Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Simeone: "Atšķirība starp "Barcelona" un "Atletico" ir 400 miljoni eiro"

Agris Suveizda

Simeone: "Atšķirība starp "Barcelona" un "Atletico" ir 400 miljoni eiro"
Djego Simeone
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola čempionāta līderes Madrides "Atletico" un "Barcelona" saspringtā duelī tā arī nenoskaidroja uzvarētāju (0:0) un turpina dalīt pirmo vietu turnīra tabulā. Pēc mača abu komandu galvenie treneri argentīnieši Djego Simeone un Herardo Martino gan nebija pārāk sarūgtināti par mača iznākumu.

"Dziļi cienām "Barcelona". Starp mums ir neliela 400 miljonu eiro atšķirība, taču sarīkojām pretiniekiem cīņu, un tas ir labi. Šajā spēlētāju sastāvā, kas atdod savas dzīvības katrā mačā, mums ir pamats entuziasmam spēli pēc spēles," pēc mača gandarīts bija Madrides "Atletico" galvenais treneris Djego Simeone.

"Piekrītu, ka tā bija šaha spēle. Šī bija no tām spēlēm, kas beidzas bez gūtiem vārtiem, taču taktiskā ziņā ir ļoti bagātīga – jo īpaši mums, profesionāļiem," Simeone turpināja. "Fani vēlas redzēt vārtus, bet mēs centāmies spēlēt gudri. "Barcelona" pēdējo maču laikā ir guvusi daudz vārtu, un, kā redzams, ja tai dosi iespēju, par to saņemsi sodu. Vieta turnīra tabulā? Esmu ar to apmierināts, un spēlētāji ar savu smago darbu ir nopelnījuši atrasties tur, kur šobrīd atrodas."

"Nebrauksim mājās apmierināti, taču neizšķirts šajā spēlē ir atbilstošs rezultāts. Aizvadījām ļoti nopietnu maču, jo īpaši aizsardzībā, bet, iespējams, nebijām pietiekami dinamiski uzbrukumā," sacīja "Barcelona" galvenais treneris Herardo Martino. "Turnīra tabulā mums ir 50 punkti, un šī spēle mūs padarīs tikai stiprākus."

Dienvidamerikas zvaigznes Lionels Mesi un Neimārs devās tikai uz maiņu, taču Martino uzskata, ka rīkojās pareizi: "Mesi un Neimārs nebija gatavi aizvadīt pilnu spēli, tāpēc sāka uz rezervistu soliņa. Leo laukumā izgāja nedaudz agrāk, nekā tika plānots, jo Injesta guva nelielu savainojumu. Mesi trešdien kausā aizvadīja lieliskas 30 minūtes, tomēr nedrīkstējām aizmirst, ka viņš pirms tam izlaida 60 dienas."

Izmantotie resursi:
AS.com
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...
Goal.com

  +1 [+] [-]

, 2014-01-12 11:42, pirms 10 gadiem
Visu cieņu Simeonem un viņa padotajiem. Viņi izdarīja visu, lai maksimāli apgrūtinātu katalāņu vienošanos Madridē. Prieks par Mesi parādīšanos laukumā, lai arī cerēju, ka viņš spēlēs piesardzīgāk. Mesi iekšā ir kaut kāds nebeidzamas enerģijas ģenerators, kurš dzen viņu uz priekšu. Prieks skatīties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-01-12 12:23, pirms 10 gadiem
Aguero#16 rakstīja: atšķirība starp barsu un Atletiko ir tāda kā SKA pret Rīgu - vieni ir miljonāri, baltie pirksti, kamēr otri ir kapātāji bez miljoniem kabatās
Tikai šajā gadijumā vieni ir multimiljonāri, bet otri miljonāri.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-12 12:28, pirms 10 gadiem
Tieši tāda pati situācija kāda ir mūsu valsti ir miljonāri un nabagi , bet izdzīvo jau abi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja