Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kasāno pāriet uz "Parma", PSG iesaistās cīņā par Kavani

Agris Suveizda

Kasāno pāriet uz "Parma", PSG iesaistās cīņā par Kavani
Antonio Kasāno
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola kluba "Parma" vadība šovakar paziņoja par itāliešu uzbrucēja Antonio Kasāno iegādi. Tikmēr cīņā par "Napoli" bombardieri Edinsonu Kavani esot iesaistījusies arī Francijas čempione PSG, bet Mahačkalas "Anzhi" par 14 miljoniem eiro no Anglijas QPR atpirks Kongo Republikas aizsargu Kristoferu Sambu.

"Esmu lepns teikt, ka Antonio Kasāno ir mūsu spēlētājs un valkās kreklu ar 99.numuru. Rīt daudz cilvēku gaidīs viņu oficiālā prezentācijā," Sky Italia paziņoja "Parma" direktors Pjetro Leonardi. Pagaidām gan netiek izpausta ne darījuma vērtība, ne detaļas. Iepriekš klīda runas, ka "Inter" pret "Parma" uzbrucēju Isaku Belfodilu varētu īrē dot Kasāno un Matiasu Silvestri ar iespēju pēc tam viņus izpirkt, kā arī desmit miljonus eiro. Taču Silvestre nepiekrita pāriet uz "Parma", un darījums izpalika. Pēdējās ziņas liecina, ka jaunais darījums varētu iekļaut Kasāno transfēru pret līdzīpašuma tiesībām uz Belfodilu.

Kasāno, kuram nākamnedēļ apritēs 31 gads, savas profesionālās karjeras laikā ir spēlējis tādos klubos kā "Bari", Roma", Madrides "Real", "Sampdoria" un "Milan", bet pēdējo sezonu viņš pavadīja Milānas "Inter". Šajā komandā Kasāno 28 spēlēs Itālijas čempionātā guva astoņus vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles. Tikmēr neziņā joprojām ir "Napoli" uzbrukuma līderis Edinsons Kavani, kuram ir daudz interesentu, taču arī iespaidīga transfēra summa. Līdz šim tika uzskatīts, ka līderes cīņā par Kavani ir Londonas "Chelsea" un Mančestras "City", bet Francijas prese pēdējās dienās vēsta, ka urugvajietis ir kļuvis par PSG prioritāti numur viens.

"Labprāt strādātu kopā ar Kavani - viņš ir spēlētājs, kurš man ļoti patīk. Būtu priecīgs, ja viņš kādu dienu kļūtu par mūsu komandas daļu, bet zinu, ka neesmu vienīgais treneris, kurš to saka," interesi par Kavani apstiprināja arī PSG jaunais galvenais treneris Lorāns Blāns. "Napoli" vēlas Kavani pārdot par līgumā minēto izpirkuma maksu 63 miljoniem eiro, kas pagaidām atbaida potenciālos pircējus. 26 gadus vecais urugvajietis pēdējo trīs sezonu laikā A sērijā ir aizvadījis 104 spēles un guvis 78 vārtus.

Visticamāk, Mahačkalas "Anzhi" atgriezīsies 29 gadus vecais aizsargs Kristofers Samba, kurš tikai pirms pusgada par 14.7 miljoniem eiro tika pārdots Anglijas QPR, kas izkrita no Premjerlīgas. Abas puses ir panākušas vienošanos par 14.1 miljona eiro lielu transfēru, un ar Sambu tikšot noslēgts četru gadu līgums. Ja šī pāreja notiks oficiāli, Samba kļūs par ceturto "Anzhi" papildinājumu šovasar. Nozīmīgākais no tiem ir bijis Sanktpēterburgas "Zenit" spēlētājs Igors Deņisovs, kurš tika nopirkts par 15 miljoniem eiro.

Jaunu mājvietu meklē cits QPR spēlētājs Džibrils Sisē. Nepilnus 32 gadus vecais franču uzbrucējs vēlējās atgriezties Francijā, bet tā vietā Sisē varētu pāriet uz Krievijas Premjerlīgu - viņš šobrīd esot ieradies Krasnodaras "Kuban" nometnē Austrijā. Pēdējo pusgadu Džibrils pavadīja īrē Kataras komandā "Al Gharafa". Cita Krievijas Premjerlīgas vienība "Rostov" no Maskavas "Spartak" uz gadu īrēs divus futbolistus - Artjomu Dzjubu un Džano Ananidzi.

