Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Spalleti atgriežas "Roma" galvenā trenera amatā

Agris Suveizda

Spalleti atgriežas "Roma" galvenā trenera amatā
Lučāno Spalleti
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola klubs "Roma" savā mājaslapā oficiāli paziņoja par itāliešu speciālista Lučāno Spalleti atgriešanos komandas galvenā trenera amatā.

"Esmu sajūsmināts, jo zinu, cik lieli ir šīs pilsētas, kluba un šīs komandas panākumu. Esmu priecīgs, ka varēšu strādāt kopā ar tik vērtīgiem cilvēkiem," sacīja 56 gadus vecais Lučāno Spalleti.

"Esam ļoti saviļņoti par iespēju sveicināt Lučāno Spalleti atpakaļ Romā," teica kluba prezidents Džims Pallota. "Viņš ir sevi pierādījis kā uzvarētāju ar ļoti spēcīgu panākumu sarakstu. Mums vēl ir tik daudz, par ko šosezon cīnīties, un vēlamies atgriezt "Roma" tur, kur tai, mūsuprāt, būtu jābūt."

Spalleti savulaik par "Roma" galveno treneri strādāja no 2005. līdz 2009. gadam, divreiz iegūstot Itālijas kausu un vienreiz – Itālijas superkausu. 2006. gada februārī "Roma" uzstādīja A Sērijas rekordu, uzvarot 11 mačos pēc kārtas, un Spalleti tajā pašā gadā tika atzīts par līgas labāko treneri.

Pēc tam itāliešu speciālists pārcēlās uz Sanktpēterburgas "Zenit", kur strādāja līdz 2014. gadam. "Roma", kas atbrīvojās no iepriekšējā galvenā trenera Rudi Garsijas, Itālijas čempionātā ar 34 punktiem 19 spēlēs ieņem sesto vietu. UEFA Čempionu līgas 1/8 finālā romieši tiksies ar Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
Official: Spalletti returns to lead Roma

     [+] [-]

, 2016-01-14 21:51, pirms 8 gadiem
Viedokļi par, pret un ap jau bija pie iepriekšējā raksta. Katrā ziņā pateicīga iespēja jaunajam trenerim svētdien sākt savu "stūrēšanu" ar iespaidīgu uzvaru, kas komandu pozitīvi emocionāli sapurinātu.