Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mančestras "United" piedāvā 40 miljonus par Fabregasu

Agris Suveizda

Mančestras "United" piedāvā 40 miljonus par Fabregasu
Fransesks Fabregass
Foto: AP/Scanpix

Spānijas spēcīgākais futbola klubs "Barcelona" drīzumā paziņos par jauno galveno treneri, un šajā amatā, visticamāk, stāsies 50 gadus vecais argentīnietis Herardo Martino. Tikmēr Mančestras "United" esot izdarījusi otro piedāvājumu par Fransesku Fabregasu, bet arī tas esot ticis noraidīts.

Piektdien pēc Tito Vilanovas demisijas veselības problēmu dēļ "Barcelona" palika bez galvenā trenera. Tika paredzēts, ka jaunais kluba vadītājs tiks nosaukts šīs nedēļas sākumā, un pagaidām galvenais kandidāts uz amatu ir Lionela Mesi pirmā kluba "Newell's Old Boys" galvenais treneris Herardo Martino. Kā vēsta Spānijas prese, pārrunas starp "Barcelona" un Martino ir noritējušas veiksmīgi un argentīnietis ir piekritis parakstīt trīs gadu līgumu. Oficiāls paziņojums par Martino stāšanos amatā varētu sekot jau šodien.

Pagājušajā sezonā Martino aizveda "Newell's Old Boys" līdz "Torneo Final" čempiona titulam (Argentīnas čempionāta sezona ir sadalīta divās atsevišķās daļās), bet pirms tam strādāja ar Paragvajas izlasi, ar kuru piedalījās trīs lielajos turnīros. 2007.gadā Paragvaja, ar 0:6 zaudējot Meksikai, izstājās "Copa America" ceturtdaļfinālā, 2010.gada Pasaules kausa ceturtdaļfinālā sīvā cīņā zaudēja nākamajai čempionei Spānijai (0:1), bet 2011.gadā sasniedza "Copa America" finālu, kur ar 0:3 piekāpās Urugvajai. Ja Martino tiks apstiprināts amatā, viņš kļūs par pirmo "Barcelona" argentīniešu treneri kopš 1984.gada.

Tikmēr Anglijas čempione Mančestras "United" esot izdarījusi otro piedāvājumu par "Barcelona" pussargu Fransesku Fabregasu. "Saprotu, ka Eds [Vudvards, kluba izpilddirektors] ir runājis ar "Barcelona" un esam izdarījuši otro piedāvājumu," vakar apstiprināja "United" galvenais treneris Deivids Moizs. "United" piedāvājumu esot palielinājusi no 30 līdz 40 miljoniem eiro, taču arī tas esot ticis noraidīts. Anglijas un Spānijas prese ziņo, ka "Barcelona" prezidents Sandro Rozels esot piekodinājis "United", ka Fabregass netiek pārdots.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage
MARCA.com

1 2 40 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2013-07-23 09:18, pirms 11 gadiem
peedeejaa laikaa sajuuta, ka pirmo reizi 10 gadu laikaa vairs nesaprotu, ko klubs dara un kur tiecas.
ljoti riskants Rosela solis, kas var novest pie aarkaartas veeleeshanaam naakamvasar.
par pashu Martino - tiek uzskatiits par vienu no labaakajiem DAmerikas treneriem, bet... manupraat, labaaks variants shaadiem speciaalistiem ir saakt ar mazaaku klubu (kaa Pelegriini).

     [+] [-]

, 2013-07-23 09:22, pirms 11 gadiem
manliekas ka tas moizs united nolaidis pa burbulu no transferiem vispar neko nesaprot!

     [+] [-]

, 2013-07-23 09:53, pirms 11 gadiem
555 - par kādu sākšanu iet runa? Nejau viņš visus gadus ir atpūties mājās. Vēl pirms pāris gadiem jūsmoja par tiki-taka. Un vispār nevis tuvu, bet jau IR jaunais treneris.