Ņujorkas "Red Bulls" savā mājaslapā ir paziņojis par sadarbības pārtraukšanu ar 38 gadus veco brazīliešu pussargu Žuninju: "Esam ļoti sarūgtināti, ka Žuninju ir izlēmis atgriezties Brazīlijā, jo viņš ir liels profesionālis un ļoti talantīgs futbolists. Vēlam viņam visu to labāko un pateicamies par vērtīgo ieguldījumu sezonas pirmajā pusē." Žuninju, kurš neesot varējis satikt ar galveno treneri, "Red Bulls" pievienojās pagājušā gada decembrī un šosezon aizvadīja 13 no 18 komandas spēlēm. "Red Bulls" ar 28 punktiem MLS Austrumu konferencē ieņem otro vietu desmit komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Parma FC - Official website
Футбольный клуб «Ростов»
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....
Actualités en direct et info en continu -...
New York Red Bulls

  +2 [+] [-]

, 2013-07-03 22:41, pirms 11 gadiem
kaads zinaataajs nepateiks kas ar to kasano ir? manupraat gjeniaals speeleetaajs, bet maina klubus tik biezhi - vai tad tik tieshaam tik slikts raksturs, ka komandaam no vinja vienmeer jaatiek valjaa?

  +1 [+] [-]

, 2013-07-03 22:52, pirms 11 gadiem
boldes rakstīja: kaads zinaataajs nepateiks kas ar to kasano ir? manupraat gjeniaals speeleetaajs, bet maina klubus tik biezhi - vai tad tik tieshaam tik slikts raksturs, ka komandaam no vinja vienmeer jaatiek valjaa?
Varu kļūdīties, bet šķiet, ka viņam ir periodiskas aizraušanās ar dažādām garastāvokli uzlabojošām vielām. Vismaz ko tādu esmu dzirdējis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-07-04 03:11, pirms 11 gadiem
shkura rakstīja: Varu kļūdīties, bet šķiet, ka viņam ir periodiskas aizraušanās ar dažādām garastāvokli uzlabojošām vielām. Vismaz ko tādu esmu dzirdējis.
Ka speletajs loti patik
Bet ar esmu dzirdejis ka ir problemas ar TO
Par Kavani laiku vilkt nedrikst
pardodat vai ne jo Barsai uzbrucejus vairs nevajag (pecNejmara )
Real gatavi izlikt Igvainu Runijs velas mainit klubu un vel Kavani...
+ VEL sakat ko gribat Tores ir tirgu...
Un kumandas kas mekle uzbruceju ir Real Chelsea Arsenal...
Ka Chelsea fans teiksu- nav vajadzigs Kavani!
Vajadzigs tups straikers kip Lukaku ja vajag labaku- Levandovskis
vai Gomess vai Iguvains

     [+] [-]

, 2013-07-04 09:21, pirms 11 gadiem
arvids1991 rakstīja: Ka speletajs loti patik
Bet ar esmu dzirdejis ka ir problemas ar TO
Par Kavani laiku vilkt nedrikst
pardodat vai ne jo Barsai uzbrucejus vairs nevajag (pecNejmara )
Real gatavi izlikt Igvainu Runijs velas mainit klubu un vel Kavani...
+ VEL sakat ko gribat Tores ir tirgu...
Un kumandas kas mekle uzbruceju ir Real Chelsea Arsenal...
Ka Chelsea fans teiksu- nav vajadzigs Kavani!
Vajadzigs tups straikers kip Lukaku ja vajag labaku- Levandovskis
vai Gomess vai Iguvains
Kā Chelsea fans, es gan neatteiktos no Kavani. Lukaku tāpat ir, viņu diez vai vairāk kaut kur izīrēs.

     [+] [-]

, 2013-07-04 09:26, pirms 11 gadiem
Jautri, ka Negredo oficiālajā wikipedia lapā kāds jau ielicis City kā viņa jauno komandu Álvaro Negredo - Wikipedia, the free encyclopedia

Ņemot vērā šodien izskanējošo info tas ir ļoti ticami.

     [+] [-]

, 2013-07-04 10:00, pirms 11 gadiem
septembris rakstīja: Jautri, ka Negredo oficiālajā wikipedia lapā kāds jau ielicis City kā viņa jauno komandu Álvaro Negredo - Wikipedia, the free encyclopedia

Ņemot vērā šodien izskanējošo info tas ir ļoti ticami.
tiešām domā,ka City vajag Negredo,ja jau jums ir Džeko,vienāda tipa spēlētāji,bet,ja man būtu jāizvēlas,savu naudu liktu uz Džeko

     [+] [-]

, 2013-07-04 11:30, pirms 11 gadiem
Es domāju, ka Džeko tiks pārdots un vietā pirkts kāds mobīlāks uzbrucējs un Negredo pirkums drīzāk būs Džeko aizvietošana.
NilsK rakstīja: tiešām domā,ka City vajag Negredo,ja jau jums ir Džeko,vienāda tipa spēlētāji,bet,ja man būtu jāizvēlas,savu naudu liktu uz Džeko

  +2 [+] [-]

, 2013-07-04 12:24, pirms 11 gadiem
larijs88 rakstīja: cik ir dzirdēts pilnīgs debiloīds pēc rakstura
Kasāno ir problēmas ar sirdi un asinsriti smadzenēs, un tas nav nekāds joks. Viņam bija pat operācija. Brīnos, ka viņš vispār vēl spēlē futbolu.