Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" iegūst atļauju mājas spēles aizvadīt RTU laukumā

Krišs Upenieks

"Riga" iegūst atļauju mājas spēles aizvadīt RTU laukumā
“Riga FC” ģenerāldirektors Aleksandrs Proņins un ”Marine Services Group” izpilddirektors Aleksandrs Abuzjarovs.
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

''Riga'' FC ziņo, ka vakar saņēma Latvijas Futbola federācijas (LFF) apstiprinājumu, ka 2017. gadā sezonas sākumā Latvijas futbola Virslīgas spēles varēs aizvadīt RTU stadionā Rīgā, Daugavgrīvas ielā 56a, kur jau sestdien tiksies ar ''Ventspili''.

Ja pagājušajā sezonā pirmās mājas spēles, kamēr Skonto stadiona dabīgā seguma laukums vēl nebija gatavs, klubs aizvadīja Kauguros, tad šajā starpsezonā viens no mērķiem bija sakārtot visus jautājumus, lai varētu Virslīgas cīņas aizvadīt Rīgā. Vakar arī no LFF saņemts apstiprinājums, ka RTU laukumā varēs norisināties Latvijas spēcīgākā čempionāta mači.

Aleksandrs Proņins, “Riga FC” ģenerāldirektors: ”Mūsu kluba nosaukumā ir Latvijas galvaspilsēta Rīga, tāpēc arī loģiski, ka par savu laukumu uzskatīt Kaugurus…Tās vienkārši ir divas nesavienojamas lietas. Gribam spēlēt Rīgā. Pagaidām nav iespējas spēlēt Skonto stadionā, jo laukums nav gatavs. Tāpēc izdarījām visu, lai savas mājas spēles arī sezonas sākumā varētu aizvadīt Rīgā.

Kas ir mainījies RTU stadionā? Tagad tur ir pieci karogu masti, lai varētu izkārt karogus – Latvijas karogu, mūsu kluba, viesu. Tāpat tagad ir atsevišķas ejas uz ģērbtuvēm tiesnešiem un abu komandu pārstāvjiem. Ir izveidota telpa preses konferences norisei. Procesā ir arī tīklu izvietošana aiz vārtiem, lai radītu mājīgāku sajūtu un gluži vienkārši nebūtu jāskraida pēc bumbām. Būs arī pievienotas 60 skatītāju sēdvietas. Federācijas prasība ir 250 vietas, mums būs 260. Tas viss mums ļauj pretiniekus uzņemt RTU laukumā.”

Tāpat ģenerāldirektors uzsvēra, ka tas ir ieguvums ne tika “Riga FC” klubam. ”Ar savu iniciatīvu esam palīdzējuši arī Latvijas futbolam kopumā, jo tagad arī citas Rīgas komandas šeit drīkstēs aizvadīt mājas spēles gan Virslīgā, gan 1. līgas čempionātā.”

18. martā RTU laukumā komanda aizvadīs spēli pret ''Ventspili''. Mača sākums pulksten 15:00. Tāpat kā visas citas Virslīgas cīņas arī šo maču tiešraidē demonstrēs Sportacentrs.com. Tāpat klubs atgādināja, ka sākoties maijam mājas spēles notiks Skonto stadionā.

Izmantotie resursi:
RTU laukumā varēs aizvadīt Virslīgas mačus...

  +2 [+] [-]

, 2017-03-14 16:36, pirms 7 gadiem
"Mūsu kluba nosaukumā ir Latvijas galvaspilsēta Rīga,"
tāda vārdu nu gan tur nav, lai gan iniciatīva apsveicama. Derētu Jaunupam pie šitā čaļa kursos aiziet

  -3 [+] [-]

, 2017-03-14 16:52, pirms 7 gadiem
Nu vispār jau tas stadions nav diez ko jauks, bet vismaz Rīgā.

     [+] [-]

, 2017-03-14 17:21, pirms 7 gadiem
onkols rakstīja: "Mūsu kluba nosaukumā ir Latvijas galvaspilsēta Rīga,"
tāda vārdu nu gan tur nav, lai gan iniciatīva apsveicama. Derētu Jaunupam pie šitā čaļa kursos aiziet
Rīga ar dažādiem burtiem priekšā un pakaļā ir ļoti populārs sporta klubu nosaukumus, jo visi jau cer ka no domes kaut kādu naudu ar laiku varēs dabūt. Un ja viena FK (FC, FS, utt) Rīga jau eksistē, tad otru piereģistrēt nevar.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-14 17:30, pirms 7 gadiem
Carloz rakstīja: Rīga ar dažādiem burtiem priekšā un pakaļā ir ļoti populārs sporta klubu nosaukumus, jo visi jau cer ka no domes kaut kādu naudu ar laiku varēs dabūt. Un ja viena FK (FC, FS, utt) Rīga jau eksistē, tad otru piereģistrēt nevar.
citu variantu jau nav.... vienkārši kaut kādu nosaukumu? Rīgas Lauvas kaut vai, kā paši sevi saukā.

     [+] [-]

, 2017-03-14 17:35, pirms 7 gadiem
es kaut ko jaucu vai iepriekš šīs spēles laiks bija norādīts 17:00? pieņemu, ka saistīts ar to, ka RTU stadionā nav attiecīgais apgaismojums.