Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Rodžerss: Varbūt pat labi, ja "Liverpool" nespēlēs Eiropā

Andrejs Siliņš

Rodžerss: Varbūt pat labi, ja "Liverpool" nespēlēs Eiropā
Brendans Rodžerss
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Liverpool" galvenais treneris Brendans Rodžerss atzinis, ka cīņa par tikšanu UEFA Eiropas līgā nav zaudēta, taču nespēlēšana starptautiskajā arēnā varētu nākt arī par labu, lai sasniegtu augstākus rezultātus nākamajā sezonā.

"Liverpool" šobrīd atrodas septītajā vietā Premjerlīgas tabulā, no kārotās piektās vietas, kas garantētu dalību UEFA Eiropas līgas kvalifikācijā, atpaliekot septiņus punktus. Vēl jāspēlē sešas spēles, un, lai gan mērķis paliek nemainīgs, Rodžerss norāda, ka nespēlēšanai Eiropas līgā nākamsezon varētu būt arī pozitīvs efekts.

"Kā klubs vēlamies tur būt. Izbaudījām spēlēšanu Eiropā šosezon, un līdzjutējiem patīk ceļot līdzi komandai," sacīja Rodžerss. "Tomēr var diskutēt par to, ka sezona bez starptautiskām spēlēm dotu mums lielāku iespēju tikt augstāk Premjerlīgā, cīnīties par vietu Top4, kas ir ļoti sarežģīts uzdevums, ņemot vērā klubus un finanses, kas tajā ir iesaistītas."

"Mēs labprāt tur [Eiropas līgā] būtu, bet, ja netiksim, tas nebūs pasaules gals. Varbūt tā būs tieši svētība mums," pārdomās dalījās treneris. "Tas varētu ļaut aizvadīt labu čempionātu Premjerlīgā, un tas savukārt varētu būt labs dzinulis nākamajiem gadiem. Protams, vēlamies pietiekami spēcīgu sastāvu, kas būtu gatavs cīnīties Eiropā, tāpat kā vietējā čempionātā un kausos."

"Liverpool" šajā nedēļas nogalē, sestdien, izbraukumā tiksies ar "Reading".

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-04-11 17:37, pirms 11 gadiem
Jāpārdod Suaress, un par to naudu jāsāk veidot jauna komanda

  +1 [+] [-]

, 2013-04-11 19:25, pirms 11 gadiem
idiotisma manifestācija rakstīja: Jāpārdod Suaress, un par to naudu jāsāk veidot jauna komanda
baigāko MEGA piķi tā vai tā nesavāks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-04-11 20:09, pirms 11 gadiem
idiotisma manifestācija rakstīja: Jāpārdod Suaress, un par to naudu jāsāk veidot jauna komanda
Pirms 2 gadiem jau sāka būvēt jaunu komnadu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-04-12 09:37, pirms 11 gadiem
es pat piekristu Idiotisma manifestācijai,bet ne jau naudas ziņā,bet gan pārdodot Suaresu un sākt būvēt komandu ne ap viņu,bet kādu citu spēlētāju,kaut vai ap to pašu Stērlingu