Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:373, Did:0, useCase: 3

"Lokomotīvei" gada cīņa pret "Start" vispasaules zvaigznēm

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lokomotīvei" gada cīņa pret "Start" vispasaules zvaigznēm
Bārdu ataudzējušais Romāns Považnijs būs viens no līderiem
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Polijas 1. spīdveja līgā svētdien Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti uzņems zvaigznēm pārbagāto Gņezno "Start". Sacīkstes sākums plkst. 16:00. Nenokavējiet, jo tās varētu kļūt par aizraujošākajām visā sezonā. Portāls Sportacentrs.com piedāvās video tiešraidi.

Polijas 1. spīdveja līgas sezonu daugavpilieši iesāka viesos Ostruvā, kur spraigā cīņā piekāpās vietējai „Ostrovia” ar 43:47. Praktiski visu laiku vadībā atradās Latvijas klubs, tomēr beigās pārāki izrādījās poļi. Daugavpils kluba rindās debitēja dānis Kenets Hansens, kura sniegums lika vilties. Tikai divi punkti un ļoti nepārliecinoša braukšana. Arī piektdienas treniņos viņš bija ļoti vājš, bet sestdien, pateicoties komandas biedru padomiem, prata noregulēt moci, beidzot demonstrējot labu ātrumu. Tiek runāts, ka sliktas braukšanas gadījumā Hansenam šis būs pēdējais starts „Lokomotīvē”. Pats Hansens bija optimistiski noskaņots.

Otrs debitants bija Mikaels Makss, kurš nobrauca ļoti labi, kopā ar savu seno paziņu Romānu Považniju kļūstot par komandas līderi. Viņu kontā pa 11 punktiem. Interesanti, ka sestdienas treniņā abi demonstrēja fantastiskus ātrumus. Makss uz Daugavpili pat atvedis četrus motorus, no kuriem notestēja divus. Tie bijuši labā kārtībā. Makss izteicies, ka pret „Start” cīnīties būs grūti, bet tas nav neiespējams.

Pēdējā brīdī vietu sastāvā izkaroja vēl viens pirmās sacensības neveiksminieks Vadims Tarasenko. Treniņos viņš bija ļoti ātrs, tādā veidā izkonkurējot Vjačeslavu Girucki. Vēl mūsu komandas rindās būs Kjasts Podžuks, kurš nekautrējās daudz testēt motociklus. Rezultāti bija apmierinoši. Ar katru dienu arvien labāk izskatījās Andžejs Ļebedevs. Gan piektdien, gan sestdien viņš strādāja visvairāk no visiem. Lielu uzmanību viņš pievērsa starta uzlabošanai. Sestdienas sparingos šajā komponentā viņam konkurentu nebija.

Pārāk daudz nevajadzētu gaidīt no jaunā Ivana Pļešakova, kura uzdevums būs iegūt vismaz pāris punktus. Komandas galvenais treneris Nikolajs Kokins pirms sacensībām bija piesardzīgs, tomēr uzsvēra, ka uzdevums būs uzvarēt.

Tiek paredzēts, ka tribīnes būs pilnas (6 tūkstoši skatītāju). Biļetes un programmiņas aktīvi tika iegādātas jau sestdien. Lētākās biļetes (bez atlaidēm) maksā 2,8 latus, savukārt dārgākās 4,5 lati.

Gņezno „Start” uz Daugavpili brauks teju labākajā sastāvā. Komandas rindās būs pieci(!) „Grand Prix” pieredzi guvušie spīdvejisti – Antonio Lindbeks, Bjarne Pedersens, Adams Skurņickis, Magnuss Zeterstrēms, Skots Nikolss. Gan Lindbeks, gan Pedersens pasaules čempionāta seriālā brauc arī šogad, pie tam pirmajā posmā nobrauca ļoti labi (Lindbeks bija tuvu finālam).

No komandas junioriem savainojuma dēļ šoreiz nebūs Oskara Fajfera, toties būs Macejs Fajfers. Viņas asistēs Vojcehs Liseckis.

„Start” tiek uzskatīts par galveno favorītu uz iekļūšanu Ekstralīgā. Nav brīnums, jo sastāvs ir zvaigznēm pārpildīts. Šogad Latvijā tik daudz pasaules klases spīdvejistu, iespējams, vairs nebūs iespējas redzēt. Neskatoties uz to, „Lokomotīve” var uzvarēt. „Start” braucējiem vēl trūkst saskaņotības, kas varētu būt mūsu galvenais pluss.

Trekā vienlaicīgi redzēsim Latvijas, Krievijas, Dānijas, Zviedrijas, Lielbritānijas un Polijas elites braucējus! Nesēdi mājās, dodies uz stadionu!

Portāls Sportacentrs.com sacīkstes grasās demonstrēt tiešraidē!

Vairāk informācijas par treniņiem, gatavošanos, braucējiem un jaunumiem:
Ticam, ceram, brēcam - spīdvejs klāt!
Ribņikovs par mērķiem, Ļebedevs par traumu,...
"Lokomotīves" izredzes, izmaiņas, favorīti šosezon
Považnijam jauns imidžs, "Lokomotīve" pilnībā...

  +2 [+] [-]

, 2012-04-14 21:55, pirms 12 gadiem
zel,ka LTV7 vairs nerada grand prix serialu.

     [+] [-]

, 2012-04-14 22:08, pirms 12 gadiem
Chiglinsh rakstīja: zel,ka LTV7 vairs nerada grand prix serialu.
skatīsimies Sportacentrs.com piedāvāto video tiešraidi!
Jābūt tiešām lieliskām sacensībām...tiesa uz vieniem vārtiem, vai kā tur spīdvejisti saka...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-04-15 00:26, pirms 12 gadiem
šitas sportaveids nav priekš manīm

     [+] [-]

, 2012-04-15 10:47, pirms 12 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-04-15 16:19, pirms 12 gadiem
Kur tiesraide?

     [+] [-]

, 2012-04-15 16:20, pirms 12 gadiem
Johons rakstīja: Kur tiesraide?
gribēju to pašu jautāt

     [+] [-]

, 2012-04-15 16:31, pirms 12 gadiem
Kur tiešraide?

     [+] [-]

, 2012-04-15 16:39, pirms 12 gadiem
Dipsijs ar tiešraidi

     [+] [-]

, 2012-04-15 16:40, pirms 12 gadiem
flab3r rakstīja: šitas sportaveids nav priekš manīm
taapat kaa balets nav prieksh maniim, bet es neeju vinju saitos un nerakstu tizlus komentus

     [+] [-]

, 2012-04-15 16:53, pirms 12 gadiem
ir video ,koments arī

     [+] [-]

, 2012-04-15 18:57, pirms 12 gadiem
Ideāli! Tiko no Spīdvēja 53-37 Daugavpils Lokomotive labā!