Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Reina dosies uz Neapoli, "Arsenal" atbrīvojas no Santuša

Agris Suveizda

Reina dosies uz Neapoli, "Arsenal" atbrīvojas no Santuša
Pepe Reina
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas izlases vārtsargs Pepe Reina nākamo sezonu, visticamāk, pavadīs īrē Itālijas vicečempionē "Napoli", vēsta Sky Sports un citi Lielbritānijas mediji. Savukārt Londonas "Arsenal" savā mājaslapā paziņoja par brazīlieša Andrē Santuša pāreju uz "Flamengo".

Anglijas septītais spēcīgākais klubs "Liverpool" vasaras pāreju periodā par 10.6 miljoniem eiro iegādājās Beļģijas izlases vārtsargu Simonu Miņolē, tādējādi pastiprinot baumas par nepilnu 31 gadu vecā Pepes Reinas došanos prom. Jaunākā informācija liecina, ka pieredzējušais spāņu vārtsargs nākamo sezonu pavadīs Neapolē. Reinam tuvākajā laikā vajadzētu doties uz Itāliju, lai izietu medicīniskās pārbaudes un noslēgtu īres līgumu. Reina karjeras laikā spēlējis Spānijas klubos "Barcelona" un "Villarreal", bet pēdējos astoņus gadus bija "Liverpool" pamatvārtsargs. Neapolē Reina atkal apvienosies ar galveno treneri Rafaelu Benitesu un vārtsargu treneri Čavi Valero. "Napoli" šajā pāreju periodā ir iegādājusies Hosē Kaljehonu, Drīsu Mertensu, Pablo Armero un Rafaelu Kabralu, kopā iztērējot nepilnus 29 miljonus eiro.

Tikmēr cits Anglijas klubs Londonas "Arsenal" savā mājaslapā paziņoja, ka 30 gadus vecais kreisās malas aizsargs Andrē Santušs ir kļuvis par Brazīlijas kluba "Flamengo" īpašumu. Santušs dzimteni pameta 2009.gadā un pēc divām sezonām Stambulas "Fenerbahce" rindās par septiņiem miljoniem eiro tika pārdots "Arsenal". Brazīlietis uz sevi liktās cerības gan nespēja attaisnot - pusotras sezonas laikā Premjerlīgā aizvadījis 23 spēles, no kurām pamatsastāvā sāka 13, viņš šā gada februārī tika izīrēts Brazīlijas "Gremio". Šajā starpsezonā "Arsenal" jau ir atbrīvojies no tādiem spēlētājiem kā Andrejs Aršavins, Denilsons, Sebastjēns Skilači un Vito Manone, bet Fransiss Kokelēns un Joans Džurū ir izīrēti.

Vēl viens Anglijas Premjerlīgas klubs Ņūkāslas "United" turpina meklēt papildinājumu priekšējā līnijā, un kluba galvenais treneris Alans Pardjū apstiprināja pastiprinātu interesi par Lionas "Olympique" uzbrucēju Bafetimbī Gomisu, ar kuru Lionā vairs nerēķinās. Gomiss pirms četriem gadiem tika nopirkts par 13 miljoniem eiro, un viņš Francijas čempionātā un Čempionu līgā kopumā aizvadīja 176 spēles un guva 64 vārtus. Savukārt Marseļas "Olympique" turpina nopietni darboties darījumu tirgū un ieguva trešo papildinājumu - par 7.5 miljoniem tika nopirkts perspektīvais 20 gadus vecais pussargs Žilbērs Imbulā, kuru nopietni lenca arī "Monaco". Imbulā īsu brīdi ir pavadījis PSG jaunatnes akadēmijā, bet visu profesionālo karjeru ir spēlējis "Guingamp". Vēl marseļieši šovasar ir nopirkuši Dimitrī Pajē (8.8+1.2 miljoni) un vēl vienu vietējo talantu Benžamēnu Mendī (4 miljoni).

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...
The Official Website of Arsenal Football Club |...
OM.net - Site officiel de l'Olympique de Marseille
Le Progrčs : Information, actualité en direct -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-07-20 15:43, pirms 11 gadiem
No 3 pasaules klases spēlētājiem klubā paliek 2. Turklāt otrs šovasar arī varētu tik nopārdots, bet trešais mokās ar savainojumiem.

  -3 [+] [-]

, 2013-07-20 15:44, pirms 11 gadiem
Reina dosies Neapoli? Te kāds saiklis neiztrūkst?

     [+] [-]

, 2013-07-20 15:49, pirms 11 gadiem
Gunneriem vēl no Šamaka jāatbrīvojas pavisam, nevis tikai jāizīrē

  +3 [+] [-]

, 2013-07-20 15:49, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskākais rakstīja: Gunāri beidzot nāca pie prāta un tika vaļā no spēlētāja, kurā iegrābās
Un ja Reina aizie,t Pool var necerēt uz top4!
Gluži otrādi . Reina pēdējās pāris sezonas stipri degradējās sakarā ar konkurenta trūkumu . Uzskatu ,ka Miņolē šobrīd ir labāks par Pepi .

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 15:50, pirms 11 gadiem
rihardilio rakstīja: Reina dosies Neapoli? Te kāds saiklis neiztrūkst?
Labojot pazuda gan. Paldies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2013-07-20 16:02, pirms 11 gadiem
Liverpūlei vajadzētu kādu jēdzīgu aizsargu labāk iegādāties, jo Agers un Škrtels ir nenormāli tizli, kad spēlē kopā

     [+] [-]

, 2013-07-20 16:03, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskākais rakstīja: uzskatu, ka nevis Reina, bet visas komandas sniegums degradējās. Jā un Reina jaunāks nepaliek un šad tad nolažo labi, bet neviens gk nav perfekts un nav man pārliecība, ka jaunais gk spēs aizstāt viņa vietu. Nav, vnk nav.
Kad tu peedejoreiz redzeeji Liverpool speelejam? Pirms 2 gadiem?

