Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" sagaida atvainošanos no Ronaldu par superzvaigznes uzvedību

Ints Megnis
Ints Megnis

"Juventus" sagaida atvainošanos no Ronaldu par superzvaigznes uzvedību
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas A sērijas futbola grands Turīnas "Juventus" sagaida, ka portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu atvainosies par savu uzvedību pēc nomainīšanas pagājušās svētdienas nacionālā čempionāta spēlē, otrdien ziņo laikraksts "Gazzetta dello Sport".

Svētdienas spēlē "Juventus" grūtā cīņā ar 1:0 pārspēja šosezon neveiksmīgu sniegumu rādošo "Milan" komandu. Ronaldu tika nomainīts otrā puslaika sākumā, neiedeva roku galvenajam trenerim Maurīcio Sarri un uzreiz devās uz ģērbtuvēm, turklāt vēl pirms spēles beigām viņš esot atstājis stadionu.

Kā vēsta laikraksts, pēc izlašu pārtraukuma portugālis tiksies ar "Juventus" sporta direktoru Fabio Paratiči un kluba vadītāja vietnieku Pavelu Nedvedu, lai apspriestu Ronaldu uzvedību un iespējamo viņam pienākošos sodu.

Tāpat tiek ziņots, ka klubs sagaida no Ronaldu atvainošanos. Futbolistu 55. minūtē nomainīja Paulo Divala, kurš vēlāk guva uzvaras vārtus. Tomēr pēc mača Sarri skaļi nekritizēja Ronaldu, paužot, ka viņam pašlaik ir arī trauma.

"Mums jāpateicas viņam par spēju sagatavoties mačam, kaut neatrodas optimālajā stāvoklī," pēc spēles stāstīja treneris. "Pēdējo mēnesi viņš jūt diskomfortu kājā."

Ronaldu šajās dienās paņēmis pauzi arī no sociālajiem medijiem, pēc svētdienas vienīgi savā "Instagram" kontā ieliekot bildi ar vienkāršu parakstu: "Grūta spēle, svarīga uzvara."

Ronaldu ticis nomainīts jau divās "Juventus" spēlēs pēc kārtas, kas ir tikpat cik visā pagājušajā sezonā kopā. Arī pirms nedēļas, kad portugāli nomainīja UEFA Čempionu līgas spēlē pret Maskavas "Lokomotiv", viņš reaģēja nikni. Šosezon portugālis 13 spēlēs izcēlies ar sešiem gūtajiem vārtiem.

Izmantotie resursi:
https://www.freepressjournal.in/spo...

  +2 [+] [-]

, 2019-11-12 18:14, pirms 4 gadiem
Nu neticu, ka princis kļūs par karali! Nenoniecinu viņa meistarību, bet raksturs un attieksme...Lai būtu DIŽS, tur tiešām jābūt DIŽAM!!!

     [+] [-]

, 2019-11-12 18:25, pirms 4 gadiem
Uz Messi fona Kristīne ir zils pigmejs.

     [+] [-]

, 2019-11-12 18:43, pirms 4 gadiem
Raksta pirmais teikums liekas neloģisks.

     [+] [-]

, 2019-11-12 19:32, pirms 4 gadiem
tases rakstīja: Raksta pirmais teikums liekas neloģisks.
Liekas,ka autors aizmirsa par ko raksta

     [+] [-]

, 2019-11-12 22:33, pirms 4 gadiem
Rakstors pirmo teikumu autors ir bijis pàlì😄

     [+] [-]

, 2019-11-12 22:34, pirms 4 gadiem
Rakstot pirmo teikumu autors ir bijis pàlì😄

     [+] [-]

, 2019-11-13 00:59, pirms 4 gadiem
Ha gaida atvainošanos
Princis vēl nevienam nekad nav atvainojies, var atļauties
Vienmēr atradīsies kāda naudas kule, kura piedāvās vēl lielāku līgumu

     [+] [-]

, 2019-11-13 12:50, pirms 4 gadiem
get you facts right ! cmon !