     [+] [-]

, 2013-07-23 09:56, pirms 11 gadiem
Dzinch rakstīja: 555 - par kādu sākšanu iet runa? Nejau viņš visus gadus ir atpūties mājās. Vēl pirms pāris gadiem jūsmoja par tiki-taka. Un vispār nevis tuvu, bet jau IR jaunais treneris.
jaa, vinsh ir pieredzeejis treneris, jaa vinsh ir no taa saucamajiem Bielsistaam (taapat kaa Peps), BET... vai kaads uz sitiena var nosaukt kaadu DAmerikas treneri, kursh uzreiz paarnjeema lielu Eiropas klubu un guva panaakumus?
jaa, Pelegriini (bet saakumaa bija pieticiigais Villareal), Simeone (speeleetaaja karjeru aizvadiija Eiropaa), Bielsa (lielisks pirmais gads ar ATB, bet otrs...).
naak praataa RM un lushemburgu, kas arii bija viens no labaakajiem Damerikas treneriem, bet iisais posms madridee bija ljoti slikts.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-23 09:59, pirms 11 gadiem
Vispār jau Barsas stratēģijai noderētu neliels restarts, ko Tito kā tiešs Pepa līnijas turpinātājs, diez vai būtu nodrošinājis.
Vēlam veiksmi, protams, un paldies Tito par visu, ko darījis kluba labā.

Par Fabregasu runājot, sāk jau kļūt nedaudz smieklīgi, kā Moizs ar transfēriem mocās

  +1 [+] [-]

, 2013-07-23 10:10, pirms 11 gadiem
pa 40 miljoniem jau tocc var kautko laabaaku pannemt un Seskam tik labi vairs neiet ar.

  +1 [+] [-]

, 2013-07-23 10:13, pirms 11 gadiem
Barsas pagājušās sezonas modelim smagi pietrūka bīstamu momentu veidošana pie pretinieku vārtiem. Bumbas kontrole ir fuflo, ja vienīgais, kurš kaut ko uzbrukumā izveido ir Messi. Jāatgriežas pie Ronaldiņjo laika Barsas spēles stila, kad īsās piespēles tika grieztas gar soda laukumu, nevis centrā, un praktiski katrs uzbrukums beidzās ar bīstamu momentu.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-23 10:14, pirms 11 gadiem
Tagad vēl jāgaida oficiālais apstiprinājums Higuaina transfēram uz napoli.

     [+] [-]

, 2013-07-23 10:26, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: peedeejaa laikaa sajuuta, ka pirmo reizi 10 gadu laikaa vairs nesaprotu, ko klubs dara un kur tiecas.
ljoti riskants Rosela solis, kas var novest pie aarkaartas veeleeshanaam naakamvasar.
Laikam Mesi tagad arī trenerus pieņem darbā..

  -1 [+] [-]

, 2013-07-23 10:32, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Laikam Mesi tagad arī trenerus pieņem darbā..
Par labu Martino ir tas, ka trennēja jauno Messi, tātad viņš loti labi pārzin, kā izmantot Barsas galveno ieroci. Plus Roura kā asisstents iemācīs Barsas stilu + Martino pieliks kādu triku no sevis un Barca atgriezīsies Eiropas tronī, pieminat manus vārdus.

     [+] [-]

, 2013-07-23 10:47, pirms 11 gadiem
Manchester United prepare final €41m bid for...
Re kur raksta, ka MU bidošot 41 mio mārciņas = 48 mio eiro par Sesku. Barsas pēdējā sezona viņam tomēr bija feils, pie šādiem apstākļiem Barsai vajadzētu ņemt naudu, bet nu to tad jaunais treners izlems.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-23 10:48, pirms 11 gadiem
Kur Tu par šo lasīji, kā tad Arsenal bids?
Hala Madrid rakstīja: Tagad vēl jāgaida oficiālais apstiprinājums Higuaina transfēram uz napoli.

     [+] [-]

, 2013-07-23 10:49, pirms 11 gadiem
EdzaMZ rakstīja: Par labu Martino ir tas, ka trennēja jauno Messi, tātad viņš loti labi pārzin, kā izmantot Barsas galveno ieroci. Plus Roura kā asisstents iemācīs Barsas stilu + Martino pieliks kādu triku no sevis un Barca atgriezīsies Eiropas tronī, pieminat manus vārdus.
no kurienes shis? vinsh speeleetaaja karjeru veel turpinaaja, kad Messi paarvaacaas uz Eiropu...