  +3 [+] [-]

, 2013-07-20 16:04, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskākais rakstīja: uzskatu, ka nevis Reina, bet visas komandas sniegums degradējās. Jā un Reina jaunāks nepaliek un šad tad nolažo labi, bet neviens gk nav perfekts un nav man pārliecība, ka jaunais gk spēs aizstāt viņa vietu. Nav, vnk nav.
Pēdējās sezonas stati :

Save % - Reina 68 , Mignolet 73
Crosses caught/missed - Reina 31/10 , Mignolet 47/3
Deffensive errors - Reina 6 , Mignolet 2

Visos būtiskākajos rādītājos Pepe zaudē Simonam . Tā kā vārtsarga pozīcija ar spāņa aiziešanu kā minimums vājāka nekļūs .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-07-20 16:07, pirms 11 gadiem
Regulaari neapmekleeju, bet pag. sezonaa biju uz divaam un Tv vai onlainaa redzeeju praktiski visas paareejaas. Un teikt, ka Liverpool sniegums peedejaa laikaa degradeejas, var tikai kaads, kursh nevienu machu nav redzeejis...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-07-20 16:08, pirms 11 gadiem
Problem? rakstīja: Liverpūlei vajadzētu kādu jēdzīgu aizsargu labāk iegādāties, jo Agers un Škrtels ir nenormāli tizli, kad spēlē kopā
Pēc 20 min Liverpool sākas pārbaudes spēle pret Indonēziju . Centrā Rodžerss iemēģinās pāri Agger-Toure .
Škrtels Rodžersa acīs jau labu laiku nav pamatsastāva spēlētājs .

     [+] [-]

, 2013-07-20 16:12, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskākais rakstīja: tas jau bija iepriekšējo sezon, kad katrs spēlēja citā klubā un stati katru sezonu mainās un nav garantija, ka stati uzlabosies jaunajā klubā.
Uzrakstīšu vēlreiz lai būtu saprotamāk - Reina pēdējās pāris sezonas stipri degradējās .

Nav pamata gaidīt straujus uzlabojumus . Viņam vides maiņa nāks tikai par labu , varbūt kaut cik atķersies . Pie tam tā ir īre - būs vajadzība ,savāks atpakaļ .

     [+] [-]

, 2013-07-20 16:12, pirms 11 gadiem
spēlmanis rakstīja: Pēc 20 min Liverpool sākas pārbaudes spēle pret Indonēziju . Centrā Rodžerss iemēģinās pāri Agger-Toure .
Škrtels Rodžersa acīs jau labu laiku nav pamatsastāva spēlētājs .
Esmu darbaa, machu laikam redzeeshu tikai riit ierakstaa ieksh LFC TV. Kas attiecas uz aizsargiem, es Skertelu veel nenorakstiitu un domaaju, ka BR ari veel nav norakstiijis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 16:16, pirms 11 gadiem
Ferdinands Lieliskākais rakstīja: Paskaties kvai uz pēdējo gadu Pool vietām EPL Un tad murkšķi.
Jā sastāvs ir praktiski atjaunots un topošā sezona var būt veiksmīga, bet nevajag aizmirst par citu komandu spēku(MU,MC,Che,Ars,, Spurs, Everton) un pēkšņi ielekt top4 tā vnk nevarēs
Godiigi sakot neredzu jeegu diskuteet ar cilveeku, kursh par futbolu spriezh tikai peec turniira tabulas un citu taadu pashu "zinaataaju" komentaariem. Visu gaishu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-20 16:18, pirms 11 gadiem
FinnHarp rakstīja: Esmu darbaa, machu laikam redzeeshu tikai riit ierakstaa ieksh LFC TV. Kas attiecas uz aizsargiem, es Skertelu veel nenorakstiitu un domaaju, ka BR ari veel nav norakstiijis
Taisos noskatīties tūlīt . Jāpavēro Aspas - pirmais iespaids pēc Preston tīri cerīgs .

     [+] [-]

, 2013-07-20 18:37, pirms 11 gadiem
Gunneri beidzot tīra sastāvu..
Tiešām uzskatu ka vēl no Šamaka jātek vaļā.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-20 20:32, pirms 11 gadiem
Tas, ka Santušs Arsenal būs nevajadzīgs, bija skaidrs jau, kad viņu izīrēja Gremio, bet Liverpool iedomāties bez Reinas gan būs grūti.

  -1 [+] [-]

, 2013-07-21 12:08, pirms 11 gadiem
BayernM rakstīja: Gunneri beidzot tīra sastāvu..
Tiešām uzskatu ka vēl no Šamaka jātek vaļā.
man liekas, ka lielākā problēma ar Šamaku ir viņa alga - liekas, ka pagājušo sezonu bija otrā lielākā aiz Aršavina. Droši vien pircējus tas atbaida, tāpēc īzīrē citiem klubiem

     [+] [-]

, 2013-07-21 16:00, pirms 11 gadiem
Carloz rakstīja: man liekas, ka lielākā problēma ar Šamaku ir viņa alga - liekas, ka pagājušo sezonu bija otrā lielākā aiz Aršavina. Droši vien pircējus tas atbaida, tāpēc īzīrē citiem klubiem
Ja domāts, ka otrā lielākā alga no "liekajiem", tad apmēram tā arī ir.