Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Rodžerss pēc zaudējuma Gibraltārā: "Panikas nav"

Andrejs Siliņš

Rodžerss pēc zaudējuma Gibraltārā: "Panikas nav"
Brendans Rodžerss
Foto: AP/Scanpix

Glāzgovas "Celtic" galvenais treneris Brendans Rodžerss pēc komandas zaudējuma UEFA Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē Gibraltāra čempionei "Red Imps" noliedza, ka par neveiksmi būtu kauns, vien neapmierinātība par parādīto sniegumu.

"Neesmu īsti šokēts. Zinu, ka šādi rezultāti mēdz gadīties. Saglabājam mieru. Zinām, ka mums vajag parādīt labu sniegumu nākamnedēļ," pēc negaidītā zaudējuma vēsu galvu saglabāja "Celtic" galvenais treneris Brendans Rodžerss. "Mēs dominējām un mums bija daudz iespēju gūt vārtus, bet dažreiz tā notiek - reizi bumba pāriet pāri mūsu laukuma pusei un atrod ceļu vārtos."

"Ļaujiet vietējai komandai izbaudīt šo uzvaru, mēs tikmēr nedēļu kārtīgi patrenēsimies un būsim labāk gatavi otrajai spēlei," turpināja treneris Rodžerss. "Esam paši sev sagādājuši nedaudz vairāk darba, taču panikas nav. Šajā duelī ir divas spēles un mūsu mērķis ir tikt nākamajā kārtā. Vienmēr esmu jutis, ka šī kvalifikācijas turnīra kārta ir atkarīga no mājas spēles, tāpēc mums būs nepieciešams fanu atbalsts."

"Red Imps" komandas kapteinis Rojs Čipolina pauda sajūsmu par rezultātu, taču saglabāja realitātes izjūtu: "Ja salīdzinām abu klubu vēstures, nekas nav mainījies. "Celtic" joprojām ir milzīgs klubs un viņi arvien ir šī dueļa favorīti. Tomēr nedomāju, ka kāds sagaidīja mūs dodamies uz Glāzgovu ar 1:0. Tas mums dos vēl vairāk pārliecības un, ja brīnumi var notikt atkārtoti, mēs izstumsim "Celtic" no Čempionu līgas."

"Nav vārdu, lai aprakstītu to, kā jūtos," sacīja vienīgo vārtu guvējs, policijas leitnants Lī Kaškaro. "Droši vien būs vajadzīgas pāris dienas, lai saprastu to, kas noticis. Būs lieliski spēlēt vēsturiskajā "Celtic" stadionā. Esam bijuši UEFA sacensībās tikai pēdējos trīs gadus, tāpēc mums jāizbauda katrs brīdis, īpaši šādos gadījumos.[..] Zinu, ka "Celtic" trenējušies tikai pēdējās divas trīs nedēļas, bet mēs - jau divus mēnešus. Arī laika apstākļi un laukuma segums mums bija labvēlīgāks. Redzēsim, kā viss turpināsies - pagājušas tikai 90 minūtes, tikpat vēl priekšā."

Izmantotie resursi:
BBC

     [+] [-]

, 2016-07-13 12:07, pirms 8 gadiem
Kauns būs kad izstāsieties pret viņiem. JO ar šādu attieksmi ticiet vai nē tas notiks.

     [+] [-]

, 2016-07-13 12:38, pirms 8 gadiem
Šis patiešām ir šokējošākais rezultāts, kopš sekoju futenei (kopš 86.gada). Red Imps patiešām jāapsveic.
Bet panikai Celtic nav pamata. Otrā spēlē saliks visu pa plauktiņiem.
Tomēr krīze Skotijas futbolā ir dziļa, ko pierāda šī spēle, gan iepriekšējo divu sezonu rezultāti.

     [+] [-]

, 2016-07-13 12:52, pirms 8 gadiem
Neteiktu gan, ka panikas nav! Ir lietas par ko uztraukties. Nedēļas laikā ir viss jāsaliek pa plauktiņiem. Tad mājās jāuzvar ar pietiekamu vārtu starpību un jātiek nākamajā kārtā

     [+] [-]

, 2016-07-13 13:19, pirms 8 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Neteiktu gan, ka panikas nav! Ir lietas par ko uztraukties. Nedēļas laikā ir viss jāsaliek pa plauktiņiem. Tad mājās jāuzvar ar pietiekamu vārtu starpību un jātiek nākamajā kārtā
Jā. Panika varētu būt Celtic nometnē nevis par to vai tiks tālāk(jo skaidrs, ka tiks), bet gan par to kā ar tādu sniegumu veiksies sezonas turpinājumā.

     [+] [-]

, 2016-07-13 13:26, pirms 8 gadiem
murzilks rakstīja: Jā. Panika varētu būt Celtic nometnē nevis par to vai tiks tālāk(jo skaidrs, ka tiks), bet gan par to kā ar tādu sniegumu veiksies sezonas turpinājumā.
Sezonas laikā sniegums uzlabosies, esmu pārliecināts. Dembelem vajag laiku, jaunie iespēlēsies, traumētie būs atpakaļ utt
Rodžersam jādod laiks. Tik jātiek tālāk par katru cenu

     [+] [-]

, 2016-07-13 15:39, pirms 8 gadiem
Bez panikas. Policijas leitnants situāciju kontrolē. Ja Gibraltārs Glāzgovā iesitīs nieka divus golus, Celtics jau vajadzēs četrus!

Latvija pret Turciju arī sāka pieticīgi, ar 1:0 savā laukumā

     [+] [-]

, 2016-07-13 15:58, pirms 8 gadiem
Nedomāju, ka Celtic tik viegli ies! Tam klubam ir vārtsargs, kas ir spēlējis Spānijas 2 līgā- tātad zin, kā spēlēt pret augsta līmeņa profesionāļiem...
Vēl ir vairāki, kas ir spēlējuši- Spānijas 2 līgā, Portugāles 2 līgā!