  +1 [+] [-]

, 2013-07-23 10:54, pirms 11 gadiem
Higuan pārceļas uz Napoli

     [+] [-]

, 2013-07-23 11:00, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: no kurienes shis? vinsh speeleetaaja karjeru veel turpinaaja, kad Messi paarvaacaas uz Eiropu...
Oj sajaucu, izlasiju no raksta nepareizi

  -1 [+] [-]

, 2013-07-23 11:10, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Manchester United prepare final €41m bid for...
Re kur raksta, ka MU bidošot 41 mio mārciņas = 48 mio eiro par Sesku. Barsas pēdējā sezona viņam tomēr bija feils, pie šādiem apstākļiem Barsai vajadzētu ņemt naudu, bet nu to tad jaunais treners izlems.
Pēc statistikas skatoties, Fabam šī sezona galīgi neiznāk feils. Tas, ka viņš vairs nav centralā zvaigzne kā bija Arsenālā nenozīmē, ka viņa devums komandai nav ievērojams.

  +2 [+] [-]

, 2013-07-23 11:14, pirms 11 gadiem
Barsai piestāvētu holandiešu speciālists un viens tāds nupat atbrīvojās no Anžiem...

  +1 [+] [-]

, 2013-07-23 11:33, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Barsas pēdējā sezona viņam tomēr bija feils, pie šādiem apstākļiem Barsai vajadzētu ņemt naudu, bet nu to tad jaunais treners izlems.
Fabregas, ja nemaldos, bija 2. rezultatīvākais un dalīja 2. vietu piespēļu ziņā. Ja klāt minam faktu, ka sezonu Fabs nospēlēja dajebkur, bet ne savā optimālajā pozīcijā, tad statistika ir iespaidīga.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-23 11:45, pirms 11 gadiem
Statistiski tiešām viņa sezona izskatās pat ļoti labi. Bet patiesībā viņš tā arī nekļuva par stabilu pamatsastāva spēlētāju un, iznākot uz maiņu svarīgās spēlēs, nedeva vajadzīgo ieguldījumu, lai pārvērstu spēles gaitu. Turklāt sadarbība ar Messi viņam kliboja. Reizēs, kad tika izmantots kā uzbrucējs, pazuda vispār (OK, tā nav viņa vaina, ka lika viņam tur spēlēt, bet tomēr).
miegainais rakstīja: Pēc statistikas skatoties, Fabam šī sezona galīgi neiznāk feils. Tas, ka viņš vairs nav centralā zvaigzne kā bija Arsenālā nenozīmē, ka viņa devums komandai nav ievērojams.

     [+] [-]

, 2013-07-23 11:45, pirms 11 gadiem
Grūti saprast tik lielo MU uzstājību Fabregasa sakarā, jo no malas nešķiet reāli viņu nopirkt. Bet diez vai MU tik ļoti ietiepīgi rīkotos, ja pats Fabregass būtu skaidri un gaiši pateicis, ka uz MU neies. Neesmu arī pārliecināts vai viņš tik ļoti ir vajadzīgs. Ja tik ļoti grib pastiprināt laukuma centru, mierīgi varētu pievērsties Felenī vai Kabajam. Bet iespējams vienkārši ar Fabregasu tiek novērsta uzmanība no kāda cita mērķa, jo iepriekš United tik atklāti nerīkojās ar transfēriem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-23 12:11, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Grūti saprast tik lielo MU uzstājību Fabregasa sakarā, jo no malas nešķiet reāli viņu nopirkt. Bet diez vai MU tik ļoti ietiepīgi rīkotos, ja pats Fabregass būtu skaidri un gaiši pateicis, ka uz MU neies. Neesmu arī pārliecināts vai viņš tik ļoti ir vajadzīgs. Ja tik ļoti grib pastiprināt laukuma centru, mierīgi varētu pievērsties Felenī vai Kabajam. Bet iespējams vienkārši ar Fabregasu tiek novērsta uzmanība no kāda cita mērķa, jo iepriekš United tik atklāti nerīkojās ar transfēriem.
Vai ne? It sevišķi jau pēc Tjagu pārdošanas Bavārijai. Viņiem tak midu jau tā tagad nav pārāk daudz.
Plus Sesks nekur netaisās, plus bidus visus pēc kārtas noraida.
Es saprotu, mēģināts nav zaudēts, bet jums jau 2 reizes pateica nē, un Vudvordam vēl nepielec. Nav jau kaut kāds 2. ešelona klubs, kam naudu vajag, vai kura spēlētājus ar prestižu iekārdināt.

