas uzvaras, taču vietu Premjerlīgā palīdzēja saglabāt 17(!) neizšķirti. Birmingemas komanda finišēja 16. vietā, tikai par diviem punktiem apsteidzot "Bolton", kas ierindojās 18. vietā.

Kluba vadība pateicās Maklīšam par paveikto darbu, taču neslēpa vilšanos ne tikai sasniegtajos rezultātos, bet arī parādītajā spēlē.

Kā galvenie kandidāti uz Maklīša atstāto krēslu tiek minēti Pols Lamberts (12. vieta ar jaunpienācēju "Norwich"), Kriss Hjūtons, Alans Kērbišlijs un Rafaels Benitess.

Izmantotie resursi:
Aston Villa | Home

  -1 [+] [-]

, 2012-05-14 20:08, pirms 12 gadiem
diezgan logjiski! Calis gandriiz otru Birmigamas klubu nosliicinaaja! lai iet atveido CSI galveno varoni filmas manupraat loti liidziigs

     [+] [-]

, 2012-05-15 00:56, pirms 12 gadiem
Nu pareizi vien ir! Ar ko domāja kluba "galvas", kad šādu bumbieri ņēma pie stūres?!
Labi, ka vēl tā, ka tikai viena sezona izd..sta...

     [+] [-]

, 2012-05-15 09:27, pirms 12 gadiem
Brīnos, ka Maklīš netika atlaists sezonas vidū.
Aston Villa bija bezzobaina komanda šosezon.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-05-15 22:29, pirms 12 gadiem
Big_LeboWski rakstīja: Interesanti kas tad nāks vietā? Nedomāju ka atradīs ko labāku par Maklīšu.
90% no prema un vēl šis tas no čempionšipa treneriem būs labāks par Maklīšu. Villai pat pēc sastāva zaudējumiem un taupības režīma ieviešanas bija mid table potenciāls, ko viņš pamanījās novest līdz izkrišanas robežai, pie tam spēlējot futbolu absolūti bez ambīcijām uzbrukumā. Labi, ja būtu vēl organizētība aizsardzībā, bet pat tās nebija.