  -2 [+] [-]

, 2013-07-23 12:13, pirms 11 gadiem
40 mio par rezervistu. Es saku, lai pārdod un nopērk 2 labus centra aizsargus. Par trenneri runājot - ar tādiem spēlētājiem La Liga vienalga būs pirmie, nu priekš CL vēl kāda sezona būs jāpagaida.

     [+] [-]

, 2013-07-23 12:20, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Statistiski tiešām viņa sezona izskatās pat ļoti labi. Bet patiesībā viņš tā arī nekļuva par stabilu pamatsastāva spēlētāju un, iznākot uz maiņu svarīgās spēlēs, nedeva vajadzīgo ieguldījumu, lai pārvērstu spēles gaitu. Turklāt sadarbība ar Messi viņam kliboja. Reizēs, kad tika izmantots kā uzbrucējs, pazuda vispār (OK, tā nav viņa vaina, ka lika viņam tur spēlēt, bet tomēr).
Problēma jau tajā, ka viņš Barcai bija propagandas pirkums un sportisku iemeslu dēļ nebija vajadzīgs. Čavi aizstājēja lomai par daudz piemērotāku tika uzskatīts nu jau pārdotais Tjagu. Sesku Arsēns vaiirāk uztrenējis uz vārtiem orientētu, nevis uz saspēles kontroli. Bet lai gan ar pozicionālo disciplīnu Fabam bija problēmas, neapšaubāmi augstās meistarības dēļ ir bijis produktīvs. Par flopu pēc definīcijas viņu uzskatīt nevar, vienīgi nav arī īsti ierakstījies komandas taktiskajā shēmā.

Bet pēc Tjagu pārdošanas no sava luksuspirkuma, ko īsti optimāli savā taktiskajā shēmā izmantot nevar, Barca nevar arī atbrīvoties. Kādam nāksies atbildēt par Tjagu atdošanu, kaut gan tikai 2 spēles vēl viņam bija jāaizvada pagājušosezon. lai stātos spēkā lielā izpirkuma nauda. Racionāli vērtējot, bija jēga paturēt Tjagu ar domu par Čavi aizstāšanu un no Faba tikt vaļā. To vairs izdarīt nevar.
Plus viņš esot arī Mesi ļoti labs čoms. Ja pieņem, ka Mesi izvēlas komandas trenerus (un pēc kā cita tad Martino iecelšana izskatās), tad par tikšanu sastāvā Fabam uztraukties nevajadzētu. Amizanti sanāk.

     [+] [-]

, 2013-07-23 12:23, pirms 11 gadiem
Neslund rakstīja: 40 mio par rezervistu. Es saku, lai pārdod un nopērk 2 labus centra aizsargus. Par trenneri runājot - ar tādiem spēlētājiem La Liga vienalga būs pirmie, nu priekš CL vēl kāda sezona būs jāpagaida.
Kas par muļķībām, kāds rezervists, viņam ir visvairāk sākumsastāva spēļu pagājušosezon komandā, tikpat cik Mesi, 2. vieta pēc goliem un dalīta 2-3 vieta pēc piespēlēm.

     [+] [-]

, 2013-07-23 12:30, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Vai ne? It sevišķi jau pēc Tjagu pārdošanas Bavārijai. Viņiem tak midu jau tā tagad nav pārāk daudz.
Plus Sesks nekur netaisās, plus bidus visus pēc kārtas noraida.
Es saprotu, mēģināts nav zaudēts, bet jums jau 2 reizes pateica nē, un Vudvordam vēl nepielec. Nav jau kaut kāds 2. ešelona klubs, kam naudu vajag, vai kura spēlētājus ar prestižu iekārdināt.
Diez vai tādā līmenī var runāt par to, ka Vudvordam nepielec! Vai nu tur kaut kas ir apakšā ko nezinam, vai arī kā teicu, mēģina slēpt īsto mērķi. Man pagaidām gan nav trāpījies izlasīt paša Seska attieksmi, vienīgais ko gadījās izlasīt, ka viņš it kā būtu ar mieru, ja Barsa piekristu pārdot. Bet tas iespējams ir preses izdomājums. Runājuši ir daudzi, pat Pikē kaut ko runā šajā sakarā, bet Fabregass nē. Un vispār grūti saprast kāpēc viņš tik ļoti savajadzējies pēkšņi. Ja tiešām tik ļoti tieši viņu vajadzēja, tad bija jāmēģina pirkt pirms Tjagu pārdošanas. Sesks nemaz tik labs aizsardzības funkciju veikšanai nav, bet uzbrukumu veidošanai jau ir Kagava, kuram teorētiski šosezon būtu jāsāk rādīt tā spēle kuru no viņa gaida (ja spēlēs savā pozīcijā).

     [+] [-]

, 2013-07-23 13:25, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Diez vai tādā līmenī var runāt par to, ka Vudvordam nepielec! Vai nu tur kaut kas ir apakšā ko nezinam, vai arī kā teicu, mēģina slēpt īsto mērķi. Man pagaidām gan nav trāpījies izlasīt paša Seska attieksmi, vienīgais ko gadījās izlasīt, ka viņš it kā būtu ar mieru, ja Barsa piekristu pārdot. Bet tas iespējams ir preses izdomājums. Runājuši ir daudzi, pat Pikē kaut ko runā šajā sakarā, bet Fabregass nē. Un vispār grūti saprast kāpēc viņš tik ļoti savajadzējies pēkšņi. Ja tiešām tik ļoti tieši viņu vajadzēja, tad bija jāmēģina pirkt pirms Tjagu pārdošanas. Sesks nemaz tik labs aizsardzības funkciju veikšanai nav, bet uzbrukumu veidošanai jau ir Kagava, kuram teorētiski šosezon būtu jāsāk rādīt tā spēle kuru no viņa gaida (ja spēlēs savā pozīcijā).
Pēc visa spriežot, jūsu 1ais mērķis bija Tjagu, kurš jums iedeva kurvīti, bet tagad Vudvords bido par Sesku, nemaz neņemot vērā, ka Barcai piedāvājumi par viņu pēc Tjagu pārdošanas tā kā varētu arī neinteresēt.
Par pēdējo teikumu atļaušos pasmaidīt, Kagava ir OK spēlētājs, bet Sesks ir 10. nr., kādi parādās vienreiz futbolistu paaudzē. Tas ir tas pats, kas pateikt, ka RVP ne pārāk veic flanga funkcijas, bet uzbrukumā jau ir Velbeks/Ernandess.

     [+] [-]

, 2013-07-23 13:52, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: Pēc visa spriežot, jūsu 1ais mērķis bija Tjagu, kurš jums iedeva kurvīti, bet tagad Vudvords bido par Sesku, nemaz neņemot vērā, ka Barcai piedāvājumi par viņu pēc Tjagu pārdošanas tā kā varētu arī neinteresēt.
Par pēdējo teikumu atļaušos pasmaidīt, Kagava ir OK spēlētājs, bet Sesks ir 10. nr., kādi parādās vienreiz futbolistu paaudzē. Tas ir tas pats, kas pateikt, ka RVP ne pārāk veic flanga funkcijas, bet uzbrukumā jau ir Velbeks/Ernandess.
Nu smaidi. Pēc visa spriežot MU oficiālu piedāvājumu par Tjagu tā arī neizteica. Vismaz tā paziņoja Rozels. A Vudvords lai bido ja viņam tīk, galu galā ir desmitiem piemēri kad sākumā neinteresē, bet beigās vēl kā un ieinteresē MU arī paziņoja ka Rūnijs netiek pārdots, bet tas netraucē Chelsea izteikt jaunus piedāvājumus. Kaut kā nepārliecina arguments par Seska tik ļoti lielo unikalitāti...

     [+] [-]

, 2013-07-23 14:02, pirms 11 gadiem
Lai nu kā, bet Sesks, kad bija Arsenal, vienu brīdi bija gandrīz EPL labākais spēlētājs. Varbūt viņš pats arī nebūtu pret atgriešanos EPL. Cita lieta, ka viņš ir Barsas produkts un savā "mājas" klubā droši vien jūtas vislabāk.

     [+] [-]

, 2013-07-23 14:07, pirms 11 gadiem
Izlasīju jautru ziņu The Daily Star "Manchester United striker Wayne Rooney has been playing golf at an exclusive course just 10 miles from Chelsea's training ground despite having a hamstring injury."
Vai kāds ir mēģinājis spēlēt golfu ar ceļa cīpslas traumu?

     [+] [-]

, 2013-07-23 14:19, pirms 11 gadiem
ABa rakstīja: Nu smaidi. Pēc visa spriežot MU oficiālu piedāvājumu par Tjagu tā arī neizteica. Vismaz tā paziņoja Rozels. A Vudvords lai bido ja viņam tīk, galu galā ir desmitiem piemēri kad sākumā neinteresē, bet beigās vēl kā un ieinteresē MU arī paziņoja ka Rūnijs netiek pārdots, bet tas netraucē Chelsea izteikt jaunus piedāvājumus. Kaut kā nepārliecina arguments par Seska tik ļoti lielo unikalitāti...
MU un Rūnijs un Sesks un Barca ir 2 pilnīgi dažādas situācijas.
Seskam tikko par priekšnieku nav sācis strādāt cilvēks, kurš viņu ir tiesā iesūdzējis, šo jau mēs apspriedām.
Sesks ir ja ne galvas tiesu, tad pusi galvas tiesas pārāks spēlētājs par japāni, tāds ir mans viedoklis, pie tā arī varam palikt.
Kaut vai cenu kategorijas. Ir pamatots iemesls, kpc Kagavu varēja nopirkt par 16 M, bet par Sesku runāšana vispār sākas tikai no kādiem 40.

     [+] [-]

, 2013-07-23 14:31, pirms 11 gadiem
march_2k rakstīja: MU un Rūnijs un Sesks un Barca ir 2 pilnīgi dažādas situācijas.
Seskam tikko par priekšnieku nav sācis strādāt cilvēks, kurš viņu ir tiesā iesūdzējis, šo jau mēs apspriedām.
Sesks ir ja ne galvas tiesu, tad pusi galvas tiesas pārāks spēlētājs par japāni, tāds ir mans viedoklis, pie tā arī varam palikt.
Kaut vai cenu kategorijas. Ir pamatots iemesls, kpc Kagavu varēja nopirkt par 16 M, bet par Sesku runāšana vispār sākas tikai no kādiem 40.
Es jau tev izklāstīju 2!!! reizes ko domāju par Fabregasa bidiem. Nesaprotu tikai ko tu turpini tik ļoti par tiem bidiem "uztraukties", ja jau esi tik pārliecināts ka tāpat nepārdos. Lai tak tērē laiku. Protams tev kā Arsenal fanam tāds variants būtu nepatīkams, bet es arī esmu pārliecināts ka tas nenotiks. Tomēr visu mēs tāpat nezinam un nevaram zināt kāpēc Vudvords turpina tos piedāvājumus izteikt.

Un es nemaz netaisījos salīdzināt Kagavu ar Sesku. Vienkārši izteicu variantu ka viņš tik ļoti MU nemaz nav vajadzīgs. Ja piemēram nopērk Felenī, var mierīgi uztaisīt 4-2-3-1 shēmu ar Keriku un Felenī balsta zonā iegūstot labu spēku centrā, un pietiek arī Kagavam vieta izpausties uzbrukumā zem uzbrucēja.

A par Rūnija situāciju atšķirībā no 2010.gada MU vispār nav jāuztraucas. Tas viņam tagad jādomā ko darīt sezonu pirms PK. Ja MU tā baigi ietiepjās, bez lielām galvas sāpēm var nevienam nepārdot. Un kaut kāda 10 gadus veca tiesa jau nu nav īstais iemesls nesaskaņām. Tad jau drīzāk lieta grozās ap jauno līgumu...

     [+] [-]

, 2013-07-23 14:51, pirms 11 gadiem
cik es saprotu, Arsenaalam jebkuraa gadiijumaa ir Seska izpirkuma opcija. ja buutu nelaimiigs, atgrieztos pie Arseena.
vieniigais MU arguments shkjiet 2x lielaaka alga...

     [+] [-]

, 2013-07-23 14:55, pirms 11 gadiem
555 rakstīja: cik es saprotu, Arsenaalam jebkuraa gadiijumaa ir Seska izpirkuma opcija. ja buutu nelaimiigs, atgrieztos pie Arseena.
vieniigais MU arguments shkjiet 2x lielaaka alga...
Es arī tā saprotu, ka ir iegādes opcija + sell on fee, ja Ars no opcijas atsakās, jautājums vienīgi, vai Sesks var noraidīt Ars piedāvājumu un pāriet uz MU, ja to opciju izmanto. Man te cilvēki raksta, ka nevar, citi atkal nesaprot, kā tas var būt.
1 2 40 komentāri